Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,τον τελευταιο καιρο εχω προβλημα με τον σκληρο δισκο.Ακουγεται ενα συνεχες "τικ τικ" απο το σκληρο οταν ανοιγω το pc.Τα windows δεν ξεκινουν οταν ακουγεται ο ηχος.Η υγεια του δισκου βρισκεται στο 80% συμφωνα με το hdsentinel.Στο τεστ που εκανα εβγαλε πολλα σφαλματα και οτι υπαρχει προβλημα σε καποιο καλωδιο.Αλλαξα το παλιο καλωδιο Sata με ενα καινουργιο αλλα το προβλημα παραμενει.Καμια συμβουλη;

Δημοσ.

Αν ακούγεται τικ τικ το πιθανότερο ειναι να εχει χτυπήσει ο δίσκος οποτε πρέπει να εχεις το μυαλό σου για αλλαγή του πριν ειναι πολυ αργά , κανε ενα backup για καλο και για κακο, δεν εχει εγγήση φαντάζομαι ε ?

Δημοσ.

Εχει εγγυηση, το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστής δεν ανοίγει καθόλου απο χτες για να κάνω backup.Βγαζει το εξής μήνυμα:Disk boot failure insert system disk and press enter.Ειχα κάνει αναβάθμιση στα win8 μεσω ιντερνέτ και δεν εχω τα windows σε δισκάκι.Αν το παω στο πλαίσιο και τους δώσω το product key μου παίρνανε αυτοι τα Windows με χρέωση;

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θεμα, αντικατεστησα τον παλιο δίσκο με καινούργιο και έβαλα το cd των windows για την εγκατάσταση. Το κουφό ειναι ότι ακούγεται και αυτός σαν να χτυπάει όταν δουλεύει.Τα windows δεν βλέπουν τον δίσκο για να γίνει η εγκατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;;

Δημοσ.

Άμα ο καινούργιος σκληρός ειναι σίγουρα οκ... Τότε μαλλος κάτι με μητρικη μυριζομαι

Μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό και να μην δίνει επαρκές ρεύμα. Έτσι κάνει και ο εξωτερικός δίσκος του αδερφού όταν τον συνδέω στις μπροστινές θύρες usb.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό και να μην δίνει επαρκές ρεύμα. Έτσι κάνει και ο εξωτερικός δίσκος του αδερφού όταν τον συνδέω στις μπροστινές θύρες usb.

To να μπορει το τροφοδοτικο να εκκινήσει ολοκληρο το συστημα και να τρώει φρίκη με τον σκληρο το κόβω λιγο απιθανο...  

Δημοσ.

Μπορεί να δουλεύει στο όριο.Ίσως απίθανο αλλά όχι και αδύνατο αν το τροφοδοτικό είναι noname και αρκετά παλιό.

Τέλος πάντων ο ts δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει κάποιο άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, κατ αρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια.Το πρόβλημα λύθηκε και ήταν ο καινούργιος σκληρός που μου δώσανε χθες.Εβαλα πάνω στον υπολογιστή τον ακριβώς ίδιο δίσκο(WD) που πήρα σήμερα και δουλεύει άψογα. Οπότε κάνω τώρα την εγκατάσταση και όλα οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...