tsosmi93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας,πρωτη φορα γραφω στο forum με αφορμη ενα προβλημα που εχω στο pc. Αρχικα σας δινω καποιες πληροφοριες για το συστημα. cpu:AMD FX 8120 υδροψυξη: Antec kuhler h2o 620 Το θεμα μου ειναι οτι πιανει το cpu πολυ υψηλες θερμοκρασιες.πχ χωρις να κανω τιποτα ειναι γυρω στους 40 βαθμους κελσιου..οταν παιζω καποιο παιχνιδι φτανει και τους 80..μια φορα μου εσβησε απο υπερθερμανση ενω επαιζα ενα σχετικα ελαφρυ παιχνιδι..δικαιολογειται να ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες? Ευχαριστω για το χρονο σας.
MaxPayne Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 εχεις ψυκτρα?ειναι κουμπωμενη καλα?εχεις βαλει παστα?εχεις καθαρισει απο σκονες? 1
skfn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Άνοιξε το πρώτα και καθάρισε το μήπως έχει "κουβέρτα" σκόνης. Ανέβασε και κάνα Hwmonitor. * και μενα με καλύψατε
tsosmi93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το pc μου το φερανε ετοιμο απο e-shop...
tsosmi93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι κουμπωμενη καλα δε το ξερω..ειναι δυνατον να επιασε σκονη μεσα σε λιγους μηνες? ενα χρονο το εχω αλλα το προβλημα ξεκινησε μεσα σε λιγους μηνες
MaxPayne Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ανοιξε το κουτι και δες..και για σκονες και για κουμπωμα
tsosmi93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον..το κουμπωμα ειναι οκ...καπια λιγη σκονη υπηρχε...την καθαρισα.τωρα οταν δε κανω τιποτα (εχωντας βεβαια προγραματα ανοιχτα πχ skype avast κτλπ) η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 35 βαθμους..και η ανωτερη που επιασε ενω επαιζα ενα ελαφρυ παιχνιδι(το lol αν το ξερετε) ηταν 57...ειναι αυτο φυσιολογικο?
MaxPayne Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 το λολ το ξερουμε,το γιατι φτανει 57 δεν ξερουμε και ειναι το προβλημα(οχι υπερβολικο βεβεα δεν θελω να σε αγχωσω) αλλα το εχουν αυτο οι amd,ποια ψυκτρα εχεις? Τη μαμισια?
tsosmi93 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 οχι εχω υδροψυξη την οποια και πληρωσα 60-70 ευρω......γραφω στην αρχη ποια ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα