Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει και στον αντιποδα τυχερα.Ανοιγμα πορτα απο κα@κι που φοραει σορτσακι -καμηλοδαχτυλο και φανελακι ξεχειλωμενο ανευ

• Like 1
Δημοσ.

Ανοίγω μια φορά την πόρτα της πολυκατοικίας να μπω μέσα (Αύγουστος, το 90 των ενοίκων έλειπαν), και τσουπ στα μουλωχτά μπαίνει και μια κοπελιά με φυλλάδια. Γυρίζω απότομα και κλειδώνω την πόρτα. Με κοιτάει, και τις λέω "Τώρα που θα πας"...

χ0αχ0α0χα καλοοοό !

Δημοσ.

¨ενας φίλος μου μοίραζε πριν 3-4 χρόνια. Θυμάμαι τον είχαν βάλει να μοιράζει στην περιοχή μου και μια μέρα μου χτυπάει το κουδούνι.

Κατεβαίνω του ανοίγω και αφού τα λέμε λίγο όταν πάει να φύγει μου πετάει καμιά 30αρια φυλλάδια στην πόρτα.

Μεγάλο τρολ ο τύπος.

• Like 3
Δημοσ.

χασιμο χρόνο, ασχολήσου με τις σπουδες σου και βρες κατι πιο δημιουργικο  για να ξεκολλήσεις από τη μάζα...

• Like 3
Δημοσ.

Κάτω απο την πόρτα μου είπε παιδια , ευτυχώς δε θα μπαίνω σε πολυκατοικίες και οχι πόρτα πόρτα... τα 700-750 φυλλάδια 10 ευρώ αλλά ακόμα αναρωτιέμαι αν αξιζει ...

Δημοσ.

Ελλεινα λεφτα ειναι αλλα το αξιζει-δεν αξιζει εχει να κανει με την αναγκη που εχεις-τον χρονο που μπορεις να διαθεσεις , βασικα και με το ποσες μερες θα δουλεψεις (με την λογικη του θα σωθω με 10 η 20 ευρω,δεν μαμιεται,παω για μπανιο)

Για ποσες μερες λεει ? Απο περιεργεια..

Αν εχεις την δυνατοτητα συγκρινε τις και με καποιον εμπειρο γιατι μερικοι ειναι τοσο ζουδια-εργοδοτες που θελουν να εισαι ο σουπερμαν.

Δημοσ.

χασιμο χρόνο, ασχολήσου με τις σπουδες σου και βρες κατι πιο δημιουργικο  για να ξεκολλήσεις από τη μάζα...

Αν υπάρχει η δυνατότητα και η όρεξη κάνε αυτό που λέει ο φίλος

Δημοσ.

γιατι δεν ψαχνεις για δουλεια σε internet kafe εχουν καλο ωραριο (προτιμουσα παντα 12-8 το πρωι ) και ηταν καποτε και καλα λεφτα τωρα ποσο εγιναν δεν ξερω δεν περνω ορκο ...

Δημοσ.

Αν αντέχεις την τσιγαρίλα και μπορείς να βρεις θα ήταν ακλύτερο αλλά μην περιμένεις πολλά. Κάπου 250 να υπολογίζεις.

Δημοσ.

Αν αντέχεις την τσιγαρίλα και μπορείς να βρεις θα ήταν ακλύτερο αλλά μην περιμένεις πολλά. Κάπου 250 να υπολογίζεις.

Πω πω επεσαν τοσο εγω επαιρνα γυρω στα 600 τοτε για 4 φορες την βδομαδα και συνηθως 12-8.30 περιπου

Δημοσ.

Εδω ο βασικός είναι 580κατι σιγά μην δίνουν 600+.

σπουδασα ελλαδα,τωρα κυπρο μην φανταστεις και τρελη διαφορα κανα 800ευρω δινουν

Δημοσ.

Ελλεινα λεφτα ειναι αλλα το αξιζει-δεν αξιζει εχει να κανει με την αναγκη που εχεις-τον χρονο που μπορεις να διαθεσεις , βασικα και με το ποσες μερες θα δουλεψεις (με την λογικη του θα σωθω με 10 η 20 ευρω,δεν μαμιεται,παω για μπανιο)

Για ποσες μερες λεει ? Απο περιεργεια..

Αν εχεις την δυνατοτητα συγκρινε τις και με καποιον εμπειρο γιατι μερικοι ειναι τοσο ζουδια-εργοδοτες που θελουν να εισαι ο σουπερμαν.

Σήμερα ξανά μιλήσαμε... 3 φορές την εβδομάδα για 3 εβδομάδες αν ενδιαφέρομαι... Είναι κομπλέ άνθρωπος ευτυχώς και λόγω ανάγκης ξεκινάω Τετάρτη. Οπότε ευχηθείτε μου καλή δύναμη :-P

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα ξανά μιλήσαμε... 3 φορές την εβδομάδα για 3 εβδομάδες αν ενδιαφέρομαι... Είναι κομπλέ άνθρωπος ευτυχώς και λόγω ανάγκης ξεκινάω Τετάρτη. Οπότε ευχηθείτε μου καλή δύναμη :-P

Καλή δύναμη :-)  Και αφού το κάνεις που το κάνεις κάντο σωστά, μη τα πετάξεις σε κανένα κάδο! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...