Προς το περιεχόμενο

TV 40-42 για playstation 3-4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

θα ήθελα να μου προτείνετε μια τηλεόραση αποκλειστικά για ps3-4 η απόσταση θέασης είναι στο 1 μέτρο  

Δημοσ.

όπως είπε ο herthan. πόσα δίνεις; πήρα πρόσφατα την samsung ue42f5000 για ps3 gaming και ταινιες και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Δημοσ.

40-42 για Playstation δεν αρκούν. Πάρε μία μεγάλη τηλεόραση να ευχαριστηθείς τη νέα σου κονσόλα!

http://www.skroutz.gr/s/3145977/LG-50PN6500.html

Βάζεις 150 ευρώ πάνω από το budget είναι μεγάλη διαφορά. Επίσης η απόσταση θέασης είναι στο 1 μετρό. Κάτι ακόμα χωρίς να είμαι σίγουρος η plasma δεν επηρεάζονται πιο εύκολα στο φαινόμενο burn in

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι Plasma εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και στο 1 μέτρο, μια χαρά είναι η 50άρα. Πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις με οτιδήποτε παρακάτω από 46".

Δημοσ.

φιλε μου υπερβάλλεις λίγο εως πολύ για το μέγεθος. 50αρα στο μέτρο θα του βγουν στα ματια. εγώ παιζω στη 42 σε αποσταση περιπου 2 μέτρα. αμα χρειαστεί το χειριστήριο φόρτιση και το βάλω στο καλώδιο αναγκαστικά μετακινούμε στο ενα μετρο απο την tv και με ενοχλούν τα μάτια μου

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι περισσότερο τι βολεύει τον καθένα. Εγώ επιμένω σε μεγάλες τηλεοράσεις και σε μικρή απόσταση θέασης, επειδή ο περισσότερος κόσμος το φοβάται έχοντας συνηθίσει από τα παλιά χρόνια που με μία 24" CRT καθόταν 7 μέτρα μακριά. Έτσι η επιλογή που κάνει σε TV είναι δυστυχώς λάθος. Πολύ πιθανό να του άρεσε μία μεγαλύτερη. Με αρκετό κόσμο που έχω μιλήσει στην αρχή τους φαίνεται τρελό και στη συνέχεια το θεωρούν δεδομένο και μένουν ευχαριστημένοι.

Του THX οι αποστάσεις συμφωνούν με τα γούστα μου.

post-115429-0-88808200-1383659141_thumb.jpg

Link.png Site: Optimum HDTV viewing distance (Wikipedia)

Δημοσ.

Είναι περισσότερο τι βολεύει τον καθένα. Εγώ επιμένω σε μεγάλες τηλεοράσεις και σε μικρή απόσταση θέασης, επειδή ο περισσότερος κόσμος το φοβάται έχοντας συνηθίσει από τα παλιά χρόνια που με μία 24" CRT καθόταν 7 μέτρα μακριά. Έτσι η επιλογή που κάνει σε TV είναι δυστυχώς λάθος. Πολύ πιθανό να του άρεσε μία μεγαλύτερη. Με αρκετό κόσμο που έχω μιλήσει στην αρχή τους φαίνεται τρελό και στη συνέχεια το θεωρούν δεδομένο και μένουν ευχαριστημένοι.

Του THX οι αποστάσεις συμφωνούν με τα γούστα μου.

attachicon.gifTHX ranges.JPG

Link.png Site: Optimum HDTV viewing distance (Wikipedia)

στα 3 μετρα δηλαδη θελει πανω απο 60αρα... Για εμενα ειναι καπως υπερβολικο αλλα γουστα ειναι αυτα

Δημοσ.

H THX δίνει αυτά τα νούμερα, αποκλειστικά για χρήση σε dedicated χώρους για home cinema. Έχουν υπολογιστεί με βάση την πλήρη αξιοποίηση του Full HD σήματος. Σε μεγαλύτερες αποστάσεις το ανθρωπινό μάτι χάνει την οξύτητα και την ευκρίνεια που αυτο προσφέρει. Αρα αμα κάποιος βλέπει μόνο σε 1920Χ1080 και δεν έχει έπιπλα, τραπεζάκια κτλ και το ζητούμενο του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο την ανάλυση αυτή, τοτε πάει με βάση την ΤΗΧ.

Αν και 50'' για 1 μέτρο δεν ειναι η κατάλληλη ούτε κατ ΤΗΧ. Υπερβαίνει κατά 30% την minimum οριζόμενη απόσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...