Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτου , μου τέλειωσε το χρώμα στον εκτυπωτή λένε να το πάρουν το κουπόνι και έτσι ?

σε καμμια περιπτωση

Δημοσ.

Συμβαίνει λοιπόν όπως και με τις Oral Trizone. Με τα κουπόνια από τις επιθυμίες αγοράζουμε τα προϊόντα αυτά σχεδόν τζάμπα αλλά μετά έρχεται η λυπητερή με τα ανταλλακτικά. Είναι όπως και με τους εκτυπωτές...Κάποια στιγμή θα τους χαρίζουν για να αγοράζουμε τα πανάκριβα μελάνια τους...

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτό είμαι της άποψης ότι πας και παίρνεις μία καλή ξυριστική μηχανή και κάνεις τη δουλειά σου.

Προσωπικά, μία φορά την πλήρωσα και μου έκανε απόσβεση στους 2 μήνες ενώ με βόλεψε και περισσότερο!

Οι τιμές στα ανταλλακτικά της Gillette είναι στην καλύτερη περίπτωση αστείες...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά κάποια στιγμή θα έχουν και αυτά προσφορά είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό ( όλα τα πράγματα έχουν παίσει σε τιμές ξεβρακώματος γιατί όχι τα ξυραφάκια!)  

Δημοσ.

Ειχαν βγει και στις επιθυμιες κουπονια για ξυραφακια
Αν και βασικα αυτο που συμφερει να κανεις ειναι το εξης : Βλεπεις καμια προσφορα 40-50% σε gillette και χτυπας μια απλη gillette fusion progilde με 2 ευρω με κουπονι (εχω παρει και με πιο λιγα). Πετα τη μηχανη...κρατα το ξυραφακι ..πιο φτηνο σου βγαινει

Δημοσ.

οντως αυτο ισχυει που λεει ο φιλος απο πανω,ο θειος μου κανει ετσι ,παιρνει σε προσφορα τις μηχανες και κρατα τα ξυραφακια μονο.εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο,εχει διαφορα σε ποιο πραγμα απο την fusin proglide?να μην αναφερω οτι ειχα παρει ανταλλακτικα 14 ευρω για τον στρατο,ακομη πονει ο κωλος μου,γι αυτο χρησιμοποιω μια ξυριστικη εδω και χρονια

Δημοσ.

Γιατι να πεταξετε τη μηχανη; Δεν ειναι καλη για τη δουλεια της; Ακυρο νομιζα οτι λεγατε για τη styler του θεματος.

Δημοσ.

Αμ δε που θα βγουν προσφορες για τα ανταλακτικα... Περιμενω καιρο να βγει καποια καλη προσφορα, για ανταλακτικα ξυραφακια ή κεφαλές Oral B αλλα πουθενα. καποια στιγμη ειχε βγαλει νομιζω 3 ευρω για δυο ομως συσκευασιες φουζιον (κοντα 25 ευρω..) Οποτε δεν συμφερουν...

Δημοσ.

Ευχαριστω τον ts.Πηρα και γω.Για τριμμαρισμα τη θελω σε ταξιδι κ τετοια,μην παιρνω την philips που εχω.Καλλιθεα,Σκλαβενιτη Θησεως ειχε.

Δημοσ.

Οσοι δεν εχουμε εγχρωμο εκτυπωτη τι κανουμε; Να υποθεσω οτι τυπολατρικα ειναι παρανομο (και επισυρει φυλακιση, βασανισμο και θανατωση) εαν βρουμε καποιον τροπο να γινει εκτυπωση σε καποιο εικονικο εκτυπωτη σε pdf ωστε να μπορεσει να γινει εκτυπωση σε καποιο καταστημα αργοτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...