Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, εχω το συστημα της υπογραφης μου, η μητρικη εχει περασμενο το τελευταιο bios. Οταν εχω ενεργοποιημενο το xmp στο memtest μου πεταει πολλα σφαλματα. Οταν απενεργοποιησω το xmp και τρεχουν οι ram στα 1333 δεν βγαζει το memtest κανενα σφαλμα. Για ποιο λογo δεν μου δουλευει σωστα το xmp? Καμια ιδεα? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! επισης εχω δοκιμασει και με αλλη μητρικη της gigabyte z87m-d3h

Δημοσ.

Καλα ασε το xmp γιατι εγω να σου πω την αλήθεια και οσες μνήμες ειχα και motherboard αυτο και καλα το " plug and play " feature που εχουν οι μνήμες ποτε δεν μου δούλεψε , το καλύτερο ειναι χειροκίνητα απο το bios

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Crucial-DDR3-8GB-2x4-kit-1600MHz-Ballistix.htm

Αυτες ειναι. Στα χαρακτηριστικα τους λενε οτι υποστηριζουν extreme memory profiles. Μεσα απο το bios της μητρικης ενεργοποιω το xmp, παιρνει τα timing 8 8 8 24 και 1600 αλλα δεν λειτουργει σωστα, μιας και βλεπω μπλε οθονες και κρασαρισματα προγραμματων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...