Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια . Στην κατωχη μου εχω τα router που βλεπετε στον τιτλο !! Θελω λοιπον να χρησημοποιω το Siemens σαν κυριο router και το router της hol σαν switch... υπαρχει καποιος τροπος που να το κανω αυτο ?! (το εκανα πριν λιγο και ειχε συχρωνισει το Siemens μια χαρα και το αλλο εδεινε net αλλα μονο σο κινητο... δοκιμασα και στα 3 pc που εχω στο σπιτι και ασυρματα και ενσυρματα μηπως και τα καταφερω αλλα τιποτα ) Ευχαριστω για τον χρονο σας !! :) 

Δημοσ.

Καλημερα παιδια . Στην κατωχη μου εχω τα router που βλεπετε στον τιτλο !! Θελω λοιπον να χρησημοποιω το Siemens σαν κυριο router και το router της hol σαν switch... υπαρχει καποιος τροπος που να το κανω αυτο ?! (το εκανα πριν λιγο και ειχε συχρωνισει το Siemens μια χαρα και το αλλο εδεινε net αλλα μονο σο κινητο... δοκιμασα και στα 3 pc που εχω στο σπιτι και ασυρματα και ενσυρματα μηπως και τα καταφερω αλλα τιποτα ) Ευχαριστω για τον χρονο σας !! :)

φτιαχνεις το siemens Να παιζει κανονικα σαν να ηταν μονο του.ας υποθεσουμε οτι εχει Ip 192.168.1.1

sto netfaster συνδεεσαι μετα και του βαζεις Ip διαφορετικη απο του siemens αλλα στο ιδιο δικτυο.πχ του βαζεις 192.168.1.254.αλλα οχι 192.168.0.1 διοτι αυτο ειναι σε αλλο δικτυο.αφου του αλλαξεις Ip ξαναμπαινεις στο ρουτερ και κλεινεις και τον dhcp.αφου το κανεις και αυτο εισαι ετοιμος.τα ενωνεις Me ethernet και ετοιμος να παιξεις.εννοειται οτι στο Netfaster δεν βαζεις τηλεφωνικο καλωδιο καθολου.μετα  φτιαχνειςκαι το wireless στο netfaster.μπορεις να βαλεις ιδιο ssid ιδιο κλειδωμα ιδιο κωδικο για να ειναι τα ιδια με το siemens αλλα αφησε 5 καναλια διαφορα.βαλε πχ στο siemens 1 και στο netfaster 6 η 11.μην βαλεις 12 μην βαλεις 13.

Δημοσ.

To DHCP πρεπει να ειναι κλειστο και απο τα δυο router η μονο απο της hol?! 

απο της Hol μονο.στο siemens που μπαινει στο ιντερνετ τον θες ανοιχτο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...