Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomaniacs,

Έχω ένα προβληματάκι με το λαπτοπ μου. Εκεί που παίζω ένα ΜΜΟ (όχι τπτ βαρύ μν νομίζετε),ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη αλλά ακούω τον ήχο του παιχνιδιού από πίσω καθώς και το pc μένει ανοιχτό. Οταν είχα το Norton ή κανένα άλλο ''Security'' μου έβγαζε ένα μνμ όταν έπαιζα το συγκεκριμένο παιχνίδι ή όταν έτρεχα πολλά παράθυρα στο ίντερνετ,ότι το ''τάδε'' κάνει έντονη χρήση της μνήμης. Λέτε να πάρω μια RAM 8GB να κάνω την δουλειά μου?Φταίει κάτι άλλο?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

HP i5 460M

GPU:ATI Radeon HD 5470 αν παιζει ρολο αυτο..... :-D

Αυτα που ειπες ειναι μαρκα και μοντελο επεξεργαστή... Το μοντέλο του λάπτοπ ψάχνουμε. Ισως να το λεει απο κάτω σε καποιο αυτοκόλλητο αν δεν ειναι σε κάποιο προφανές σημείο (πχ πανω απο το πληκτρολόγιο).

Δημοσ.

''Αυτα που ειπες ειναι μαρκα και μοντελο επεξεργαστή... Το μοντέλο του λάπτοπ ψάχνουμε. Ισως να το λεει απο κάτω σε καποιο αυτοκόλλητο αν δεν ειναι σε κάποιο προφανές σημείο (πχ πανω απο το πληκτρολόγιο).''

Eνα Αltec λεει :P.......Βρηκα το Code Name αν θελετε αυτο----->Αrrandale

Αυτα :D

Δημοσ.

βασικα κατεβασε το speccy (googlare το) και κανε αντιγραφη επικοληση το κειμενακι με τα στοιχεια του λαπτοπ σου εδω..

• Like 1
Δημοσ.

Ορίστε κύριοι:

Operating System
Windows 7 Home Premium 64-bit
CPU
Intel Core i5 460M @ 2.53GHz 61 °C
Arrandale 32nm Technology
RAM
3,00GB Dual-Channel DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Hewlett-Packard 143A (CPU) 62 °C
Graphics
Οθόνη PnP γενικής χρήσης (1366x768@60Hz)
Intel HD Graphics (HP)
ATI Mobility Radeon HD 5470 (HP) 66 °C
Hard Drives
298GB Seagate ST9320423AS (SATA) 37 °C
Optical Drives
hp CDDVDW TS-L633N
Audio
Realtek High Definition Audio

Oχχχχχ δες εδω θερμοκρασιες και δν τρεχω και τπτ παρα μονο το Chrome!  :confused:

Δημοσ.

καινουριο καινουριο ειναι;;;απο σκονες;;θερμοαπαγωγικη παστα;;παντως η θερμοκρασιες ειναι ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ..... το ανεμιστηρακι ακουγετε καθολου;;βγαζει αερα;

Δημοσ.

πως θα το καθαρισω?Θα το ανοιξω?Και με τι θα το καθαρισω?Οταν παιζω το παιχνιδι τρεχω μονο το Skype.

Nα το καθαρισω και μετα να του βαλω μια 8αρα Ram?Επειδη βλεπω οτι ηδη χωρις να κανω τπτ μονο που ειμαι στο Chrome,τρωει το 2,17GB της Ram(3gb einai).Θα δω διαφορα?

Δημοσ.

βγαλε φωτογραφια απο taskmanager και ανεβασε τη εδω να δουμε τι τρεχει και τι χρειαζεταi κλεισιμο..(διεργασιες)

Δημοσ.

κατεβασε το Lightshot,τρεξτο απο την εναρξη με ανοιγμενο το παραθυρο με τις διεργασιες και πατα fn και prtscr..διαλεξε το πλαισιο με τις διεργασιες κλικαροντας δηλαδη και αποθηκευσε τη στον υπολογιστη σου και ανεβασε την εδω http://prntscr.com συρτην στο πλαισιο upload images και θα σου βγαλει 'success' μαζι με ενα Link..αντιγραφη επικολληση το link εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...