Bourdoulas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς η ευτυχώς δεν κάνουν ταινίες για 10 άτομα. Οπότε αμφιβάλλω για το σουρεαλ. Θα ήταν καταδικασμενη η ταινία
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 O Feige ειπε οτι η ταινια θα ειναι "acid-trippy" οπως στα κομιξ. αντε για να δουμε, μακαρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 spoilers, οπότε προσοχή... 3
Sog96Ch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Παιδια λετε αξιζει να διαβασω τα comics για το Marvel Universe και απο που να βρω και με ποια σειρα να τα διαβασω;
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ξεκίνα από το 1. Ας πούμε πως δεν είναι και λίγα για αρχή. Επίσης ποιον ήρωα θα ήθελες να διαβάσεις και σε ποια δεκαετία.
KiriosD Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τη πρώτη φορά δε μου έμειναν κακές εντυπώσεις αλλά κοιτούσα επίμονα τα οπίσθια της scarlett. Χρειάζεται δυνατός χαρακτήρας να συγκεντρωθείς στις σκηνές της.
kostool13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Παιδια λετε αξιζει να διαβασω τα comics για το Marvel Universe και απο που να βρω και με ποια σειρα να τα διαβασω; Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Ultimates v1 και v2 (14 τεύχη έκαστο, Ultimates=Avengers). Ουσιαστικά αποτελούν τον προάγγελο για το το Marvel Cinematic Universe (υπάρχει μέχρι και σκηνικό όπου οι ήρωες αστειευόμενοι διαλέγουν ποιοι ηθοποιοί θα ήθελαν να τους υποδυθούν σε ταινίες). Είναι εξαιρετικές ιστορίες (και αρκετά διαφορετικές από ότι έχεις δει ήδη στις ταινίες οπότε δε θα βαρεθείς), το artwork κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και έχουν εντελώς κινηματογραφικό ρυθμό (δράση, ατάκες κτλ,).
Sog96Ch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Ultimates v1 και v2 (14 τεύχη έκαστο, Ultimates=Marvel). Ουσιαστικά αποτελούν τον προάγγελο για το το Marvel Cinematic Universe (υπάρχει μέχρι και σκηνικό όπου οι ήρωες αστειευόμενοι διαλέγουν ποιοι ηθοποιοί θα ήθελαν να τους υποδυθούν σε ταινίες). Είναι εξαιρετικές ιστορίες (και αρκετά διαφορετικές από ότι έχεις δει ήδη στις ταινίες οπότε δε θα βαρεθείς), το artwork κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και έχουν εντελώς κινηματογραφικό ρυθμό (δράση, ατάκες κτλ,). Τα συγκεκριμενα για ποιες ταινιες της Marvel ειναι γιατι μου αρεσουν και τα Xmen αλλα και τα αλλα με τους Avengers και πιο λιγο spiderman (παντα με βαση τις ταινιες) θ
KilliK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αδιάφορη... δεν ειναι τυχαιο που κοβουν συνεχεια τις σκηνες της αταλαντης. Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Ultimates v1 και v2 (14 τεύχη έκαστο, Ultimates=Avengers). Ουσιαστικά αποτελούν τον προάγγελο για το το Marvel Cinematic Universe (υπάρχει μέχρι και σκηνικό όπου οι ήρωες αστειευόμενοι διαλέγουν ποιοι ηθοποιοί θα ήθελαν να τους υποδυθούν σε ταινίες). Είναι εξαιρετικές ιστορίες (και αρκετά διαφορετικές από ότι έχεις δει ήδη στις ταινίες οπότε δε θα βαρεθείς), το artwork κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, και έχουν εντελώς κινηματογραφικό ρυθμό (δράση, ατάκες κτλ,). το V2 ειναι μαπα. το V1 ειναι fun αλλα καποιους χαρακτηρες τους πετσοκοψε ο Μιλαρ.
Sog96Ch Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 το V2 ειναι μαπα. το V1 ειναι fun αλλα καποιους χαρακτηρες τους πετσοκοψε ο Μιλαρ. Εσυ απο ποιο λες να ξεκινησω;
king2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παρα πολυ καλη ταινια.Πολυ καλυτερη απο την πρωτη ωραιες σκηνες δρασης δεν εκανε κοιλια οι ηθοποιοι επαιξαν πολυ καλα.Απο βδομαδα.θα την δω και σε 3d μαζι με το amazing spiderman 2 να δω τι λενε και εκει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Παιδια λετε αξιζει να διαβασω τα comics για το Marvel Universe και απο που να βρω και με ποια σειρα να τα διαβασω; Marvel Universe = πολλά χρόνια ιστορίας. By the way, εμένα δεν μου άρεσε το Ultimate universe γιατί παραείχε μερικά dark κομμάτια (επίσης Captain America να πετάει την ατάκα με την Γαλλία, ε; ). Universe 616 μακράν. Καλύτερα γενικά είναι να βρίσκεις συγκεκριμένα arcs. Π.χ. Infinity Gauntlet.
Sog96Ch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Marvel Universe = πολλά χρόνια ιστορίας. By the way, εμένα δεν μου άρεσε το Ultimate universe γιατί παραείχε μερικά dark κομμάτια (επίσης Captain America να πετάει την ατάκα με την Γαλλία, ε; ). Universe 616 μακράν. Καλύτερα γενικά είναι να βρίσκεις συγκεκριμένα arcs. Π.χ. Infinity Gauntlet. Εγω θα ηθελα να τα διαβασω ολα (και ας ειναι παρα πολλα) αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και που να τα βρω μαζεμενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα