Critter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Παιδια, ο Σκλαβενίτητης έχει -10€ την συγκεκριμένη μηχανή οποτε βγαίνει στα 9,90 απο 19,90 και μαζι με το κουπόνι απο τις επιθυμίες (-6,0€) βγαίνει στα 3,90€. Στα μικρα σουπερ μαρκετ του Σκλαβενίτη είναι πιθανό να μην τη βρείτε. 4
john654321 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πολυ καλη τιμη ! σε πιο σκλαβενιτη την βρηκες?
Critter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Στο μεγάλο της Χαλκηδόνας. Βασικα ειδα στον σκλαβενιτη της γειτονιάς μου οτι έχει σε ολα τα GIllette έκπτωση αλλα δεν ειχε την Styler καθόλου. Οπότε υπέθεσα οτι ο μεγάλος θα έχει εκπτωση και στην Styler. Το ίδιο ακριβως ειχα κανει και με την Oral B την ηλεκτρικη όπου στη γειτονια μου ο Σκλαβενιτης δεν την είχε ενώ ο μεγάλος την είχε.
john654321 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 πηρα τηλεφωνο στον σκλαβενιτη στο κερατσινι και μου πε πως δεν ισχυει εχει τελιωσει :/ edit την βρηκα στο αιγαλεω. 1
Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ξερουμε μεχρι ποτε ειναι η προσφορα? Με τις επιθυμιες τι παιζει?Γιατι πρεπει να βαλω ονομα,διευθυνση κτλ οταν μπορω απλα να εκτυπωσω ενα κουπονι?
Critter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει μωρέ, γιατι σε πειραζει να βαλεις μια διευθυνση και ενα ονομα? Και ανακριβή στοιχεια να βαλεις, δεν θα πας και φυλακή αν και δεν βλέπω το λόγο να το κάνεις. Γενικά με τις επιθυμίες αν συνδυάζεις κουπόνι με προσφορές στα σουπερ, παίρνεις προιόντα σχεδόν τσαμπα.
Atallos1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Βρε δεν με πειραζει απλα δεν καταλαβαινω τον λογο Οταν βαλεις το κουπονι στο καλαθι κατι λεει για αστυνομικες ταυτοτητες , παραλαβη στο ταμειο κ κατι τετοια Απλα δεν καταλαβαινω πως λειτουργει το ολο θεμα
Critter Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εμενα προσωπικα δεν μου εχουν ζητησει ποτε ταυτότητα και το δουλεύω συστηματικά το θέμα. Δεν ειναι τπτ. Απλα εκτυπώνεις το κουπονι και το δινεις στο ταμειο. Αυτο ειναι όλο. Απο εκει και πέρα προφανως τα στοιχεια του πελατη τα θελουν για να δημιουργουν στατιστικα προφιλ κτλ...
maxdore217 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 φτου , μου τέλειωσε το χρώμα στον εκτυπωτή λένε να το πάρουν το κουπόνι και έτσι ?
achisael Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αν σου τελειωσε απλα.. δεν θα παρεις! οχι μονο εγχρωμο θελει, αλλωστε το αναφερει.. πουθενα αλλου καμια μεγαλη εκπτωση εκτος σκλαβενιτη παιζει?
maxdore217 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αν σου τελειωσε απλα.. δεν θα παρεις! οχι μονο εγχρωμο θελει, αλλωστε το αναφερει.. πουθενα αλλου καμια μεγαλη εκπτωση εκτος σκλαβενιτη παιζει? πήρα ....δεν έχω εγώ! απλά για να μην τρέχω σε φίλους το έλεγα αλλά έκαστε καλύτερα γιατί πήραμε 2 ! Αιγάλεω έχει 5-6 ακόμα όποιος θέλει καλύτερα να τρέξει λίγο . Ευχαριστώ το Τ.S. πολύ δυνατή προσφορά.
JohnnyX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αυτην την εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο...αλλα κανα 50% για θεσσαλονικη δεν παιζειυπομονη
captnemo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εμενα προσωπικα δεν μου εχουν ζητησει ποτε ταυτότητα και το δουλεύω συστηματικά το θέμα. Δεν ειναι τπτ. Απλα εκτυπώνεις το κουπονι και το δινεις στο ταμειο. Αυτο ειναι όλο. Απο εκει και πέρα προφανως τα στοιχεια του πελατη τα θελουν για να δημιουργουν στατιστικα προφιλ κτλ... Εκτύπωσα το κουπόνι και εκεί που γράφει "προς τον ταμία" γράφει "μόνο με επίδειξη ταυτότητας.." Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει και τα στοιχεία είναι σε άλλο όνομα,λες δεν θα μου ζητήσουν ταυτότητα;
runner69 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εκτύπωσα το κουπόνι και εκεί που γράφει "προς τον ταμία" γράφει "μόνο με επίδειξη ταυτότητας.." Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει και τα στοιχεία είναι σε άλλο όνομα,λες δεν θα μου ζητήσουν ταυτότητα; Δοκιμασε το και κρατησε για το εαυτο σου την απαντηση. Δεν χρειαζεται να γραφουμε τετοια πραγματα δημοσια. Δεν ξερουμε ποιοι μας διαβαζουν. Ευχαριστω τον Critter θα το κοιταξω απο εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα