ThodorisZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια..επεσε προσφατα στα χερια μου ενα xbox 360 αλλα ενω πιστευα οτι ηταν το S που δεν χρειαζεται ανταπτορα για online gaming. Μου ειπαν οτι ο ανταπτορας αυτος δεν πωλειται πλεον..ισχυει? Που μπορει να βρω κατι? Ευχαριστω! Αποστολή από το LG-P700 με τη χρήση Insomnia App
tool1983 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δε νομιζω πως υπαρχει πλεον στοκ εδω. Αν το βρεις κοιτα μεσα απο αγγελιες. Να κ στο ebay εχει http://www.ebay.co.uk/bhp/xbox-360-wireless-adapter Παντως η γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει η αγορα στα χρηματα που βλεπω.
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δεν υπαρχει πλεον στην αγορα εφαγα τον κοσμο περυ για να τον βρω και για το δικο μου . Τελικα εβαλα αγγελια εδώ στο insomnia και καποιο παλικαρι τον ειχε και μου τον εστειλε 8 ευρω αν θυμαμαι καλα . Τοτε θυμαμαι ότι μου ειχαν στειλει και 2-3 ατομα ακομα αλλα ηταν μαυρος ο ανταπτορας και δεν με βολευε γιατι το 360 είναι στο σαλονι . Βαλε αγγελια και εσυ λογικα καποιος από τους 2-3 επιπλέον θα τον εχει ακομα . Αν σε βολευει το μαυρο εισαι μια χαρα
ThodorisZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια,θα το κοιταξω. Αποστολή από το LG-P700 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα