marampou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα θα ήθελα να μου προτείνετε μια τηλεόραση αποκλειστικά για ps3-4 η απόσταση θέασης είναι στο 1 μέτρο
gsisr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 όπως είπε ο herthan. πόσα δίνεις; πήρα πρόσφατα την samsung ue42f5000 για ps3 gaming και ταινιες και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος
HERTHAN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Κι εμενα αυτην θα ηταν η πρωτη μου προταση αλλα ηθελα να σιγουρευτω οτι ηταν μεσα στο μπατζετ του.
Heatspreader Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 40-42 για Playstation δεν αρκούν. Πάρε μία μεγάλη τηλεόραση να ευχαριστηθείς τη νέα σου κονσόλα! http://www.skroutz.gr/s/3145977/LG-50PN6500.html
deadwar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 μιας και μου φαινονται πολυ καλες http://www.shopon.gr/lg-42la660s-4-3d.html και http://www.myexpert.gr/p.Samsung-UE40F6500.791983.html
Sog96Ch Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 40-42 για Playstation δεν αρκούν. Πάρε μία μεγάλη τηλεόραση να ευχαριστηθείς τη νέα σου κονσόλα! http://www.skroutz.gr/s/3145977/LG-50PN6500.html Βάζεις 150 ευρώ πάνω από το budget είναι μεγάλη διαφορά. Επίσης η απόσταση θέασης είναι στο 1 μετρό. Κάτι ακόμα χωρίς να είμαι σίγουρος η plasma δεν επηρεάζονται πιο εύκολα στο φαινόμενο burn in
Heatspreader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι Plasma εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και στο 1 μέτρο, μια χαρά είναι η 50άρα. Πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις με οτιδήποτε παρακάτω από 46".
gsisr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 φιλε μου υπερβάλλεις λίγο εως πολύ για το μέγεθος. 50αρα στο μέτρο θα του βγουν στα ματια. εγώ παιζω στη 42 σε αποσταση περιπου 2 μέτρα. αμα χρειαστεί το χειριστήριο φόρτιση και το βάλω στο καλώδιο αναγκαστικά μετακινούμε στο ενα μετρο απο την tv και με ενοχλούν τα μάτια μου 2
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είναι περισσότερο τι βολεύει τον καθένα. Εγώ επιμένω σε μεγάλες τηλεοράσεις και σε μικρή απόσταση θέασης, επειδή ο περισσότερος κόσμος το φοβάται έχοντας συνηθίσει από τα παλιά χρόνια που με μία 24" CRT καθόταν 7 μέτρα μακριά. Έτσι η επιλογή που κάνει σε TV είναι δυστυχώς λάθος. Πολύ πιθανό να του άρεσε μία μεγαλύτερη. Με αρκετό κόσμο που έχω μιλήσει στην αρχή τους φαίνεται τρελό και στη συνέχεια το θεωρούν δεδομένο και μένουν ευχαριστημένοι. Του THX οι αποστάσεις συμφωνούν με τα γούστα μου. Site: Optimum HDTV viewing distance (Wikipedia)
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είναι περισσότερο τι βολεύει τον καθένα. Και αυτό σωστό είναι.
Sog96Ch Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Είναι περισσότερο τι βολεύει τον καθένα. Εγώ επιμένω σε μεγάλες τηλεοράσεις και σε μικρή απόσταση θέασης, επειδή ο περισσότερος κόσμος το φοβάται έχοντας συνηθίσει από τα παλιά χρόνια που με μία 24" CRT καθόταν 7 μέτρα μακριά. Έτσι η επιλογή που κάνει σε TV είναι δυστυχώς λάθος. Πολύ πιθανό να του άρεσε μία μεγαλύτερη. Με αρκετό κόσμο που έχω μιλήσει στην αρχή τους φαίνεται τρελό και στη συνέχεια το θεωρούν δεδομένο και μένουν ευχαριστημένοι. Του THX οι αποστάσεις συμφωνούν με τα γούστα μου. THX ranges.JPG Site: Optimum HDTV viewing distance (Wikipedia) στα 3 μετρα δηλαδη θελει πανω απο 60αρα... Για εμενα ειναι καπως υπερβολικο αλλα γουστα ειναι αυτα
graphist83 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 H THX δίνει αυτά τα νούμερα, αποκλειστικά για χρήση σε dedicated χώρους για home cinema. Έχουν υπολογιστεί με βάση την πλήρη αξιοποίηση του Full HD σήματος. Σε μεγαλύτερες αποστάσεις το ανθρωπινό μάτι χάνει την οξύτητα και την ευκρίνεια που αυτο προσφέρει. Αρα αμα κάποιος βλέπει μόνο σε 1920Χ1080 και δεν έχει έπιπλα, τραπεζάκια κτλ και το ζητούμενο του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο την ανάλυση αυτή, τοτε πάει με βάση την ΤΗΧ. Αν και 50'' για 1 μέτρο δεν ειναι η κατάλληλη ούτε κατ ΤΗΧ. Υπερβαίνει κατά 30% την minimum οριζόμενη απόσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα