KilliK Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 πηγαινε στην 2η. ουτως η αλλως, εχει ενα mini flashback που εξηγει τι συνεβει στην προηγουμενη, οποτε και καταλαβαινεις το ολο στορυ που διαδραματιζεται στο σηκουελ. 1
kirileman Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Χθες αξιώθηκα να τη δω. Πολύ καλή, πάρα πολύ καλή. Το μόνο που με προβληματίζει στο όλο σύμπαν και δε μπορώ εύκολα να δεχτώ (ως ιδέα) είναι το γεγονός ότι, ενώ γίνεται της καραπουτ@ν@ρας, δεν εμφανίζεται ξαφνικά ο Iron Man (που έχει και τα μέσα να πληροφορηθεί τα γεγονότα γρηγορότερα από τον μοναχικό πχ Μπρους Μπάνερ) για να πει "τί γίνεται εδώ ρε παιδιά", αν όχι να επέμβει! Με βάρδιες σώζουν τον κόσμο τα παληκάρια; 3
orfeas26 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ολα κι ολα… ο καθενας στη δικια του ταινια κανει κουμαντο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Από την μία έκανε πουφ τις στολές στο ΙΜ3, από την άλλη "Eh, patriot-boy can take care of himself". 1
Daemonos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ο "κλανιάρης" ο Iron Man πάντα Παρτάκιας! Για αυτό αγαπάμε Punisher! - "Bloody hell... too much firepower"
arxaggelos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πολύ καλό, κλάσεις ανώτερο από το πρώτο (ευτυχώς). Πάντως το avengers πάλι μου άρεσε κάπως παερισσότερο. 2
Captain Nemo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 http://marvel.com/news/gear/2014/5/1/22443/become_your_own_super_soldier_with_this_captain_america_shield_from_efx
orfeas26 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Και να δεις μετα τα ΜΑΤ με ασπιδες Captain America!!
KilliK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 'Before we get started. Does anyone want to get out?' 4
orfeas26 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πολύ καλό, κλάσεις ανώτερο από το πρώτο (ευτυχώς). Πάντως το avengers πάλι μου άρεσε κάπως παερισσότερο. Απο το Avengers δεν μου άρεσε ο Hulk...μου φάνηκε πιο "ήρεμος" σε σχέση με το The Incredible Hulk!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Απο το Avengers δεν μου άρεσε ο Hulk...μου φάνηκε πιο "ήρεμος" σε σχέση με το The Incredible Hulk! Aφού τέλειωνε με ασκήσεις ηρεμίας, κάπως πιο ήρεμος ήταν. Ξύλο έριξε όμως.
orfeas26 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Aφού τέλειωνε με ασκήσεις ηρεμίας, κάπως πιο ήρεμος ήταν. Ξύλο έριξε όμως. Αλλα έφαγε κιόλας!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αλλα έφαγε κιόλας!! Μιας και είναι off-topic: Και άλλες φορές τις τρώει και θυμώνει. Και όπως ξέρουμε καλά... 1
Johny Q Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το είδα χθες. Πολύ καλό, ανώτερο του 1ου όπως γράφτηκε (καλά δεν ήταν και δύσκολο ) αν και θα περίμενα για κάποιο λόγο Να την καμακώσει την Scarlet ο Στηβ . Για post credits scene: Χάρηκα πολύ που βάζουν στην υπόθεση τους δίδυμους, βέβαια όταν σκέφτηκα τα περί δικαιωμάτων έμεινα με την χαρά
coffeex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το είδα χθες. Πολύ καλό, ανώτερο του 1ου όπως γράφτηκε (καλά δεν ήταν και δύσκολο ) αν και θα περίμενα για κάποιο λόγο Να την καμακώσει την Scarlet ο Στηβ . Προσωπικά δεν το περίμενα μιας και ο Captain έχει «αρχές»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα