redmanftw Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 The drivers for this device are not installed. (Code 28) There is no driver selected for the device information set or element. To find a driver for this device, click Update Driver. που μπορω να βρω τον συγκεκριμενο driver? τι προβλημα υπαρχει?
SPANK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αμα μας πεις και ποιον driver θέλεις για τι ακριβώς πράγμα και για ποια windows
redmanftw Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Αμα μας πεις και ποιον driver θέλεις για τι ακριβώς πράγμα και για ποια windows windows 7 64bit,εχω περασει ολους τους drivers απο το σαιτ της λενοβο...αλλα παραμενει ενας ως αγνωστο συσκευη και μου γραφει αυτα που εγραψα παραπανω,ποιος μπορει να ειναι?
salida Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 windows 7 64bit,εχω περασει ολους τους drivers απο το σαιτ της λενοβο...αλλα παραμενει ενας ως αγνωστο συσκευη και μου γραφει αυτα που εγραψα παραπανω,ποιος μπορει να ειναι? Δώσε μας μερικά στοιχεία όπως μοντέλο του laptop (το μήνυμα που αναφέρεις παραπάνω είναι αυτοματοποιημένο και δεν δίνει καθόλου στοιχεία για τη συσκευή που δεν αναγνωρίζεται) Αν θα πρότεινα κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα για Drivers (δεν βρίσκει τα πάντα αλλά ότι βρίσκει είναι σωστό) είναι το: iobit Driver Booster Site: official page Site: official download
salida Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Τι θα έκανα στη θέση σου: Θα κατέβαζα το Site: SIW (System Information for Windows) θα έψαχνα στα αριστερά στο PCI κάποια συσκευή για την οποία δε κατέβασα driver. Έπειτα θα επέστρεφα στη σελίδα της Site: Lenovo G500 για να ψάξω αυτό τον driver
salida Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνει εγκατάσταση αυτό το Energy management -> http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/e80femww.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα