RealGamer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 για σας φιλοι του φορουμ θα ηθελα να με βοηθεισετε πως να κανω ενα EXE με βαση ενα παιχνιδι ονλινε που παιζω το shakes and fidget για να καταλαβετε καλητερα θελω να μου ανοιγει η σελιδα απο την επιφανεια εργασιας ! χρειαζομε αμεση απαντηση!!!!!!!!!!!!
arc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μην σε μπλέξω με ορολογία και τεχνικές αλλά αν κατάλαβα καλά θες να βάλεις "κατι" στην επιφάνεια εργασίας και να ανοιγει απευθείας το παιχνίδι, σωστά; Αν ναι τοτε κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και μετά ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ Στην πρώτη οθόνη βάζεις το ΠΛΗΡΕΣ URL του παιχνιδιου πχ http://www.sfgame.gr/ πατάς επομενο στο επομενο παράθυρο γράφεις κάτι που καταλαβαίνεις, π.χ. shakes and fidget Πατ ΤΕΛΟΣ και εισαι έτοιμος
RealGamer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δεν καταλαβες θελω να ειναι προγραμμα και να μου ανοιγει αυτο που εγραψες ειναι πολυ ευκολο και δεν το θελω ετσι!
arc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Θες δηλαδή ένα εκτελέσιμο που να ανοίγει μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τον προεπιλεγμένο φυλλομετρητή; θες το πρόγραμμα ή τον κώδικα;
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δεν καταλαβες θελω να ειναι προγραμμα και να μου ανοιγει αυτο που εγραψες ειναι πολυ ευκολο και δεν το θελω ετσι! Το παιχνίδι που λες δουλεύει μόνο μέσα από το internet και exe να το κάνεις αν δεν είναι συνδεδεμένο με το internet (αν καταφέρει κανείς και τρέξει καν) θα δείχνει μόνο την αρχική οθόνη άντε να μπαίνει και στης διάφορες επιλογές αλλά να «παίζεις» δεν θα μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα