Προς το περιεχόμενο

usb και ethernet dsl modems

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω κάνει αίτηση στην ACN για dsl γραμμή και θα μου έδιναν ένα modem usb Robotics άξιας 59 ευρώ. Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο να μου δώσουν ένα Ethernet prestige με 109 ευρώ που έχει και router.

Μου είπε λοιπόν ενας φιλος ότι πιθανόν να μου δημιουργήσει προβλήματα με τις IP και ότι θα μπαίνω πίσω από ΝΑΤ και αλλά που δεν πολυκαταλαβα και ότι θα έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με μια ftp που έχω αν έχω Ethernet modem….Σας παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας για να μην τρέχω και δεν προλαβαίνω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

:D :D :D

Δημοσ.

apo oti ksero o router mporei na programmatistei kai na mhn einai enable to NAT opote den tha exeis kai kanena provlima

to efficient poy deinei o ote pantos den exei kanena provlima

Δημοσ.

ετσι κι αλλιώς εάν θέλεις να έχεις περισσότερα του ενός pc πίσω από το dsl modem σου, θα πρέπει να κάνεις NAT (αν βέβαια δεν έχεις πάρει πακέτο με static IP και επιπλέον true IPs).

O router χρειάζεται ρύθμιση ώστε να μεταφράζει τα εσωτερικά IPs που θα δώσεις στα pc σου στο πραγματικό IP της σύνδεσής σου και το αντίστροφο για εισερχόμενη κίνηση.

Φυσικά το ίδιο μπορεί να γίνει και κάνοντας NAT απ' ευθείας πάνω στο κεντρικό pc που είναι συνδεδεμένο στο dsl modem / router.

Δημοσ.
ετσι κι αλλιώς εάν θέλεις να έχεις περισσότερα του ενός pc πίσω από το dsl modem σου, θα πρέπει να κάνεις NAT[/quote

An to ena pc exei to dsl modem kai uparxei diktio metaksi ton 2 pc, to idio pragma den einai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...