efkola Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 KAI ποσο κανει η proglide σε μασουτη και γαλαξια αντιστοιχα (αρχικη τιμη) Λογικά,παρόμοια(αν όχι ίδια)αρχική τιμή θα έχουν όπως και στα υπόλοιπα s.markets.Έχω μήνες να πατήσω σε Γαλαξία!
JohnnyX Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 νομιζω οτι η τιμη της ειναι fix στα 19.9 € παντου
achisael Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 kai μηπως ξερεις ποσο εχει και η απλη? ή η power?
Critter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πάντως με αρχική τιμή 19,9 -50%, τοτε κάνει 9,95 που σημαίνει οτι με το κουπόνι -10€ το προιόν αποκτά αρνητική τιμη. Σε αντίστοιχη περίπτωση που το προιόν αποκτούσε αρνητική τιμη (Oral δεν μου το είχαν δώσει γιατι θα έπρεπε να μου δώσουν και ρέστα.
panos7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πάντως με αρχική τιμή 19,9 -50%, τοτε κάνει 9,95 που σημαίνει οτι με το κουπόνι -10€ το προιόν αποκτά αρνητική τιμη. Σε αντίστοιχη περίπτωση που το προιόν αποκτούσε αρνητική τιμη (Oral δεν μου το είχαν δώσει γιατι θα έπρεπε να μου δώσουν και ρέστα. -6 ευρω ειναι το κουπονι φιλε μου.
Critter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 A!ναι...ειμαι και ο tp τρομάρα μου...Μπερδεψα τα κουπόνια...
tstavrou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ναι, αρκει να βρεις. Ειναι ευκολο καποιος γνωστης να μας πει γενικα τι ανταλλακτικα παιρνει η καθεμια? Πχ της απλης proglide κανουν για την styler? Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
runner69 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Ναι, αρκει να βρεις. Ειναι ευκολο καποιος γνωστης να μας πει γενικα τι ανταλλακτικα παιρνει η καθεμια? Πχ της απλης proglide κανουν για την styler? Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App Ναι απλη,power, styler τα ιδια φορανε. Αλλα αυτα δεν ειναι ιδια με αυτα της mach 3.
john654321 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ανταλακτικα απο το εξωτερικο πουθενα σε καλυτερη τιμη πεζει να βρουμε?
JohnnyX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Πηγα στον μοναδικο γαλαξια που ειναι σχετικα κοντα μου (τουμπα εγω..χαριλαου το γαλαξιας) Μιλαμε εντελως παρακμιακο S/M ...οχι δεν ειχαν...δεν ηξεραν καν την fusion progilde styler !!Στα υπολοιπα για να πας..μονο με διακτινηση..αντε γεια
eko13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Την πηρα και εγω, ευχαριστουμε τον τοπικ σταρτερ, αν και δεν εχω κοντα Σκλαβενιτη. Στην αρχη πηγα σε αυτο που ειναι κοντα στην Κατεχακη και Κηφισιας, δεν το ειχε, ειχε ενα παρομοιο wilkinson στα 4κατι (νομιζω ομως μονο με τριμμερ) Επειτα πηγα σε αυτο στο μετρο Πανορμου και ως εκ θαυματος ειχε, και μαλιστα 4-5 ακομα. Ειναι απο τις προσφορες που απλα και χωρις να το χρειαζεσαι το παιρνεις, πληρες συστηματακι στην τιμη της μια κεφαλης!! 3,90 κυριολεκτικα μην το πεις ουτε του παπα χαχα Παντως σε σχεση με αυτο που εχει το zmall (στα 14 πλεον) δεν εχει το σωληναριο, που πρεπει να ειναι καθαρισμου... Ανταλακτικα οπως το κοψα παιρνει fuzion, power και proglide. ουτως συ αλλως ιδια κεφαλη ειναι, δεν χρησιμοποιει την μπαταρια...
efkola Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Aγόρασα κι εγώ σήμερα από το Γαλαξία της Νίκαιας την εν λόγω μηχανή με 3,99! Το κορυφαίο είναι ότι η μηχανή δεν είναι τοποθετημενη εκεί που είναι όλες οι ξυριστικές αλλά δίπλα στο ακριανό ταμείο.Αφού λοιπόν είχα ψάξει κ έφευγα απογοητευμένος που δεν τη βρήκα,εντελώς συμπτωματικά την είδα μπροστά μου λίγο πριν φτάσω στο ταμείο!Είχαν απομείνει τουλάχιστον άλλες τρεις. Η υπάλληλος στο ταμείο μου ζήτησε ταυτότητα αλλά δεν είχα κ της έδωσα πιστωτική που έγραφε το όνομά μου. Ευχαριστώ το δημιουργό του thread
maxdore217 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Aγόρασα κι εγώ σήμερα από το Γαλαξία της Νίκαιας την εν λόγω μηχανή με 3,99! Το κορυφαίο είναι ότι η μηχανή δεν είναι τοποθετημενη εκεί που είναι όλες οι ξυριστικές αλλά δίπλα στο ακριανό ταμείο.Αφού λοιπόν είχα ψάξει κ έφευγα απογοητευμένος που δεν τη βρήκα,εντελώς συμπτωματικά την είδα μπροστά μου λίγο πριν φτάσω στο ταμείο!Είχαν απομείνει τουλάχιστον άλλες τρεις. Η υπάλληλος στο ταμείο μου ζήτησε ταυτότητα αλλά δεν είχα κ της έδωσα πιστωτική που έγραφε το όνομά μου. Ευχαριστώ το δημιουργό του thread Η Ταμίας της ασφάλειας ήταν ? Αν δεν είχες τίποτα ..... θα σε μπαγλάρωνε efkola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα