vasilisbilias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας, θέλω να ένα tablet στα 150 ευρό. Προορίζεται για χρήση web browsing, ταινίες και αρκετό διάβασμα. Λειτουργικό φυσικά android. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Για κοίτα το galaxy tab 2 7.0. Το έχω και είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisbilias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Πριν λίγο καιρό δοκίμασα ένα galaxy tab(δεν θυμάμαι ποιο ήταν, νομίζω το 2) και σερνόταν κυριολεκτικά, χωρίς να υπερβάλω. Απο τότε έχω έναν φόβο με τα συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας, θέλω να ένα tablet στα 150 ευρό. Προορίζεται για χρήση web browsing, ταινίες και αρκετό διάβασμα. Λειτουργικό φυσικά android. Ευχαριστώ. lenovo a1000 και λιγοτερη τιμη που αναφερεις.το εχω και πραγματικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενς.και με μπαταρια πολυ καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Για διαβασμα θελεις πολυ καλη οθονη ,παρε nexus ακομα και το παλιο εχει εξαιρετικη οθονη με αναλυση 1200χ800. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisbilias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Για διαβασμα θελεις πολυ καλη οθονη ,παρε nexus ακομα και το παλιο εχει εξαιρετικη οθονη με αναλυση 1200χ800. το nexus είναι καλό, αλλα κάνει 80 ευρώ παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα