porco_rosso21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 η αληθεια ειναι γλιτωσε στο τσακ το γαμοσταυριδι κ απο δω, μιας και οι μλκες στο Imdb κτλ τοχουν φορα/παρτιδα και γαμανε ετσι το twist-για τους φιλους των ταινιων δλδ που δεν το γνωριζαν ηδη απο τα κομικ-... μαλακια μεν αλλα....
orfeas26 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Εγω το ειδα απλα απο μια εικονα!Και οτι υποθεσεις κανω ειναι συμφωνα με οτι ειδα στο trailer!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Damn... Borring / annoying comic book hero and he gets good movies (or trailers). 1
kirileman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Όπως θα έλεγε και γνωστή σειρά βίντεο στο youtube, η ταινία του υπάρχει μόνο και μόνο για να τον αναγνωρίζουν οι non-nerds στο Avengers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 new one 1
CarbonFibre Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Eχουμε να φάμε αρκετό ποπ κορν φέτος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 θέλω falcon punch!
Em_Zed Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Την ιστορία των comic books δε τη γνωρίζω και το πρώτο Captain America το είδα πριν μερικές μέρες, μόνο και μόνο για να μη παω σ'αυτό και ρωτάω συνέχεια ποιος είναι ο ένας και ποιος είναι ο άλλος. Δεν εντυπωσιάστηκα απ'το First Avenger αλλά αυτό που είδα απόψε μ'αφησε μαλάκα κι'αυτό το "ασύστολα και ασάλιωτα" πιο πάνω;.. Ε, αυτό. Καταρχάς, ο Cap του σήμερα, σόρυ κιόλας, αλλά γαμάει και δέρνει. Στη κυριολεξία. Στο πρώτο οκ, ήτανε το καλό παιδί που έγινε ήρωας. Στο Winter Soldier γίνεται υπερήρωας και επιτέλους δείχνει τη δύναμή του, την φυσική του δύναμη που δεν έχει καμία σχέση με την ασπίδα, κι ας τις χρησιμοποιεί και τις δύο σε απίστευτες σκηνές μάχης, με αποκορύφωμα την πρώτη 'συνάντηση' με τον Soldier. Ρίχνει ξύλο, πολύ, και το κάνει άνετα και με attitude, σα bad-ass. Όσο bad-ass δηλαδή μπορεί να είναι κάποιος με τη μούρη του Chris Evans. H υπόθεση δε ξέρω κατά πόσο είναι πιστή στο comic book, αλλά αν δε ξέρεις τι και πώς, έχει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Αν και απ'οτι διαβάζω δε πρέπει να'ναι και τόσο έκπληξη πια, αλλά για όσους γνωρίζουν, έχω να πω πως ναι, δείχνει πως την έβγαλε ο Bucky από τη πτώση στο τραίνο, αλλά το'χουν κάνει λίγο άτσαλα και τόσο γρήγορα ίσα για να καταλάβεις πως απέκτησε το σιδερένιο χέρι . Με πάνω από δυό ώρες διάρκεια δε κουράζει καθόλου, έχει μπόλικο πράμα και από κυνηγητά και από πιστολίδι αλλά και με 1-2 ανατροπές που σε κρατάνε για το παρακάτω. Η υπόλοιπη παρέα κάνει κι αυτή ότι μπορεί, αν και ακόμα να καταλάβω τι στα κομμάτια hero είναι αυτή η Black Widow, αλλά: Johansson under pressure και οn the run, όλα τα λεφτά. O Redford νομίζω δεν κατάλαβε σε τι set πήγε να κάνει γύρισμα. O Falcon μου τα χάλασε λίγο, τους τελειώσε το budget; Τι να πω.. εκεί προς το τέλος, βάρυναν τα effects και φαίνεται η αλήθεια είναι, αλλά δε δίνεις και πολύ σημασία γιατί γκρεμίζεται το σύμπαν εκείνη την ώρα. Δε θυμάμαι να'χω ευχαριστηθεί άλλο action/adventure movie τόσο πολύ. Ναι, δε λέω, θέλει να βαθύνει λίγο με αναφορές στην ατομική ελευθερία και πως ορίζεται από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά κυρίως μιλάμε για τσαμπουκά. Και γέλιο, λίγο. Και μπόλικη δράση που δε σ'αφήνει να φας το ποπ-κορν σου. Και ναι, το ξαναβλέπω άνετα. Μια συμβουλή μόνο: μη φύγεις όταν τελειώσει, μείνε μετά τους πρώτους τίτλους τέλους. Και τους δεύτερους 3
Kasrith Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Έχω καιρό να διαβάσω τόσο γεμάτο σχόλιο ταινίας εδώ μέσα - ειδικά αφου την δει κάποιος την ταινία. Ευχαριστώ για το ποστ. 1
Em_Zed Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να'σαι καλά φίλε μου, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε και ελπίζω να σ'αρέσει και η ταινία, αν και όταν την δεις. Cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα