kirileman Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά από αυτά που διαβάζω, μάλλον μιλάμε για "γαμιστερότητα" επιπέδου Avengers. Και λογικά η imdb βαθμολογία του θα κάτσεi κάπου στο 8+.
jpaokx Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Post credit scenes έδειξε τίποτα; Είναι το μόνο κομμάτι που έχασα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι 2 σκηνές...
KilliK Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά από αυτά που διαβάζω, μάλλον μιλάμε για "γαμιστερότητα" επιπέδου Avengers. Και λογικά η imdb βαθμολογία του θα κάτσεi κάπου στο 8+. καλα, και μονο η σκηνη στο ασανσερ αξιζει το ticket price. ειδικα το build up της ηταν ολα τα λεφτα, αφου με τον φιλο μου γελαγαμε με ανυπομονησια οταν ειδαμε τι θα επακολοθουσε. Ναι 2 σκηνές... η προτελευταια σκηνη με ποια ταινια συνδεοταν; το ραβδι του Λοκι, δεν το ειχε φερει μαζι του στην Ασγκαρντ ο Θωρ οταν τελειωσε το Avengers?
Silverage Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 καλα, και μονο η σκηνη στο ασανσερ αξιζει το ticket price. ειδικα το build up της ηταν ολα τα λεφτα, αφου με τον φιλο μου γελαγαμε με ανυπομονησια οταν ειδαμε τι θα επακολοθουσε. η προτελευταια σκηνη με ποια ταινια συνδεοταν; το ραβδι του Λοκι, δεν το ειχε φερει μαζι του στην Ασγκαρντ ο Θωρ οταν τελειωσε το Avengers? Πωωωωωω ταινία που άρεσε στον Killik! Κρίμα που δεν πήγα να την δω.
coffeex Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μετά από ένα απογοητευτικό Ιron Man 3 και ένα μέτριο Thor 2 ο Captain μας αποζημίωσε με το παραπάνω. 4
orfeas26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 η προτελευταια σκηνη με ποια ταινια συνδεοταν; το ραβδι του Λοκι, δεν το ειχε φερει μαζι του στην Ασγκαρντ ο Θωρ οταν τελειωσε το Avengers? Μάλλον θα περιμένουμε ένα Anengers 2 ή ένα Captain America 3! Όντως την τελευταία σκηνή δεν την κατάλαβα ούτε εγώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 η προτελευταια σκηνη με ποια ταινια συνδεοταν; το ραβδι του Λοκι, δεν το ειχε φερει μαζι του στην Ασγκαρντ ο Θωρ οταν τελειωσε το Avengers? όχι, μόνο το Tesseract είχαν πάρει μαζί τους και λογικά συνδέεται με το Avengers 2, μιας κι εκεί θα δούμε τους Quicksilver και Scarlet Witch...
kostool13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το ραβδι του Λοκι, δεν το ειχε φερει μαζι του στην Ασγκαρντ ο Θωρ οταν τελειωσε το Avengers? Αν δεν κάνω λάθος, το έχασε στη σκηνή που πλακωνόταν με τον Thor στην ταράτσα και από τότε δεν το ξαναέδειξε. Λογικά το συνέλεξε η Shield και μέσω κάποιου Hydra agent κατέληξε στα χέρια της Hydra. Μάλλον θα περιμένουμε ένα Anengers 2 ή ένα Captain America 3! Όντως την τελευταία σκηνή δεν την κατάλαβα ούτε εγώ! Ουσιαστικά δείχνει ότι η Hydra έχει αρκετά κρυσφήγετα, και τα σχετικά αχρείαστα θα τα χρησιμοποιήσει ως αντιπερισπασμούς προκειμένου να κρατήσει εκτός κινδύνου τα σημαντικά, όπως το συγκεκριμένο όπου φυλάσσεται το ραβδί του Loki και δύο δίδυμοι (στα comic τουλάχιστο) not-mutants, ο Quicksilver και η Scarlet Witch. Ακούγεται ότι το Avengers 2 θα ξεκινά με τη Shield να την πέφτει στο συγκεκριμένο κρυσφήγετο και να ελευθερώνει τους δίδυμους ώστε αργότερα να ενσωματωθούν στους Avengers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 και δύο δίδυμοι (στα comic τουλάχιστο) not-mutants, ο Quicksilver και η Scarlet Witch. mutants είναι κι οι 2...
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 mutants είναι κι οι 2... αυτο θα ρωταγα. Επισης, στον αποπανω, non και οχι not. φιλικα
kostool13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 mutants είναι κι οι 2... Το not-mutants πάει στο ότι ενώ είναι mutants, η Disney/Marvel θα προσπαθήσει λογικά να αποφύγει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό / προέλευση στις υπερδυνάμεις τους για να μην έχει conflicts με την Fox/Marvel... Επισης, στον αποπανω, non και οχι not. φιλικα Για την έννοια που θέλω να δώσω (βλ spoilertag) χρησιμοποιείται το "not". Φιλικά
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Το not-mutants πάει στο ότι η Disney/Marvel θα προσπαθήσει λογικά να αποφύγει τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό / προέλευση στις υπερδυνάμεις τους για να μην έχει conflicts με την Fox/Marvel... ολοι ξερουν who their daddy is...
kostool13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ολοι ξερουν who their daddy is... Σε διαφορετικό universe όμως. Δεν χρησιμοποίησε τυχαία ο von strucker την έφραση "age of wonders" αντί για "age of mutants", είναι προφανής η προσπάθεια της Disney να διαφοροποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που ακριβώς οι ίδιοι χαρακτήρες θα εμφανίζονται και στο καινούριο X-men της FOX.
orfeas26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ακούγεται ότι το Avengers 2 θα ξεκινά με τη Shield να την πέφτει στο συγκεκριμένο κρυσφήγετο και να ελευθερώνει τους δίδυμους ώστε αργότερα να ενσωματωθούν στους Avengers. Ναι αλλα η Shield διαλύθηκε...πως θα ενώσουν τις δύο ταινίες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα