Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φωτοτυπία απαγορεύεται.

Απλά έχω 5 φορητούς (οι περισσότεροι παλιοί αγορασμένοι από ebay.de, βίτσιο μου) και με διαφορετικούς λογαριασμούς τύπωσα τα κουπόνια. Στο ίδιο υπολογιστή δεν σ΄αφήνει να τυπώσεις ίδια κουπόνια έστω και με διαφορετικό λογαριασμό.. 

PS.  Άλλος τρόπος είναι (αν έχεις έναν υπολογιστή) πριν τυπώσεις κάποια  κουπόνια και πρίν να κατεβάσεις το couponprinter να κάνεις backup με το Acronis TrueImage  σε έναν εξ. σκληρό δίσκο, τυπώνεις τα κουπόνια με έναν λογαριασμό, κάνεις format  μετά recovery , τυπώνεις με άλλον λογ. και ούτω καθεξής. Έχεις δηλ. ένα '' καθαρό" backup. Έτσι έκανα με τις προσφορές των Ariel Lenor κλπ και γέμισα την αποθήκη για 5 χρόνια.

vmware workstation με snapshot

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον critter για την προσφορά. Πήρα την τελευταία σήμερα απο τον Σκλαβενίτη στη Λιοσίων. Θέλει όμως μια και ο αδερφός μου. Μήπως ξέρει κανείς αν εχει μείνει σε κάποιο supermarket στην Αθήνα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον critter για την προσφορά. Πήρα την τελευταία σήμερα απο τον Σκλαβενίτη στη Λιοσίων. Θέλει όμως μια και ο αδερφός μου. Μήπως ξέρει κανείς αν εχει μείνει σε κάποιο supermarket στην Αθήνα;

χθες το απόγεμα Αιγάλεω περίπου 4-5 κομμάτια.

Δημοσ.

τυχαιο οτι εδω και μερες δεν υπαρχει ουτε μια Styler σε κανεναν Μασουτη ? Ακομα και στο κεντρικο-βαση του καταστημα της Θερμης

Δημοσ.

στον σταθμό της ΑΓ. Παρασκευής το έχει στα 9.99

Mια που το κουπονι (-6,0€) υπαρχει ακομα, ξερει κανεις αν παιζει καπου (πχ κανα Γαλαξια?) στα <=15,00 ευρω εστω;

Αν είσαι αθηνα, χτες είχα ακόμα δυο.στην αγια παρασκευή. Επίσης είχε και ο Σκλαβενητης Ψυχικού.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμη, νέα παραλαβή στο μεγάλο Σκλαβενίτη που βρίσκεται σύνορα Νέας Χαλκηδόνας / Νέας Φιλαδέλφειας (στην έξοδο της Εθνικής) από Δευτέρα 18 Νοε .<br><br>

Σήμερα ήμουν εκεί , είδα χαρτί με παραγγελία για ελλείψεις από υπάλληλο , 10τμχ .<br>

Δευτέρα πρωί πρωί θα βρίσκομαι εκεί για 2 τμχ :) ελπίζω να τα προλάβω !

edit: αναφέρθηκε νωρίτερα τρόπος για να "ξεγελάς" το couponprinter μέσω virtual machine .

Το δοκίμασα και πήρα μπάλες . Συγκεκριμένα μού εμφάνισε μήνυμα "δεν λειτουργεί σε εικονικό περιβάλλον" .

Υπάρχει λύση όμως ;)

Deepfreeze σε καθαρή εγκατάσταση ΠΡΙΝ κατεβάσετε το couponprinter . Δούλεψε άψογα μετά από κάθε restart των windows ! Με 4 διαφορετικούς λογαριασμούς (πραγματικά στοιχεία χρηστών) εκτύπωσα 4 κουπόνια για Ariel 40 μεζούρες , τα είχε προσφορά ο Βασιλόπουλος 1+1 δώρο στα 13ευρώ και κάτι ψιλά .

• Like 1
Δημοσ.

έχεις δίκιο, όταν μίλησα για VM δεν το είχα τεστάρει. Χτες είδα και εγώ ότι δεν παίζει.

Έχω ένα δίσκο που κάθετε, θα βάλω εκει λειτουργικο με deepfreeze

Δημοσ.

<p>Δεν είναι πιο απλό να βγάλετε ένα έγχρωμο αντίγραφο στο κουπόνι?</p>

Είναι πιο εύκολο , αλλά δεν γίνεται . Το αναφέρει στους όρους . Νομικές κυρώσεις κτλ .

Η πιο λειτουργική λύση (κατ' εμέ) είναι όπως περιέγραψα νωρίτερα . Μέχρι να την ψυλλιαστούν και να αλλάξουν τον τρόπο εκτύπωσης των κουπονιών .

Αν και ΔΕΝ κάνουμε κάτι παράνομο (με τον τρόπο που περιέγραψα) , απλά επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε το εμπόδιο "έχετε φτάσει το όριο των εκτυπώσεων...κτλ" .

Και προκαταβολικά "you 're welcome" σε όσους το δουλέψουν και παίξει .

Δημοσ.

edit: αναφέρθηκε νωρίτερα τρόπος για να "ξεγελάς" το couponprinter μέσω virtual machine .

Το δοκίμασα και πήρα μπάλες . Συγκεκριμένα μού εμφάνισε μήνυμα "δεν λειτουργεί σε εικονικό περιβάλλον" .

Υπάρχει λύση όμως ;)

Deepfreeze σε καθαρή εγκατάσταση ΠΡΙΝ κατεβάσετε το couponprinter . Δούλεψε άψογα μετά από κάθε restart των windows ! Με 4 διαφορετικούς λογαριασμούς (πραγματικά στοιχεία χρηστών) εκτύπωσα 4 κουπόνια για Ariel 40 μεζούρες , τα είχε προσφορά ο Βασιλόπουλος 1+1 δώρο στα 13ευρώ και κάτι ψιλά .

Προσωπικά με reset του router για κανά 5λεπτό για να αλλάξει η IP + νέο Private Window στον Mozilla + νέο account στις Επιθυμίες τυπώνω στο 90% με επιτυχία.

Δεν είναι πιο απλό να βγάλετε ένα έγχρωμο αντίγραφο στο κουπόνι?

Θεωρητικά επειδή κάθε κουπόνι έχει διαφορετικό κωδικό, αν βρουν στην P&G δύο ίδιους μπορούν να ρίξουν ban στο όνομα που φαίνεται στο κουπόνι.

Δημοσ.

Υπάρχει λύση όμως ;)

Προσωπικά με reset του router για κανά 5λεπτό για να αλλάξει η IP + νέο Private Window στον Mozilla + νέο account στις Επιθυμίες τυπώνω στο 90% με επιτυχία.

Δεν είναι πιο απλό να βγάλετε ένα έγχρωμο αντίγραφο στο κουπόνι?

Θεωρητικά επειδή κάθε κουπόνι έχει διαφορετικό κωδικό, αν βρουν στην P&G δύο ίδιους μπορούν να ρίξουν ban στο όνομα που φαίνεται στο κουπόνι.

Πόσα accounts έχεις φτιάξει ? !!! Γι αυτό δε μπορώ να βάλω username , τα 'χεις όλα πιασμένα ? :P Joking .Κάτι παίζει πάντως με κάποιο άλλο από τα αρχεία εγκατάστασης του couponprinter και μας κλειδώνει τα κουπόνια . Δεν έχω δοκιμάσει το private window από Mozilla .Με deepfreeze παίζει κατευθείαν , χωρίς router restart , χωρίς private window , μόνο windows restart .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...