leftis95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 3-4€ / ώρα και συνήθως 2 με 4 ώρες. Χοντρικά με 3 ώρες δουλειά, 3 φορές την εβδομάδα βγαίνουν 144 € τον μήνα. Αυτοί που το έχετε κάνει αξίζει η ταλαιπωρία? Ανάγκη δεν υπάρχει προς το παρόν για λεφτά (έχω την άνεση να ψάξω για κάτι άλλο) Τι λέτε?
panos2171 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Έχω κάνει αυτή τη δουλειά και σίγουρα δεν αξίζει. Ναι μεν ταλαιπωρία αλλά το χειρότερο είναι το βρήσιμο που θα τρως από κάποιους ενοίκους. Ε το να δουλεύεις και να σε βρίζουν και από πάνω δεν αξίζει και τόσο. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 εξαρταται που θα τα μοιραζεις αν ειναι απλα να τα αφηνεις στα γραμματοκιβωτια οκ αν θες να μπαινεις μεσα η να τα μοιραζεις στα φαναρια το θεωρω λιγο τραγικο 1
kage Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αν παιρνεις τα 3-4ευρω ναι.γιατι οι περισσοτεροι δουλευεουν για 2.5-3ε την ωρα 2
leftis95 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αν παιρνεις τα 3-4ευρω ναι.γιατι οι περισσοτεροι δουλευεουν για 2.5-3ε την ωρα Ναι κάπου εκεί κυμαίνονται εξαρταται που θα τα μοιραζεις αν ειναι απλα να τα αφηνεις στα γραμματοκιβωτια οκ αν θες να μπαινεις μεσα η να τα μοιραζεις στα φαναρια το θεωρω λιγο τραγικο Ναι και εγώ για τέτοια φάση σκέφτομαι. Δεν παίζει να χτυπάω πόρτες ούτε να κάθομαι σε φανάρια
Porg Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Πήγαινε και ταυτόχρονα βλέπεις μήπως βρεις και κάτι άλλο.Πολλοί θα παρακαλούσαν ακόμη και για αυτά τα 144Ε τον μήνα 2
rizla7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ξεκίνα το μέχρι να βρείς κάτι άλλο... το αν αξίζει ή όχι είναι κάτι που θα το δεις προσωπικά εσύ. προσωπικά, το έχω κάνει για μια περίοδο..και οχι για 3 αλλά 10-12 ώρες καθημερινά .εννοείται δεν ήταν 12ωρο συνεχόμενα χωρίς σταματημό αλλά μιλάμε για πολλά χλμ και αρκετή κούραση.
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Α και μη σκεφτεις να κανεις γρηγορα και να πεις τελειωσα... Θα σε πει οτι τα πεταξες σε κανεναν καδο και τετοια και δεν θα παρεις φραγκο...
zynif Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και πως μπορεί να διαπιστώσει ότι δεν τα πέταξες ; 1
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οπότε πας σπίτι αράζεις,περιμένεις να περάσουν 12 ώρες και μετά ενημερώνεις πως τελείωσες.Άρχοντας.
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αν το κανεις να εισαι προετοιμασμενος για πολλα χιλιομετρα. τωρα που ειναι χειμώνας παλευεται αλλα αν ειναι καλοκαιρι θα αγοράζεις τουλαχιστον 2 μπουκαλια νερο αλλα συχνα καποια καλη γιαγια θα σε κερασει κανα ποτηρακι παγωμενο... Θα τρως πολυ βρισιμο απο ενοικους γιατι θα σε αναγκασουν να χτυπας κουδουνια ενοικων για να ανοιξει η εξωπορτα της πολυκατοικιας ωστε να αφησεις τα φυλλαδια μεσα. Αφηνεις τοσα φυλλαδια οσα ειναι τα κουδουνια.. Αν αποφασισεις να μη χτυπησεις και να αφησεις τα φυλλαδια εξω να παρακαλας να μη περασει ο ομαδαρχης και τα δει. Ακομα χειροτερα να σε ενημερωσω οτι το λιντλ και ο κωτσοβολος παλαιοτερα ειχαν ρουφιανους και αν εβλεπαν πεταμενο φυλλαδια εκτος πολυκατοικιας εμπαινε προστιμο συνηθως 5 ευρω το φυλλαδιο... Επισης συνηθως σου δινεται ενας φωτοτυπημενος χαρτης της περιοχης που θα μοιρασεις. Αν χασεις το προσανατολισμο σου ή το παιδι που μοιραζετε ζευγαρι βασανα σου θα αγχωθεις αλλα και αυτο ειναι στις δυσκολιες της δουλειας. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οταν συνηθισεις να μοιραζεις σα ρομποτακι. Εγω το εχω κανει χρονια σε 3 πολεις που εχω ζησει. Αυτο που δε συνηθισα ποτε ειναι το στιβιασμα 5-6 ατομα μεσα στο βανακι, φυσικα χωρις θεσεις αλλα σαν καθισμα χρησιμοποιουσαμε τις στιβες τα φυλλαδια. Προς το τελος της δουλεια αν σου εχουν περισσεψει φυλλαδια να ξερεις οτι θα συνεχεισεις μεχρι να τελειωσουν. Αν θες να πεταξεις φυλλαδια παντα σε υπονομο απο αυτους που ειναι με τρυπες στα πεζοδρομια οχι αυτους με τις σχαρες. και με τροπο. Καθεσαι στο πεζοδρομιο να ξεκουραστεις. Τσεκαρεις δεξια αριστερα και πετας τα φυλλαδια στη τρουπα κατω απο απο τα ποδια σου.Ποτε σε καδο!!! Εχοντας κανει αυτη τη δουλεια σα φοιτητης και σε οργανωμενη εταιρια (καταταμενη Delta post) και σε μια μικρη διαφημιστικη εταιρια εκτυπωσης προωθησης οπου μοιραζαμε φυλλαδιακα σουβλατζιδικων, πιτσαριων αντε και κανα καρφουρ να σου πω οτι στη 2η περιπτωση ειμασταν κυριλε. Αν εχεις και καλη παρεα ειναι τσαμπα λεφτα. Αλλα στη 1η εταιρια που σου ανεφερα που εχει λιντλ κωτσοβολο...Μακρυα οι ανθρωποι ειναι ναζι!
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Απο το τιποτα,κατι ειναι και αυτο.Βγαζεις καποια εξοδα σου.
haris_216 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αν το κανεις να εισαι προετοιμασμενος για πολλα χιλιομετρα......................... έχει κάνει η γυναίκα μου διανομή (αφού ήταν το μόνο που μπορούσε να βρει) και τα ξέρω. τρέξιμο, φωνές, ήλιος στο κεφάλι, κούραση και αμοιβή άστα να πάνε. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. εκεί που δεν συμφωνώ είναι ότι από τη μία βρίσκεις ως "ρουφιάνους" και "ναζί" αυτούς που σε τσεκάρουν (ίσως να έχεις δίκιο) αλλά από την άλλη έχεις κάνει και διατριβή στο πως να ξεφορτωθείς τα εναπομείναντα φυλλάδια για τα οποία σε πληρώνουν, έστω και χάλια (μήπως και αυτός είναι ο λόγος που σε τσεκάρουν;;; ) βέβαια μπορεί άνετα να ξεκινήσει μια συζήτηση του στυλ: "τα πετάω γιατί είστε καταπιεστικοί είμαστε καταπιεστικοί γιατί είδαμε ότι τα πετάς ναι αλλά τα πετάω γιατί δεν μου αρέσει να με ελέγχουν μα σε ελέγχουμε γιατί τα πετάς κλπ" τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;;;
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι διατριβη το πως θα πετας τα φυλλαδια. οταν δουλευεις 6ωρο, εχεις ξεκινησεις 7 το πρωι, κατακαλοκαιρο, εχεις ηδη δουλεψει 8ωρες αντι 6, εχεις ήδη μοιρασει 500 φυλλαδια παραπανω απο τους υπολοιπους και εχεις αλλα 100 στην τσαντα σου που εξαιτιας τους θα σκολασεις ενα τεταρτο μετα, δηλαδη 3.15 ενω θα επρεπε να εχεις σχολασει 1.15, ε θα τα πεταξεις. δεν αξιζει να ξεκινησει καμια συζητηση για τα φυλλαδια. το κανεις γιατι εχεις αναγκη να το κανεις ή το θες πολυ. Δεν ειναι δυσκολη δουλεια εξαλλου το διευκρινησα αυτο. Ολοι σχεδον μπορουν να περπατησουν. Κατ εμε κυριοτερος εχθρος ειναι το καλοκαιρι σε αυτη τη δουλεια. επι τη ευκαιρια. το αυγο εγινε πρωτα απο την κοτα. οι δεινοσαυροι εκαναν αυγα και δεν ηταν κοτες 2
leftis95 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Κάτι που το έχω απορία. Εφ'όσον δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο (ούτε ζητάει η αγγελία), όλες οι διανομές θα γίνονται με τα πόδια στην περιοχή που αναγράφεται στην Αγγελία. Για πόσο καιρό θα τους είμαι χρήσιμος? Πόσο θα τους πάρει για να καλυφθεί μια περιοχή με τα φυλλάδια τους? (μιλάω για ιδιώτη, όχι για εταιρία διανομής που μετά απλά θα σου δώσει φυλλάδια άλλου ιδιώτη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα