lamarko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να αλλαξω μπαταρία στο παραπάνω, αλλά είμαι Χανιά Κρήτης. Ποιο ειναι το επίσημο service στη Κρήτη. Που μπορώ να το πάω για να το φτιάξουν; Μήπως το αναλαμβάνει καμιά απο τις αλυσίδες όπως public;
basilis5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 απο την σελίδα της apple: Greece 00800 44145417 www.apple.com/gr/support/ λογικα αυτοι θα σου απαντησουν. αλλα μπορεις να παρεις τηλ και εσυ σε καποιον official distributor/reseller οπως isquare ή public οπως ειπες και να σε ενημερωσουν αυτοι. Σε καθε περιπτωση εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει επισημο service στην ελλαδα, μονο εξουσιοδοτημενοι. Ισως υπαρχει και Κρητη, αλλα θα σου απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα. Εχω ακουσει-γνωριζω μονο για αθηνα-θεσσαλονικη, και αν παιξεις ετσι, λογικα θα το στειλεις με κουριερ & δικα σου εξοδα, εκτος κι αν εχεις προβλημα και εισαι εντος εγγυησης. υγ: το παραπανω νουμερο δεν ξερω αν το απανταει καποιος που μιλα ελληνικα, το βρηκα εδω: http://support.apple.com/kb/HE57#G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα