Προς το περιεχόμενο

Captain America The winter soldier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγαινε στην 2η. ουτως η αλλως, εχει ενα mini flashback που εξηγει τι συνεβει στην προηγουμενη, οποτε και καταλαβαινεις το ολο στορυ που διαδραματιζεται στο σηκουελ.

• Like 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες αξιώθηκα να τη δω. Πολύ καλή, πάρα πολύ καλή. Το μόνο που με προβληματίζει στο όλο σύμπαν και δε μπορώ εύκολα να δεχτώ (ως ιδέα) είναι το γεγονός ότι, ενώ γίνεται της καραπουτ@ν@ρας, δεν εμφανίζεται ξαφνικά ο Iron Man (που έχει και τα μέσα να πληροφορηθεί τα γεγονότα γρηγορότερα από τον μοναχικό πχ Μπρους Μπάνερ) για να πει "τί γίνεται εδώ ρε παιδιά", αν όχι να επέμβει! Με βάρδιες σώζουν τον κόσμο τα παληκάρια;

• Like 3
Δημοσ.

Ο "κλανιάρης" ο Iron Man πάντα Παρτάκιας! 

Για αυτό αγαπάμε Punisher! - "Bloody hell... too much firepower"

Δημοσ.

Πολύ καλό, κλάσεις ανώτερο από το πρώτο (ευτυχώς).  Πάντως το avengers πάλι μου άρεσε κάπως παερισσότερο.

Απο το Avengers δεν μου άρεσε ο Hulk...μου φάνηκε πιο "ήρεμος" σε σχέση με το The Incredible Hulk!

• Moderators
Δημοσ.

Απο το Avengers δεν μου άρεσε ο Hulk...μου φάνηκε πιο "ήρεμος" σε σχέση με το The Incredible Hulk!

Aφού τέλειωνε με ασκήσεις ηρεμίας, κάπως πιο ήρεμος ήταν. 

Ξύλο έριξε όμως. :P

Δημοσ.

Aφού τέλειωνε με ασκήσεις ηρεμίας, κάπως πιο ήρεμος ήταν. 

Ξύλο έριξε όμως. :P

Αλλα έφαγε κιόλας!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το είδα χθες. Πολύ καλό, ανώτερο του 1ου όπως γράφτηκε (καλά δεν ήταν και δύσκολο :P) αν και θα περίμενα για κάποιο λόγο

Να την καμακώσει την Scarlet ο Στηβ

.

Για post credits scene:

Χάρηκα πολύ που βάζουν στην υπόθεση τους δίδυμους, βέβαια όταν σκέφτηκα τα περί δικαιωμάτων έμεινα με την χαρά

Δημοσ.

Το είδα χθες. Πολύ καλό, ανώτερο του 1ου όπως γράφτηκε (καλά δεν ήταν και δύσκολο :P) αν και θα περίμενα για κάποιο λόγο

Να την καμακώσει την Scarlet ο Στηβ

.

Προσωπικά δεν το περίμενα μιας και ο Captain έχει «αρχές» :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...