LifeScarcity Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 2 γενικουρες τωρα θα πω μπας και βοηθησουν. Το παιχνιδι να εχει σωστο progression.Πχ εχετε 5 συνολικα οπλα ,δωστε τα την καταλληλη χρονικη στιγμη στον παιχτη και περιοδικα ετσι ωστε να μην υπαρχει στιγμη απολυτης βαριεμαρας απο πλευρα κοινου. Αμα βαλτε ειδικα animations σε οπλα ή αν εχετε σκοπο να βαλατε και ειδικες ικανοτητες στον ηρωα, να γινουν με προσοχη.Μπορει να ειναι προσωπικο βιτσιο αλλα τα φθηνα animations με ξενερωνουν απιστευτα!(αλλα μην το παρακανετε οπως στο Black Gold online, βεβαια ειναι beta). Καλη επιτυχια τυχη και ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!
Nikos667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πραγματι...τα animation θελουν προσοχη...παλια ειχα πεταξει σε reload για οπλο εως και 3-4 ωρες μεχρι να βρω το πιο καταλληλο...θα προσπαθησω να κανω το καλυτερο που μπορω για να ικανοποιηθουν οι περισσοτεροι!
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 με ποια μηχανή γραφικών θα δημιουργηθεί το παιχνιδι? π.χ udk 3 ,cry engine 3, γενικά η ομάδα σου ποια μηχανή γραφικών προτιμάει περισσότερο ποιο είναι πιο user friendly?να το πω !
mathsrule Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 θα προσπαθησω να κανω το καλυτερο που μπορω για να μην ικανοποιηθουν οι περισσοτεροι! ???
Nikos667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ??? Οπα σορρυ...τυπογραφικο λαθος...Χιλια συγνωμη!!! Πιο πολυ δουλευουμε σε Unity και Cryengine!Αλλα μαλλον για Unity παει! Συντομα θα ανεβασουμε site ετσι ωστε να ενημερωνεστε για οτι νεο υπαρχει... 1
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 κατα τη γνώμη σου η unity engine είναι πιο εύκολη για την αναπτυξη παιχνιδιων παρα η cry engine και UE ? για κάποιον που είναι νεος στο χώρο?
Nikos667 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 hmm...εξαρταται! Η Unity ειναι πραγματι πιο ευκολη και πιο "φιλικη" σε οτιδηποτε κανει ο χρηστης...οποτε και για αρχαριους θα ηταν πιο ευκολη... Να σημειωσω οτι μπορει να προστεθουν αμαξες με αλογα στους δρομους του χωριου για να υπαρχει μια κινηση...αλλα το εξεταζουμε και αυτο ^^
Nikos667 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι αναγκη να ειστε δυσπιστοι αλλα πραγματικα,οκ σας δικαιολογω ουτε και εγω θα εμπιστευομουν αλλα θα το ελεγα λιγο πιο ευγενικα...εαν καποιος πιστευει οτι τρωω το χρονο του ζηταω συγνωμη...δεν υποσχομαι τιποτα αλλα θα σας δειχνω αναλυτικα οσο προχωραει...το χρονοδιαγραμμα ειναι οτι τον 1ο μηνα θα δουλεψουμε στους κεντρικους χαρακτηρες(τον γιο του Αι βασιλη η εναλακτικα την κορη εαν ο παικτης ειναι και κοριτσι...)και στη συνεχεια προχωραμε στους χιοναθρωπους κ.τ.λ αλλα και τα boss οπως π.χ. Παγωμενος δρακος σε σπηλιες σε βουνα... Υπομονη κυριως! Α και κατι ακομα εαν ξερει καποιος απο προγραμματισμο η 3D modeling η animation η texture artist ας μου γραψει! Γιατι θελουμε λιγους ακομα για επιταχυνση κυριως! Και εχω αλλες τοσες μεσα στα αρχεια μου!
TheOneGandalf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μου φαινεται πολυ δύσκολο να καταφερετε να το φτιαξετε μεχρι τέλος Δεκέμβρη...αλλα εσείς ξέρετε καλύτερα. Η ιδέα μου φαίνεται καλή. Είμαι περιεργος να δω πως θα υλοποιηθεί ενα τετοιο στορυ σε open world game. Καλή επιτυχία.
Nikos667 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μου φαινεται πολυ δύσκολο να καταφερετε να το φτιαξετε μεχρι τέλος Δεκέμβρη...αλλα εσείς ξέρετε καλύτερα. Η ιδέα μου φαίνεται καλή. Είμαι περιεργος να δω πως θα υλοποιηθεί ενα τετοιο στορυ σε open world game. Καλή επιτυχία. Σε ευχαριστω... Μεχρι τελος Δεκεμβρη? Δεκεμβη του 2014 ειπα οχι αυτα τα Χριστουγεννα... Μπορω να σου δωσω μια εικονα πως θα ειναι... Σκυλια στους δρομους του χωριου κυριως Husky...παιζει να δειτε και κανα ποντικι να τρεχει στους υπονομους αμαξες θα κανουν βολτες στα στενα του χωριου,πολικες αρκουδες κ.α. πολλα!Επισης θα υπαρχουν μαγαζια σε ολο το χωριο που μαλιστα σε μια αποστολη ο χαρακτηρας θα αναγκαστει να διαριξει...Πιστεψτε με οτι δουλευουμε μερα νυχτα για να σας δωσουμε στο release μια καταπληκτικη εμπειρια που θα σας μεινει αξεχαστη και να σας κανουμε να μεινετε οσο πιο ικανοποιημενοι γινεται!Οπως προανεφερα καποιοι απο τους Boss σκεφτομαστε να ειναι μια πολικη αρκουδα και ενας δρακος που θα ψυχει αντι να καιει με το στομα του...
TheOneGandalf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχα δε βλέπω καλά φαινεται Ε τότε κομπλε. Έχετε αρκετό χρονο για να κάνετε κάτι καλό. Κατι άλλο που θα μπορουσατε να κάνετε αφού ολοκληρωσετε το game, ειναι να το κάνετε port στο android, μια πιο lite έκδοση βέβαια.. Εγώ θα ψηνομουν πολυ να παιξω ενα τέτοιο game στο κινητό.. Καλή επιτυχία και πάλι παιδες, πολύ γουσταρω αυτο που κάνετε.. 1
kvnm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Προσφατα μαζευτηκαμε λιγα ατομα και σκεφτηκαμε να φτιαξουμε ενα παιχνιδι... Πρωτου ξεκινησουμε να το φτιαχνουμε ομως θα ηθελα να παρω καποιες γνωμες σχετικα με την ιστορια του... Λοιπον στην αρχη για FPS το πηγαιναμε αλλα τελικα μετα απο λιγη σκεψη του οτι υπαρχουν τοσα FPS και γενικα οτι οι σκοτωμοι και τα αιματα ισως εχουν αρχισει να πλημμυριζουν τα παιδια απο μικρη ηλικια σκεφτηκαμε την παρακατω ιστορια : 3ου προσωπου θα ειναι... Περιληψη ιστοριας : Ο Βορειος Πολος καταλυπτεται απο καποιους κακους.Ο Αι βασιλης καλει τον γιο του για να τον βοηθησει(ενα αγορι) 16 ετων.Ο χαρακτηρας θα πρεπει να αντιμετωπισει τον εχθρο αλλα στην προσπαθεια του θα πρεπει να περασει απο εμποδια οπως εχθρικοι καλικατζαροι με σφυρια,ζωντανοι χιοναθρωποι που θα βγαζουν απο το σωμα τους μπαλες χιονιου αλλα και παιχνιδια απο το εργαστηριο του Αι βασιλη που εχουν επιρεαστει απο τις κακες δυναμεις... Το παιχνιδι θα ειναι openworld και η πιστα θα περιεχει το εργαστηρι του Αι βασιλη και ενα κοντινο μεγαλο χωριο!Ο χαρακτηρας θα πρεπει να κερδισει την εμπιστοσυνη των χωρικων(ξωτικα) για να τον βοηθησουν δινωντας του στοιχια αλλα και ισως και την συνησφορα τους στην τελικη μαχη! Επισης θα πρεπει να διασχυσει χιονισμενα βουνα,να βρει σπιλιες και την ιστορια του τοπου! Αλλα και να προσεχει για παγωμενες λιμνες που ειναι επικινδυνες...Μαζι του θα εχει ενα σακιδιο με τα ................ Όταν θα είναι έτοιμο να με ενημερώσεις! Επίσης τη πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις;;;
Nikos667 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχα δε βλέπω καλά φαινεται Ε τότε κομπλε. Έχετε αρκετό χρονο για να κάνετε κάτι καλό. Κατι άλλο που θα μπορουσατε να κάνετε αφού ολοκληρωσετε το game, ειναι να το κάνετε port στο android, μια πιο lite έκδοση βέβαια.. Εγώ θα ψηνομουν πολυ να παιξω ενα τέτοιο game στο κινητό.. Καλή επιτυχία και πάλι παιδες, πολύ γουσταρω αυτο που κάνετε. Ευχαριστω πολυ και το εκτιμω αφανταστα! Και για κινητο κατι θα κανουμε...ισως και για PSP και PS3 κατι θα κανουμε! Όταν θα είναι έτοιμο να με ενημερώσεις! Επίσης τη πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις;;; Εννοειται! Photohop,Blender,Unity,After Effects και καποια αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα