eko13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει συσκευασια (οχι της προσφορας) με λαδι μεσα, η συγκεκριμενη παρτιδα που ειχε την προσφορα δεν ειχε...
NeOSL Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει συσκευασια (οχι της προσφορας) με λαδι μεσα, η συγκεκριμενη παρτιδα που ειχε την προσφορα δεν ειχε... πού μπορούμε να απευθυνθούμε για να προμηθευτούμε αυτό το "ειδικό" λάδι ? Σε κανένα κομμωτήριο θα ξέρουν ? τόσες μηχανές έχουν . Είχα παλιότερα μια braun series3 με λαδάκι στην συσκευασία , αλλά δεν ξέρω πού το έχω παρατημένο , και αν κάνει . Για όσους ψάχνουν ακόμη τη styler .. θα είναι σε προσφορά μέχρι 17/12/2013 στα 9.95 € στα MyMarket . Για ψαχτείτε .
geodimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά η προσφορά στα mymarket έληξε υποθετω.. Για σκλαβενίτη έχουμε καθόλου εικόνα;
arxaggelos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Εχθές Θεσσαλονίκη διαπιστωμένα υπήρχε ακόμη σε Μασούτη και Bazaar. Για απόθεμα δεν ξέρω.
apostolispk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Στον μασουτη σε ποια περιοχη και ποσο ειχε;
kuziakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά η προσφορά στα mymarket έληξε υποθετω.. Για σκλαβενίτη έχουμε καθόλου εικόνα; τρεχατε στον νεο σκλαβενιτη που ανοιξε στον Αγιο δημητριο διπλα στο μετρο. εχει πολλα κομματια με 3,90€
arxaggelos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Στον μασουτη σε ποια περιοχη και ποσο ειχε; Δες στα γύρω από Θεαγένειο, ο κολλητός μου βρήκε από εκεί χθές το απόγευμα. Δεν ξέρω σε ποιό ακριβώς (εγώ είχα πάρει από Βασιλόπουλο). Μου είπε λιγότερο από 4, φαντάζομαι όσο λέει το θέμα.
geodimis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 τρεχατε στον νεο σκλαβενιτη που ανοιξε στον Αγιο δημητριο διπλα στο μετρο. εχει πολλα κομματια με3,90€ Μιλάμε για τον Αγ. Δημήτριο στο Metro Mall?
kuziakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Μιλάμε για τον Αγ. Δημήτριο στο Metro Mall? yes
abdulah Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα . Αναφέρεται στο έντυπο της συσκευασίας ότι θα ήταν καλό κάθε φορά που αλλάζουμε τη μπαταρία να χρησιμοποιούμε ειδικό λάδι για την λίπανση του trimmer . Ξέρει κανείς από πού το προμηθευόμαστε και πόσο κοστίζει ? Ευχαριστώ . ειδικό λάδι; WD-40 αντρικά πράματα 2
nfeel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά μια ερώτηση τεχνικής φύσης. Επειδή σπίτι δεν έχω printer μπορώ να το βγάλω screenshot,να το στείλω pdf στο κινητό,να κάνω crop το κουπόνι και μετά να το εκτυπώσω? Αν δεν γίνεται αυτό που ρωτάω για πιο λόγο δε γίνεται? Υπάρχουν πληροφορίες στο κουπόνι που φαίνονται μόνο από printer?
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το βλεπεις το κουπονι στην οθονη για να κανεις screen capture. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα