Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα CD Player αυτοκινήτου με CD

entre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας,

Έχω ένα πρόβλημα και θα το εκτιμούσα πολύ αν θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια συμβουλή.

Έχω προσπαθήσει να γράψω ένα CD από διάφορα .mp3 αρχεία προκειμένου να ακούω το CD στο αυτοκίνητο μου. Το έκανα λοιπόν αυτό, αλλά όταν βάζω το CD στο αυτοκίνητο δείχνει ότι παίζει μόνο ένα κομμάτι, αλλά δεν ακούγεται απολύτως τίποτα (παρεμπιπτόντως, το CD που έγραψα παίζει κανονικά στον υπολογιστή μου).

Ο CD Player του αυτοκινήτου μου παίζει μόνο AUDIO-CD, πιο συγκεκριμένα CD-R ή CD-RW (αλλά ωστόσο δεν μπορεί να διαβάσει .mp3 αρχεία). Για αυτόν τον λόγο όταν έγραψα το CD με ένα πρόγραμμα CD Burner μείωσα την ταχύτητα εγγραφής έως και τα 10x, επίσης επέλεξα την επιλογή Finalize the CD, και επιπλέον επέλεξα να εγγραφεί ως AUDIO-CD (Burn the CD at Once Mode) επειδή όπως είπα το αυτοκίνητο μου δεν διαβάζει DATA-CD.

Τα CD που έχω είναι TDK CD-R.

Επιπλέον, όταν βάζω στο αυτοκίνητο να παίξει αγορασμένα CD τα παίζει μια χαρά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν γραψεις cd με mp3 και το βαλεις σε απλο cd player θα κανει αυτο ακριβος που λες... γραψε cd ηχου που λεει... οχι mp3.. με πιο προγραμμα γραφεις? 

Γράφω με το Ashampoo και σαν επιλογή έχει μόνο το "Burn the CD at Once Mode". Εικάζω ότι αυτή η επιλογή είναι το ίδιο με αυτό που λες (εγγραφή ως CD ήχου).

Ευχαριστώ για το link. Ωστόσο έχω δοκιμάσει τις προτάσεις που υπάρχουν σε αυτά και δεν γίνεται τίποτα.

• Moderators

Audio CD μπορειτε να γραψετε με το nero, το ashampoo burning studio, αλλα ακομα και με το Windows Media Player (!) και το δωρεαν imgburn.

Παντως το audio cd ειναι μια παρωχημενη τεχνολογια πλεον, εδω και τα mp3 cds κοντευουν να καταργηθουν...

Γράφω με το Ashampoo και σαν επιλογή έχει μόνο το "Burn the CD at Once Mode". Εικάζω ότι αυτή η επιλογή είναι το ίδιο με αυτό που λες (εγγραφή ως CD ήχου).

Ευχαριστώ για το link. Ωστόσο έχω δοκιμάσει τις προτάσεις που υπάρχουν σε αυτά και δεν γίνεται τίποτα.

οχι

το burn cd at once ειναι ο τροπος που γραφει το cd

τα τραγουδια τα εγραψες σε data mode και οχι σε audio

ειναι σαν να εκανες copy paste τα Mp3 απο το δισκο σου στο cd.

βαλε να γραψεις audio cd

Burn or rip music στο αρχικο menu και μετα Create an audio CD... οχι mp3 που λεει απο κατω... Το Burn the CD at Once Mode ειναι prechecked ουτοσι αλλος..

Nick τελικά είχες απόλυτο δίκιο. Έκανα το λάθος και πήγαινα στο "Burn Files and Folders" και από εκεί έγραφα το CD.

Ωστόσο η σύσταση σου ήταν απόλυτη σωστή,το έγραψα με τον τρόπο που είπες και πλέον το CD παίζει μια χαρά στο αυτοκίνητο.

Σε ευχαριστώ πολύ!

οχι

το burn cd at once ειναι ο τροπος που γραφει το cd

τα τραγουδια τα εγραψες σε data mode και οχι σε audio

ειναι σαν να εκανες copy paste τα Mp3 απο το δισκο σου στο cd.

βαλε να γραψεις audio cd

Ναι όντως έχεις δίκιο. Αυτό ήταν το πρόβλημα και επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ!

Audio CD μπορειτε να γραψετε με το nero, το ashampoo burning studio, αλλα ακομα και με το Windows Media Player (!) και το δωρεαν imgburn.

Παντως το audio cd ειναι μια παρωχημενη τεχνολογια πλεον, εδω και τα mp3 cds κοντευουν να καταργηθουν...

Ναι έχεις δίκιο, είναι παρωχημένη τεχνολογία ωστόσο σε αυτήν την περίοδο οικονομικής κρίσης στην οποία ζούμε, το να πάρει κάποιος για το αυτοκίνητο του καινούργιο player το σκέφτεται.... σ'ευχαριστώ πάντως.

• Moderators

Ναι έχεις δίκιο, είναι παρωχημένη τεχνολογία ωστόσο σε αυτήν την περίοδο οικονομικής κρίσης στην οποία ζούμε, το να πάρει κάποιος για το αυτοκίνητο του καινούργιο player το σκέφτεται.... σ'ευχαριστώ πάντως.

Φυσικα, δεν το παιζω λεφτας. Και το δικο μου mp3 player ειναι αισιως 8 ετων... Αφου βρηκες τη λυση μια χαρα :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως και με 50 ευρω βρισκεις να παιζουνε και με usb

εγώ έβαλα ένα στο αμάξι του πατέρα μου, που έκανε 30€ μάρκας F&U αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά και παίρνει και sd

Επεξ/σία από veteranos123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...