Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Σήμερα παρατήρησα ότι όταν ανοίγω το κινητό, η μπάρα από τις 5 γραμμές που έχει γεμάτες έχει μόνο 2-3 μπάρες...δεν ξέρω γιατί..Επίσης όταν πάω να ενεργοποιήσω το 3G ..γίνετε κάτι περίεργο...ή μου βγάζει NO SERVICE...ή ενεργοποιήτε κανονικά το 3g και λειτουργεί για 30 δευτερόλεπτα και μετά μου βγάζει no-SERVICE..και δεν μπαίνει πια internet..

Ξέρετε τι πιθανόν πρόβλημα είναι..? Πως μπορώ να το φτιάξω..?

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Πες μας μερικές πληροφορίες για το τηλέφωνο. Τί λογισμικό έχει,αν ειναι jailbroken, αν έκανες κάτι πρόσφατα που να φταίει πιθανώς κλπ.

Δημοσ.

ios 6 έχει , δεν είναι jailbroken..μου είχε πέσει την προηγούμενη μέρα από την βεράντα..

Ε μάλλον το τελευταίο παίζει λιιιιιιγο ρόλο. Μπορεί να ταρακουνήθηκε κάτι ή να δημιουργήθηκε πρόβλημα με την κεραία. 

Δημοσ.

Η κεραια στο 3Gs ειναι μια μικρη μεταλλικη επαφη που ακουμπαει στο bezel (το χρωμιομενο πλαισιο) ωστε να λειτουργει ολοκληρο ως κεραια. Πιθανον απο την πτωση κουνηθηκαν τα μεσα του και αυτη η επαφη δεν ειναι καλη, χανεται κτλ.

Θα πρεπει να στο δει ενας τεχνικος για να δει αν οντως φταιει αυτο, και να σου πει κοστος επισκευης κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...