Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να διατηρήσω τη μπαταρία του κινητού μου χωρίς να υποστεί μεγάλη φθορά στο χρόνο έχω διαβάσει πολλά όπως να το έχω πάντα ανάμεσα στο 40% με 80% ακούω τις γνώμες σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι ειναι καλο να το αφηνεις να σβηνει απο μπαταρια. Γενικα φιλε που ανοιξες το topic συντομα θα καταλαβεις οτι δεν ειναι δυνατον να ασχολεισαι τοσο πολυ με την μπαταρια ενος smartphone, αλλιως θα θελει περισσοτερη φροντιδα και προσοχη και απο ενα νεογεννητο. Τωρα αν θες να το εχεις παντα 40 με 80% θα εχεις απο την αρχη μονο ενα μερος της μπαταρια του κινητου σου διαθεσιμη αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. 

Δημοσ.

Πως μπορώ να διατηρήσω τη μπαταρία του κινητού μου χωρίς να υποστεί μεγάλη φθορά στο χρόνο έχω διαβάσει πολλά όπως να το έχω πάντα ανάμεσα στο 40% με 80% ακούω τις γνώμες σας ευχαριστώ

και να θες,το πολυ πολυ θα της δωσεις 3-6 μηνες ζωης παραπανω.Στα 3 χρονια περιπου θα χρειαστεις αλλη μη σου πω και νωριτερα.

Το σημαντικο ειναι να μην την αφηνεις να αδειαζει τελειως

ουτε οι 8ωρες στην πρωτη φορτιση θα σου κανου καλο(ενας μυθος 10ετιας για τις μπαταριες-πλεον δεν ισχυει)

Δημοσ.

• Η μπαταρία αρχίζει να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων της μετά από 3-4 πλήρης φορτίσεις.

Η πρώτη φόρτιση δεν είναι ανάγκη να διαρκέσει 500 ώρες όπως λέει ο κατασκευαστής. Το να αφήσετε την μπαταρία στον φορτιστή αφότου έχει φορτίσει δεν έχει κανένα αποτέλεσμα είτε θετικό, είτε αρνητικό.

Οι μπαταρίες έχουν κύκλο ζωής ανάλογα με το πλήθος των φορτίσεών τους. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των χημικών ουσιών που περιέχουν. Συνεπώς, συχνές φορτίσεις (άσκοπες) μπορεί να ελαττώσουν την διάρκεια ζωής της.

Δημοσ.

• Η πρώτη φόρτιση δεν είναι ανάγκη να διαρκέσει 500 ώρες όπως λέει ο κατασκευαστής. Το να αφήσετε την μπαταρία στον φορτιστή αφότου έχει φορτίσει δεν έχει κανένα αποτέλεσμα είτε θετικό, είτε αρνητικό.

κανενας κατασκευαστης δεν το λεει αυτο. Μονο ανενημερωτοι πωλητες. Μιλαμε παντα για μπαταριες λιθιου βεβαια. Γενικα επειδη μπορει να γινουν στραβες καλο ειναι να μην το αφηνεις με τις ωρες στο φορτιστη

Δημοσ.

Δε το αφηνεις να πεσει κατω απο 15% και μια φορα το μηνα το αφηνεις να ξεφορτιση εντελως μεχρι να κλείσει μονο του.Οσον αφορα το 100% φορτιση δεν ειναι απαραιτητο διοτι η τεχνολογια αυτη δινει μερικες χιλιαδες φορτισεις στη μπαταρια π.χ 3000 οποτε καθε φορα που φτανει 100% μετραει σαν πληρη φορτιση.Φυσικα αν το φορτισεις 100% και οχι 80 θα εχεις μεγαλυτερη αυτονομια στη διαρκεια της μερας εννοειται.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...