Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας φιλοι του φορουμ θα ηθελα να με βοηθεισετε πως να κανω ενα EXE με βαση ενα παιχνιδι ονλινε που παιζω το shakes and fidget για να καταλαβετε καλητερα θελω να μου ανοιγει η σελιδα απο την επιφανεια εργασιας ! χρειαζομε αμεση απαντηση!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μην σε μπλέξω με ορολογία και τεχνικές αλλά αν κατάλαβα καλά θες να βάλεις "κατι" στην επιφάνεια εργασίας και να ανοιγει απευθείας το παιχνίδι, σωστά;

Αν ναι τοτε κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και μετά ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ

Στην πρώτη οθόνη βάζεις το ΠΛΗΡΕΣ URL του παιχνιδιου

πχ

http://www.sfgame.gr/

πατάς επομενο

στο επομενο παράθυρο γράφεις κάτι που καταλαβαίνεις,

π.χ.

shakes and fidget

Πατ ΤΕΛΟΣ και εισαι έτοιμος

Δημοσ.

δεν καταλαβες θελω να ειναι προγραμμα και να μου ανοιγει αυτο που εγραψες ειναι πολυ ευκολο και δεν το θελω ετσι!

Δημοσ.

Θες δηλαδή ένα εκτελέσιμο που να ανοίγει μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τον προεπιλεγμένο φυλλομετρητή;

θες το πρόγραμμα ή τον κώδικα;

Δημοσ.

δεν καταλαβες θελω να ειναι προγραμμα και να μου ανοιγει αυτο που εγραψες ειναι πολυ ευκολο και δεν το θελω ετσι!

Το παιχνίδι που λες δουλεύει μόνο μέσα από το internet και exe να το κάνεις αν δεν είναι συνδεδεμένο με το internet (αν καταφέρει κανείς και τρέξει καν) θα δείχνει μόνο την αρχική οθόνη άντε να μπαίνει και στης διάφορες επιλογές αλλά να «παίζεις» δεν θα μπορείς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...