Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 1/11/2013 στις 2:13 ΜΜ, eko13 είπε

Ανταλακτικα οπως το κοψα παιρνει fuzion, power και proglide. ουτως συ αλλως ιδια κεφαλη ειναι, δεν χρησιμοποιει την μπαταρια...

τη χρησιμοποιεί την μπαταρία. όταν βάλεις το ξυράφι, απεμπλέκεται η λεπίδα του τρίμμερ και δονείται όλη η λαβή όπως η power

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το γραφει πανω στο κουπονι με επιδειξη ταυτοτητας οποτε μην απορειτε που το ζητουν... Εμενα δεν μου την ζητησαν, μπηκα, τo ειχαν πρωτο ραφι τo πηρα, κοιταξε καλα καλα το κουπονι, πληρωσα 3,90 εφυγα χαχαχα

Δημοσ.
  Στις 1/11/2013 στις 5:01 ΜΜ, abdulah είπε

τη χρησιμοποιεί την μπαταρία. όταν βάλεις το ξυράφι, απεμπλέκεται η λεπίδα του τρίμμερ και δονείται όλη η λαβή όπως η power

Αυτο περισσοτερο για εφε θα ελεγα οτι ειναι.

Δημοσ.
  Στις 1/11/2013 στις 3:38 ΜΜ, maxdore217 είπε

Η Ταμίας της ασφάλειας ήταν ?   :)

Αν δεν είχες τίποτα ..... θα σε μπαγλάρωνε efkola   :-D

Ήξερε για τις ''επιθυμίες'' και επιπλέον διάβασε το κουπόνι επιτόπου μπροστά μου...γράφει ξεκάθαρα για την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που θα πιστοποιεί ότι είμαι αυτός που αναγράφεται οπότε κι εγώ δε δυσφόρησα σε αυτό που μου ζήτησε.Ευκολάκι  B)

Δημοσ.
  Στις 31/10/2013 στις 1:51 ΜΜ, efkola είπε

Μόλις είδα σε tv spot ότι αύριο και μεθαύριο στο Γαλαξία έχουν προσφορά,μεταξύ άλλων,όλα τα προϊόντα Gillette -50% εκτός από ανταλλακτικά και 1+1.

Τύπωσα λοιπόν αρκετά κουπόνια και πετάχτηκα μέχρι τον Γαλάξία και πήρα :

5 Head and Shoulders

3 Gillette Proglite 

4 Gillette ξυραφάκια (x6)

όλα με 15 ευρώ

Ευχαριστούμε πολύ τον efkola εγώ και η οικογένειά μου.

• Like 1
Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Στις 31/10/2013 στις 1:51 ΜΜ, efkola είπε

Μόλις είδα σε tv spot ότι αύριο και μεθαύριο στο Γαλαξία έχουν προσφορά,μεταξύ άλλων,όλα τα προϊόντα Gillette -50% εκτός από ανταλλακτικά και 1+1.

Τύπωσα λοιπόν αρκετά κουπόνια και πετάχτηκα μέχρι τον Γαλάξία και πήρα :

5 Head and Shoulders

3 Gillette Proglite 

4 Gillette ξυραφάκια (x6)

όλα με 15 ευρώ

Ευχαριστούμε πολύ τον efkola εγώ και η οικογένειά μου.

Πως τυπωσες πολλα... με διαφορετικα accounts στο ιδιο ονομα? ή τα εβγαλες φωτοτυπια?Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτοτυπία απαγορεύεται.

Απλά έχω 5 φορητούς (οι περισσότεροι παλιοί αγορασμένοι από ebay.de, βίτσιο μου) και με διαφορετικούς λογαριασμούς τύπωσα τα κουπόνια. Στο ίδιο υπολογιστή δεν σ΄αφήνει να τυπώσεις ίδια κουπόνια έστω και με διαφορετικό λογαριασμό.. 

PS.  Άλλος τρόπος είναι (αν έχεις έναν υπολογιστή) πριν τυπώσεις κάποια  κουπόνια και πρίν να κατεβάσεις το couponprinter να κάνεις backup με το Acronis TrueImage  σε έναν εξ. σκληρό δίσκο, τυπώνεις τα κουπόνια με έναν λογαριασμό, κάνεις format  μετά recovery , τυπώνεις με άλλον λογ. και ούτω καθεξής. Έχεις δηλ. ένα '' καθαρό" backup. Έτσι έκανα με τις προσφορές των Ariel Lenor κλπ και γέμισα την αποθήκη για 5 χρόνια.

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Εγώ το έχω κάνει στο ίδιο pc για 2 άτομα με διαφορετικά στοιχεία (όλα όμως διαφορετικά Δ/ση, Όνομα, Εμαιλ κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 2/11/2013 στις 2:09 ΜΜ, kukukali είπε

Εγώ το έχω κάνει στο ίδιο pc για 2 άτομα με διαφορετικά στοιχεία (όλα όμως διαφορετικά Δ/ση, Όνομα, Εμαιλ κλπ)

Μπα σε μένα δεν γίνεται με τίποτα όσο και αν προσπάθησα. Φαίνεται ότι αυτό το couponprinter αναγνωρίζει τι τύπωσες οπότε μετά αρνείται να εκτυπώσει τα ίδια κουπόνια.

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Και ονομα επωνυμο τι βαζετε στα accounts? Υποτιθεται πρεπει να ειναι το δικο σου μιας και καποια καταστηματα ζητανε ταυτοτητα.

Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ βάζω του αδερφού μου, ποτέ δεν έχουν ζητήσει ταυτότητα, αν κάποτε ζητήσουν θα στείλω τον ίδιο.τα σούπερ μάρκετ ούτως ή άλλως τα χρήματα θα τα πάρουν από την εταιρεία.σκέψου ότι 20 ευρώ θα τα χάσουν επειδή δεν είσαι ο ίδιος;;; Δεν νομίζω.

Δημοσ.

Για τον λογαριασμό βάζω το όνομα της κόρης μου, της γυναίκας μου της μάνας μου κλπ, Στο τέλος πριν την εκτύπωση σου ζητάει επιβεβαίωση του ονόματος.Εκει βάζω το δικό μου.. 

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται ακομη, χθες στο Σκλαβενιτη Περιστεριου (που ειναι πανω στον Κηφισο) ειχε ακομη 3-4 κομματια διαθεσιμα!

Δημοσ.

O Σκλαβενίτης έχει 1+1 στους αφρους/Gel/Fusion με αποτέλεσμα μαζί με το κουπονι να βγαινουν 3,5€ 2 Gel Fusion και 2,5€ 2 Gel Gillete.

Επίσης τα carefour εχουν 30% στα Noxzema με αποτέλεσμα μαζι με το κουπονι 1,5€ απο 3,62 να βγαίνει 1,02.

Αυτά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...