Roger Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Πεταμενα λεφτα και τσαμπα καταναλωση ρευματος. Απαντησες μονος σου στην τελευταια προταση σου για ποιον λογο τα components δεν χρειαζονται ups.
predator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη tv,sub,ενισχυτη,bluray απλα σε ενα πολυπριζο ασφαλειας και το htpc μαζι με τα περιφερειακα του και τα δικτυακα σε ενα καλο ups τυπου 1500/900 sine wave και καθαρισα? ουτε καν εναν σταθεροποιητη τασης??
MauMaus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 πολυπριζο ασφαλειας με σταθεροποιητη τασης κατι τετοιο http://www.ilektrologiko-iliko-fotismos.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.tpl&product_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1
predator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω αυτο μου κανει δουλεια η να παρω και σταθεροποιητη τασης? http://www.skroutz.gr/s/3088500/Belkin-F9M823DE2M-GRY.html για αυτο εχω ακουσει καλα σχολια http://www.skroutz.gr/s/58060/APC-Automatic-Voltage-Regulator-LE1200I-1200VA.html τελικα ποιες συσκευες εκτος απο το pc (προφανως) χρειαζονται UPS? με ποια σειρα να τα συνδεσω? πρωτα πολυπριζο μετα σταθεροποιητη η δεν εχει σημασια? θα ηθελα παντως σταθεροποιητη γιατι εδω στο χωριο λιγο εξω απο το ηρακλειο κρητης που μενω η παροχη ρευματος ειναι λιγο οτι νανε. οποτε να κλεισω αυτη τη λυση και στο ups την tv και το pc και τελος? πολυ το ζορισα αλλα καλυτερα να εχω το κεφαλι μου ησυχο εδωσα ενα καρο λεφτα να ειναι προστατευμενα απο τη παλιο δεη! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από predator
cabdik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 το γραφει πανω, 355 W. πολυ σου φαινεται η λιγο? ομολογω οτι οσο περισσοτερο το ψαχνω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι. υπαρχει και η αποψη οτι τα av components δεν χρειαζονται ups παρα μοναχα σταθεροποιητη τασης.εχει μια λογικη αυτη η αποψη αφου δε χρειαζεται χρονος για να σωσεις δεδομενα η να τερματησεις τον εξοπλισμο με ασφαλεια. αυτο που απαιτειται ειναι καθαρη ταση και προστασια απο διαφορες βρωμιες του ρευματος. τι λετε? πεταμενα λεφτα το δευτετο ups? 1 παρα πολλα μου φαινονται. και σε κανα 2 τεστ που διαβασα, η μεγιστη καταναλωση της συγκεκριμενης δεν υπερβαινει τα 220W..!! 2 θα σου πω, εγω τι εχω κανει στο σπιτι μου. εχω ενα UPS πανω στο οποιο εχω βαλει το HTPC και την 42αρα LED. και στον πινακα, εχω χωσει ενα ρελε ασφαλειας η υπερτασης (αν το λεω σωστα..), και τα υπολοιπα εξαρτηματα τα εχω σε πολυπριζο ασφαλειας..!! εδω και 3+ χρονια. μεχρι στιγμης ολα καλα..!! και εχουν περασει αρκετες διακοπες ρευματος, και δεν ξερω τι αλλο που δεν βλεπω....!!!! επισης, ΠΧ, δεν καταλαβαινω, γιατι να βαλεις ενα BLURAY των €100 πανω σε UPS των €200....!!!! θα μπορουσες καλλιστα να βαλεις ενα Bluray Optical Drive στον υπολογιστη σου, και να μην εχεις εξωτερικο κομματι...!!!
predator Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 εφτασεεεεεεεεεε ο lx-56!!! μιλαμε εχω κουφαθει τελειως με την αποδοση! ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ σε ολα τα επιπεδα! οσο για το αλλο θεμα νομιζω το ζορισα αρκετα αλλα τελικα πηρα ενα πολυπριζο ασφαλειας, εναν σταθεροποιητη τασης για τα μηχανακια ηχου και για το pc πηρα ενα sine wave 1500/900 ups. αυτο με το ρελε προστασιας θα το εκανα αλλα δεν ειναι δικο μου το σπιτι ειναι με ενοικιο οποτε δε παιζει να κανω πατεντες στον πινακα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα