Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σχετικά παλαιό  laptop Acer Aspire της σειράς 8930G με Core2Duo P7450, 4GB DDR3 μνήμης και GeForce 9600M.

Δεδομένου πως έχει δύο υποδοχές για σκληρό, σκεφτόμουν να του κάνω μια mini «αναβάθμιση» τοποθετώντας έναν SSD.

Πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο και αν ναι ποιόν SSD προτείνετε στα 120/128GB ?

* λάβετε υπ'όψιν πως ο ssd ενδέχεται να μεταφερθεί αργότερα σε κάποιο νεότερο pc, όπου δε θα υπάρχει ο περιορισμός sata2

Δημοσ.

θα δεις μεγαλες διαφορες ναι, πιστευω ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει για το συγκεκριμενο λαπτοπ. 

αν ειναι αργοτερα ο ssd να μπει σε dekstop παρε καποιον καλον, για παραδειγμα Samsung 840 Evo / 840 Pro. 

Δημοσ.

Έχω ήδη στο desktop τον Samy 840 Pro 256GB από τον οποίο δεν έχω παράπονο, αλλά εξαιτίας της παρουσίασης νέων δίσκων, controllers κλπ ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος νεότερος ο οποίος να ξεπερνά τον samy ή να έχει καλύτερο vfm

Δημοσ.

Έχω ήδη στο desktop τον Samy 840 Pro 256GB από τον οποίο δεν έχω παράπονο, αλλά εξαιτίας της παρουσίασης νέων δίσκων, controllers κλπ ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος νεότερος ο οποίος να ξεπερνά τον samy ή να έχει καλύτερο vfm

δυσκολα θα ξεπερασει κατι σε ταχυτητες τον Pro 256GB και ταυτοχρονα να θεωρειται και vfm. ποιο ειναι το budget σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...