Προς το περιεχόμενο

Captain America The winter soldier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια λετε αξιζει να διαβασω τα comics για το Marvel Universe και απο που να βρω και με ποια σειρα να τα διαβασω;

Δημοσ.

Τη πρώτη φορά δε μου έμειναν κακές εντυπώσεις αλλά κοιτούσα επίμονα τα οπίσθια της scarlett.

Χρειάζεται δυνατός χαρακτήρας να συγκεντρωθείς στις σκηνές της.

Δημοσ.

Παιδια λετε αξιζει να διαβασω τα comics για το Marvel Universe και απο που να βρω και με ποια σειρα να τα διαβασω;

Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Ultimates v1 και v2 (14 τεύχη έκαστο, Ultimates=Avengers). Ουσιαστικά αποτελούν τον προάγγελο για το το Marvel Cinematic Universe (υπάρχει μέχρι και σκηνικό όπου οι ήρωες αστειευόμενοι διαλέγουν ποιοι ηθοποιοί θα ήθελαν να τους υποδυθούν σε ταινίες). Είναι εξαιρετικές ιστορίες (και αρκετά διαφορετικές από ότι έχεις δει ήδη στις ταινίες οπότε δε θα βαρεθείς), το artwork κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και έχουν εντελώς κινηματογραφικό ρυθμό (δράση, ατάκες κτλ,).

Δημοσ.

Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Ultimates v1 και v2 (14 τεύχη έκαστο, Ultimates=Marvel). Ουσιαστικά αποτελούν τον προάγγελο για το το Marvel Cinematic Universe (υπάρχει μέχρι και σκηνικό όπου οι ήρωες αστειευόμενοι διαλέγουν ποιοι ηθοποιοί θα ήθελαν να τους υποδυθούν σε ταινίες). Είναι εξαιρετικές ιστορίες (και αρκετά διαφορετικές από ότι έχεις δει ήδη στις ταινίες οπότε δε θα βαρεθείς), το artwork κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και έχουν εντελώς κινηματογραφικό ρυθμό (δράση, ατάκες κτλ,).

Τα συγκεκριμενα για ποιες ταινιες της Marvel ειναι γιατι μου αρεσουν και τα Xmen αλλα και τα αλλα με τους Avengers και πιο λιγο spiderman (παντα με βαση τις ταινιες) θ

Δημοσ.

αδιάφορη...

δεν ειναι τυχαιο που κοβουν συνεχεια τις σκηνες της αταλαντης.  :-D

Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Ultimates v1 και v2 (14 τεύχη έκαστο, Ultimates=Avengers). Ουσιαστικά αποτελούν τον προάγγελο για το το Marvel Cinematic Universe (υπάρχει μέχρι και σκηνικό όπου οι ήρωες αστειευόμενοι διαλέγουν ποιοι ηθοποιοί θα ήθελαν να τους υποδυθούν σε ταινίες). Είναι εξαιρετικές ιστορίες (και αρκετά διαφορετικές από ότι έχεις δει ήδη στις ταινίες οπότε δε θα βαρεθείς), το artwork κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και έχουν εντελώς κινηματογραφικό ρυθμό (δράση, ατάκες κτλ,).

το V2 ειναι μαπα. το V1 ειναι fun αλλα καποιους χαρακτηρες τους πετσοκοψε ο Μιλαρ.

Δημοσ.

το V2 ειναι μαπα. το V1 ειναι fun αλλα καποιους χαρακτηρες τους πετσοκοψε ο Μιλαρ.

Εσυ απο ποιο λες να ξεκινησω;

Δημοσ.

Παρα πολυ καλη ταινια.Πολυ καλυτερη απο την πρωτη ωραιες σκηνες δρασης δεν εκανε κοιλια οι ηθοποιοι επαιξαν πολυ καλα.Απο βδομαδα.θα την δω και σε 3d μαζι με το amazing spiderman 2 να δω τι λενε και εκει.

• Moderators
Δημοσ.

Marvel Universe = πολλά χρόνια ιστορίας.

By the way, εμένα δεν μου άρεσε το Ultimate universe γιατί παραείχε μερικά dark κομμάτια (επίσης Captain America να πετάει την ατάκα με την Γαλλία, ε; :P).

Universe 616 μακράν.

Καλύτερα γενικά είναι να βρίσκεις συγκεκριμένα arcs.

Π.χ. Infinity Gauntlet. ;)

Δημοσ.

Marvel Universe = πολλά χρόνια ιστορίας.

By the way, εμένα δεν μου άρεσε το Ultimate universe γιατί παραείχε μερικά dark κομμάτια (επίσης Captain America να πετάει την ατάκα με την Γαλλία, ε;  :P).

Universe 616 μακράν.

Καλύτερα γενικά είναι να βρίσκεις συγκεκριμένα arcs.

Π.χ. Infinity Gauntlet. ;)

Εγω θα ηθελα να  τα διαβασω ολα (και ας ειναι παρα πολλα) αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τα βρω μαζεμενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...