chriskorombos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. πρόσφατα πήρα ένα router απο τον οτε ΖΤΕ H108NS λέγετε αν δεν κάνω λάθος. το πρόβλημα μου είναι πως θέλω να παίζω League of legends χωρίς να με κολλάει όποιος είναι στο wifi με το παραμικρό καθώς έχω χαμηλή σύνδεση και με το άνοιγμα μιας ιστοσελίδας ή κάποιας εικόνας το Ping φτάνει στα 1000 για πλάκα. θέλω λοιπόν την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ρυθμίσω μέσω του qos Settings να δίνει προτεραιότητα πάντα στον υπολογιστή με το Ethernet ή έστω στην συγκεκριμένη εφαρμογή. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Plymouth Fury Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Eκτος από qos μπορείς να βάλεις και το wifi αποκλειστικά και μονο σε B mode και έτσι από 150 (η 300) που είναι το N 54mbps που είναι το G θα πάει στα 11mbps.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 α.ζητα fast path απο τον παροχο. β.αναλογα τι κανει ο αλλος μπορεις να ορισεις το priority Πχ της θυρας 80(www)(surfing) σε low.βεβαια μην περιμενεις τρελλα πραγματα.τα ρουτερ αυτα δεν ειναι για πολλα τετοια.σε αλλα ρουτερ ρυθμιζεις bandwidth ανα πορτα ανα ip Κτλ.
chriskorombos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 http://prntscr.com/1zv95n μια εικόνα του interface του QoS μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε βήμα βήμα τι μπορώ να κάνω...
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ειναι λιγο δυσκολο να σου πει καποιος ακριβως αν δεν το δοκιμασει η να εχει το ρουτερ.στην ουσια φτιαχνεις Rules.και οριζεις ο χρηστης σε ποια θυρα ειναι συνδεδεμενος οπως και ποιο service παιζει.δεν ξερω αν πρεπει να τα συμπληρωσεις ολα.σε ρωταει mac address του pc Που θα συνδεθει .σε ρωταει σε ποια Ports Παιζει το application για να δωσει προτεραιοτητα.τι Ip εχει το Pc εκεινο και τι subnet.ειναι λιγο παραξενο το qos του και επειδη δεν εχω το ρουτερ δεν ξερω ποια πεδια εχει σαν υποχρεωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα