giorgos_x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 παιδια οταν ανοιγω το xbox δεν φορτωνει το xenon.elf και δεν ανοιγει. εχω κοιταξει εναν οδηγο εδω στο νετ που αναφερει πως καταιβαζω το xenon.elf και το βαζω σε ενα φλασακι και το κανει εγκατασταση μονο του αλλα οταν το βαζω μετα μ ζηταει το nandflash.bin ενω εγω εχω το nanddump.bin. Μπορει καποιος ποθ ξερει να μου πει τα βηματα για να το ανοιξω επιτελους????? το εχω ενα μηνα κλειστο κοντευω να αρρωστησω..... ευχαριστω εκ των προτερων
panbil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αυτο το θελεις γι ανα κανεις αναβαθμιση θελεις να κανεις κερνελ αναβαθμιση? σε ρωταω για να ειμαστε σιγουροι τι θελεις να κανεις απλα αλλαζεις την ονομασια απο το αρχειο που εχεις σε nandflash.bin
giorgos_x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 λοιπον το αλλαξα και αρχιζει κατι να φορτωνει αλλα μετα παλι τπτ δεν κανει. εκανα αναβαθμιση κερνελ κ ολα δουλευαν μια χαρα πανω απο 2 μηνες και τωρα γινετε αυτο και δεν μπορω να μπω ουτε στο μενυ του xbox
panbil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αν εισαι αθηνα μπορω να ριξω μια ματια να δω τι γινεται αυτο που κανεις παντως μονο για αναβαθμιση ειναι μηπως κατι εχει ςμπερδεψει? η κονσολα δουλευει? μπαινεις dashboard?
giorgos_x Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 δεν μπορω να μπω dashboard. το παταω να ανοιξει και τιποτα. δεν φτανει στο σημα του xbox για να ανοιξει. Οταν παταω απο εκει που ανοιγει το cd μου βγαζει αυτο που σου λεω xenon.elf not found κατι τετοιο και κανει αναζητηση αλλα τιποτα. εγω διαβαζα σε ενα φορουμ http://www.se7ensins.com/forums/threads/jtag-how-to-fix-a-slim-kv-flash-on-a-phat.909574/. Τo θεμα ειναι οτι οταν βαζω τον xenon.elf με προχωραει στο επομενο βημα που ειναι το nandflash. σ αυτο το σημειο εγω εχω το nanddump.bin που ειχα απο την πρωτη φορα οπως μου το εδωσε σε cd και το κανω μετονομασια σε nandflash.bin. Μηπως εδω κανω κατι λαθος???? Φιλε βοηθεια γιατι δεν με βλεπω καλα. λες να χαλασε τελειως ???????
giorgos_x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ναι οπως ειπα και παραπανω εχω κρατησει το cd με το nanddump.bin το key το γραφει οταν το ανοιγω οποτε το εχω
darksoho33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 γιωργο προφανως κατι δεν εκανες καλα στην αναβαθμιση. το θετικο ειναι οτι τα εχεις κρατημενα οποτε η κονσολα θα σωθει μην ανχωνεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα