Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Λοιπόν έχω κάνει αίτηση στην ACN για dsl γραμμή και θα μου έδιναν ένα modem usb Robotics άξιας 59 ευρώ. Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο να μου δώσουν ένα Ethernet prestige με 109 ευρώ που έχει και router. Μου είπε λοιπόν ενας φιλος ότι πιθανόν να μου δημιουργήσει προβλήματα με τις IP και ότι θα μπαίνω πίσω από ΝΑΤ και αλλά που δεν πολυκαταλαβα και ότι θα έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με μια ftp που έχω αν έχω Ethernet modem….Σας παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας για να μην τρέχω και δεν προλαβαίνω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
VSt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 apo oti ksero o router mporei na programmatistei kai na mhn einai enable to NAT opote den tha exeis kai kanena provlima to efficient poy deinei o ote pantos den exei kanena provlima
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 apo oti ksero o router mporei na programmatistei kai na mhn einai enable to NAT opote den tha exeis kai kanena provlimato efficient poy deinei o ote pantos den exei kanena provlima Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Μακαρι!!!!
TheNetPoet Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2003 ετσι κι αλλιώς εάν θέλεις να έχεις περισσότερα του ενός pc πίσω από το dsl modem σου, θα πρέπει να κάνεις NAT (αν βέβαια δεν έχεις πάρει πακέτο με static IP και επιπλέον true IPs). O router χρειάζεται ρύθμιση ώστε να μεταφράζει τα εσωτερικά IPs που θα δώσεις στα pc σου στο πραγματικό IP της σύνδεσής σου και το αντίστροφο για εισερχόμενη κίνηση. Φυσικά το ίδιο μπορεί να γίνει και κάνοντας NAT απ' ευθείας πάνω στο κεντρικό pc που είναι συνδεδεμένο στο dsl modem / router.
Guerriero4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2003 ετσι κι αλλιώς εάν θέλεις να έχεις περισσότερα του ενός pc πίσω από το dsl modem σου, θα πρέπει να κάνεις NAT[/quote An to ena pc exei to dsl modem kai uparxei diktio metaksi ton 2 pc, to idio pragma den einai?
3DViRuS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2003 to idio pragma einai alla etsi den xreiazesai router ti na ton kaneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.