Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά χαράς το κουράγιο σου να κάτσεις να γράψεις όλα αυτά.Respect και το εννοώ.

Τώρα ότι αναφέρω εγώ από πλευράς αποστάσεων και αναλύσεων είναι καθαρά από προσωπική εμπειρία.

27'' οθόνη δεν έχω ,αλλά έχω δει δίπλα διπλά σε μαγαζί μερικά μοντέλα σε αυτές τις ίντσες.Η διαφορά στην ανάλυση λοιπόν ήταν εμφανείς ,στις 22'' όμως δεν ήταν (πάνω από τις 24'' γινόταν αισθητή η διαφορά στο δικό μου μάτι).

Επίσης ότι λέω με την απόσταση έχει να κάνει με το ότι όταν ήμουν σε απόσταση μικρότερη του μέτρου (έστω χοντρικά) το μάτι έπρεπε να παίζει συνέχεια ,πράγμα που στην καθημερινότητα το θεωρώ κουραστικό και καθόλου βολικό.

Από εκεί και πέρα αν κάποιος πάει σε αυτές τις ίντσες καλό είναι να πάει να δει το monitor από κοντά ,ώστε να δει από πρώτο χέρι αν υπάρχει θέμα με αναλύσεις και αποστάσεις.

Τέλος υπάρχουν θέματα στο ινσομνια όπως αυτο ,αυτό ,αυτό και αυτό (και δεκάδες άλλα) όπου θίγονται θέματα όπως αναλύσεις και απόστάσεις σε αυτό το μέγεθος οθόνης (όπου και μπορείς φίλε giorginho να πεις και την άποψη σου αφού το κατέχεις το θέμα και εδώ μόνο για την προσφορά δεν μιλάμε)

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμενη οθόνη πάντως βγαίνει απότι είδα σε προσφορα που και που. Εγω την είχα πάρει στα 230 περιπου 6 μήνες πριν. Γενικά είμαι ικανοποιημενος καθώς έχει ωραία εικόνα και μου χρειαζεται και η τηλεοραση αλλά σίγουρα σε ένα γραφείο πρέπει να κάνεις τον συμβιβασμό που αναφέρει ο mikegad καθώς είναι αρκετά μεγάλη για γραφείο και μάλλον η ανάλυση θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη σε αυτές τις ίντσες. Aυτο για μένα φένεται περισσότερο όταν έχω να διαβάσω ένα εγγραφο, παρά τόσο στο gaming ( Βattlefield).
Συνολικά θα έλεγα ότι είναι καλή για τηλεοραση και να βλέπεις ταινιες και υστερεί λίγο σε γενική χρηση και gaming (ίσως).     

Δημοσ.

Η εμπειρία μου... Πριν είχα μία 22 και μία 19 4:3 στο γραφείο μου και τώρα έχω δύο 24άρες.

Μια χαρά εικόνα, μια χαρά χρώματα κλπ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Έχω πάρει LG 27άρα σε γνωστό μου και με τα 1000 θα ήθελα να έχω και εγώ δύο 27άρες αντί των 2 x24 που έχω.

Η 27άρα του φαίνεται μεγάλη για τα δικά του τα γούστα. Για εμένα όμως δεν υπάρχει ούτε γι' αστείο τέτοιο θέμα.

Ακόμα και για 29άρες θα σκεφτόμουν, αλλά δεν έχω κάτσε με ησυχία κάπου να τις δουλέψω.

Δικό μου συμπέρασμα... σε άλλους αρέσει η 27άρα και σε άλλους όχι.

Μην μπερδεύεστε με τα site που υπολογίζουν αποστάσεις κλπ γιατί κανένα από αυτά

δεν υπολογίζει τον παράγοντα "γούστο / τρέλα" του καθενός μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...