Lykos22 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα περιστατικό που μου είχε συμβεί πριν καιρό, το οποίο μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Επρεπε να συναντηθώ με ένα τύπο για μία δουλειά. Αφού με κάλεσε και δώσαμε ραντεβού σε μία καφετέρια, όταν του ζήτησα ένα τηλέφωνο για να το καλέσω μόλις φτάσω, μου εξήγησε πως δεν είχε (!!), παρόλα αυτά με λίγες μικρές διευκρινίσεις δεν δυσκολεύτηκα να τον βρώ. Μόλις λοιπόν τον βρήκα του εξέφρασα την απορία μου σχετικά με αυτό και εκείνος μου εξήγησε πως δεν χρησιμοποιεί κινητό καθόλου! Με όλους τους πελάτες του, συνεργάτες κλπ κλπ συνομιλεί μέσω skype. Από αυτά που είδα, και κατά τα λεγόμενά του και αυτά που κατάλαβα και θυμάμαι, συνομιλούσε (εκτός από το laptop που είχε) χρησιμοποιώντας μια συσκευή τηλεφώνου (υποθετω πως ήταν iphone4) στην οποία δεν είχε σύνδεση σε καμία εταιρία κινητής τηλεφωνίας, απλά είχε το skype και καλούσε έιτε άλλα τηλέφωνα, είτε εκανε κλήσεις skype χρησιμοποιώντας μόνο το wifi. Γνωρίζετε αν όντως αυτό είναι εφικτό να γίνει και πως???
mentoras99 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αναρωτιεμαι, ποσο καλα τα παει το skype, με 3g σημα, και με gprs(ναι, υπαρχει ακομη αυτο), οταν καποιος δεν χρησιμοποιει wifi αλλα τα data της κινητης τηλεφωνιας. Με 3g σημα, κανεις ανετα και βιντεοκληση; Με gprs, τουλαχιστον η φωνη μεταφερεται σωστα, ή εχει echo, καθυστερησεις και σερνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα