Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός αυτού υπάρχουν και εταιρείες που δίνουν απο 2,3 εώς 2,8 ευρώ την ώρα, μαζί με το εργόσημο φυσικά.

O ορισμός της δουλείας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ο Εργασιακός Μεσαίωνας είναι εδώ και θα τον υποστούμε για πολύ καιρό.

Επειδή κάποιος είπε να ξεκινήσει μια τέτοια δουλειά κι όχι να είναι σκλάβος...

Το πρώτο που έχει να κάνει, είναι να λιώσει καμιά σόλα για να δει τι παίζεται.

Μετά θα πρέπει να φτιάξει ένα τόπο που να μπορεί κάποιος να τον βρει για να έρθει σε επαφή μαζί του.

Ακόμα κι αν φτιάξει σελίδα αυτή θα αργήσει να φανεί, οπότε το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βγει στην πιάτσα και να πουλήσει τις υπηρεσίες του face to face. Στη χειρότερη να ...μοιράσει ένα φυλλάδιο με τις υπηρεσίες του.

Για να πετύχει και να προτιμηθεί από τους μελλοντικούς πελάτες, πρέπει να έχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Εαν π.χ. ένας πελάτης σου πει "θέλω να μου μοιράσεις 5000 φυλλάδια αλλά δεν έχω μακέτα, δεν έχω τυπογράφο". Τι θα του πεις; πήγαινε τύπωσέ τα κι έλα ξανά? Πάει πέταξε το πουλάκι...

Πρέπει να βρεις συνεργάτη να σου τυπώνει, φτηνά και κυρίως γρήγορα.

Πρέπει επίσης να ξέρεις να σχεδιάζεις φυλλάδια.

Και δεν μιλάω να κουτσοξέρεις το Photoshop η το Illustrator, αλλά να μπορείς να φτιάξεις ένα φυλλάδιο που θα το πάρει ο άλλος και θα το διαβάσει. Οπότε θες κάποιον επαγγελματία γραφίστα σε αυτό.

Εαν ξεκινήσεις μια τέτοια δουλειά, πρέπει να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις marketing. Πρέπει να έχεις κάτι να προτείνεις στον πελάτη σου, κάποιο μότο, μια προσφορά, κάτι που θα δώσει αξία στο φυλλάδιο. Γιατί ο Σουβλατζής, ο Καφετζής και τα λοιπά επαγγελματα περιμένουν από εσένα να τους προτείνεις κάτι (ολοκληρωμένες υπηρεσίες)

Δυστυχώς τίποτα δεν είναι εύκολο...

Επεξ/σία από Metal_Throne
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

αμα εισαι φοιτητης δεν αξιζει γιατι απο την κουρασει που ορεξη για διαβασμα αλλα σκεφτεσαι τους γονεις σου να μην τους επιβαρυνεις στο θεμα των οικονιμικων,δευτερον δεν χρειαζεστε να κανετε παντα σωστη δουλεια ειδικα με το φυλλαδιο του lild(εχει ελεγχο καθε δυο μηνες)

αυτη την δουλεια την εκανα σχεδον 1 χρονο,για καλοκαιρι καλυτερα να μην την κανεις εκτος να θες να κανεις μαυρισμα μεσα σε 2 μερες,αμα εχεις αναγκη τα λεφτα καλος αλλα αυτη η δουλεια σε παει πισω και παντα θα σκεφτεστε  την ευκολη λυση,συνηθως τα χιλιομετρα που κανεις την ημερα ειναι 10 με 12χλμ....δεν χρειαζεται να σας πω περρισοτερα....

Δημοσ.

Την πρώτη βδομάδα καλοκαιρινής διανομής θα βγουν φουσκάλες στα πόδια και η υποτιθέμενη 6ωρη διανομή γίνεται άνετα 8ωρη. Τα αλλά τα είπε πριν ο jimmousis. Για την εμπειρία ίσως αξίζει καθώς κάθε εργασία κάτι μας δίνει. Υπομονή επιμονή και διαχείριση συναισθημάτων σωματικής και ψυχικής κούρασης. Αλλα μην το κάνετε για πολύ δεν αξίζει. Θεωρω

Επισκέπτης
Δημοσ.

οσοι εχουν κανει αυτη την δουλεια θα καταλαβουν εγω ειπα την αποψη μου...συμφωνω σε αυτα που λες αλλα παιζει ρολο και ο εργοδοτης σου...

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, divo είπε

Τον εργοδοτη τον διαλεγεις δε σε διαλεγει. Αν δεις οτι δεν σουκανει απλα ..φευγεις ή ακομα καλυτερα δεν πας καθολου.

αυτο ακριβως,οπως το ειπες και πριν η δουλεια δεν ειναι ντροπη,εφυγα αλλα σου εμαθε κατι...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, divo είπε

2,8Χ8Χ25=560

αν αυτη ειναι δουλεία οι υπόλοιπες  δουλειές τι ειναι;

Η δουλεια οποια και να ειναι δεν ειναι ντροπή. Ντροπη ειναι να καθεσαι στην καφετερια ολη μερα και να περιμενεις απο το μπαμπα και τη μαμα να σου πληρωσει τον καφε  και να κρινεις αυτους που θελουν να βοηθήσουν την οικογενεια τους, και τον εαυτο τους, με οποιοδηποτε τροπο. 

560 μεικτά; Και δεν είναι δουλεία; Πλάκα κάνεις; Αυτά είναι δουλειές, για πιτσιρίκια 17 ετών, που τελειώνουν τη Β' Λυκείου και πηγαίνουν για να πιάσουν τα πρώτα δικά τους λεφτά στα χέρια, να ξοδέψουν κάτι παραπάνω κάπως πιο άνετα.

Αυτές οι δουλειές σε καμία περίπτωση δεν απευθύνονται σε ενήλικες με βασικές ανάγκες. Το ξαναείπα, αν θες δες όλα τα ποστ μου, το ξαναλέω και θα το ξαναλέω:

Δουλειά, που δε σου προσφέρει ως ελάχιστο μισθό, τόσα χρήματα που να καλύπτεις τις βασικές σου ανάγκες, χωρίς να τσοντάρει άλλος, είτε λέγεται μπαμπάς, είτε παππούς,  δε λέγεται δουλειά. Δουλεία λέγεται. Και ούτε να έχεις στήριγμα πατρική κατοικία, εννοείται. Προτιμήστε να πάτε οπουδήποτε στον πλανήτη Γη, που να προσφέρει ότι γράφω, παρά στον εργοδότη που εκμεταλλεύεται κόσμο για να ζήσει αυτός.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 15/5/2017 στις 1:46 ΠΜ, Lanike71 είπε

O ορισμός της δουλείας.

O ορισμός της δουλείας είναι να σε έχουν πάρει με την βια για να κάνεις μια δουλιά και διά της βιας να σε κρατάνε να μην φυγής, εδώ ευτυχώς ακόμα όλα γίνονται οικειοθελώς.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mkp είπε

O ορισμός της δουλείας είναι να σε έχουν πάρει με την βια για να κάνεις μια δουλιά και διά της βιας να σε κρατάνε να μην φυγής, εδώ ευτυχώς ακόμα όλα γίνονται οικειοθελώς.

Έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα.

Δημοσ.

Για φοιτητές καλά είναι γιατί δεν έχει στανταρ ωράρια και υποχρεώσεις.  Θέλει να πας για 5-10-20 μέρες, επιλέγεις αναλόγως με το πρόγραμμά σου.

Για μόνιμη δουλειά προφανώς και όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...