Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγάλε τα καλώδια από τον ssd και ξανά βάλε τα . Ετσι επανήλθε ο intel ssd μου μια φορα που δεν τον έβλεπε καν το bios.

Δημοσ.

τελικα ο δίσκος,ηταν οντως πεθαμένος(ο πιο κουφος θανατος υλικου,που μου εχει συμβει)/

με πήραν απο vision studio και μου είπαν οτι ο vertex 4,δεν ειναι ετοιμοπαράδοτος,μου ειπαν αν θελω και το βιάζομαι,να μου στειλουν τον http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32533&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2
Υποπτεύομαι ομως οτι ΔΕΝ. 

Ton δίσκο τον ειχα παρει 147 και αυτος που προτείνουν,(ω του θαύματος)εχει 80,μήπως να ζητήσω κατι παραπάνω; με σχετικά λίγα χρήματα παραπάνω;

ποια η αποψη σας;

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε για πλάκα, πέστους για Vertex 450 που είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Vertex 4

Δημοσ.

ούτε για πλάκα, πέστους για Vertex 450 που είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Vertex 4

βλέπω ομως οτι με κανα 40αρι ευρω παραπάνω,μπορώ να παρω ως 250γ,γιαυτό λεω,μηπως να ψαχτω σε τπτ νεότερο;

ενδεικτικά: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36061&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35625&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

• Super Moderators
Δημοσ.

40αρι περισσότερο από τα 147 που είχες δώσει για τον Vertex 4? προσπάθησε για πιστωτικό τότε, αλλά σε περίπτωση που δεν στο δίνουν με τπτ μην συμβιβαστείς με κάτι άλλο από Vertex 450, 840 Evo/Pro, Vector...

Δημοσ.

40αρι περισσότερο από τα 147 που είχες δώσει για τον Vertex 4? προσπάθησε για πιστωτικό τότε, αλλά σε περίπτωση που δεν στο δίνουν με τπτ μην συμβιβαστείς με κάτι άλλο από Vertex 450, 840 Evo/Pro, Vector...

θα μου δώσουν πιστωτικό θέλουν δε θέλουν.

Πρότεινε μου ομως κατι,γυρω στα 170-180

Δημοσ.

Τρομερα περιεργο σπανιο και ασυνηθιστο.Κατι τρεχει με το pc του,κατι δεν παει καλα.Ουτε σε εναν γνωστο μου δεν εχει χαλασει ssd  δισκος και μιλαω για πανω απο 15 ατομα τεχνολαγνους,που μιλαμε πολυ συχνα.

δεν ειναι περιεργο τοχω παθει κ γω  3 φορες απανωτα... 

ισως καποιο παλιοι controller ξεπατώνουν τους ssd για καποιο λογο

Δημοσ.

η σιγουριά σου μου αρέσει

Δυστηχώς το πιθανότερο ,να μην σου δώσουν.Έχει περάσει καιρός και πέσανε οι τιμές

• Super Moderators
Δημοσ.

Samsung 840 EVO 250gb τότε...

η σιγουριά σου μου αρέσει

Δυστηχώς το πιθανότερο ,να μην σου δώσουν.Έχει περάσει καιρός και πέσανε οι τιμές

το πιστωτικό βγαίνει στην τιμή της απόδειξης...

Δημοσ.

το πιστωτικό βγαίνει στην τιμή της απόδειξης...

Μωρέ εγώ συμφωνώ μαζί σου και μακάρι να του δώσουν πιστωτικού του παιδιού.

Αλλά επειδή πέρασε και ένας χρόνος (σε μια κατηγορία προιόντος με σημαντική πτώση στις τιμές) ,το θεωρώ απίθανο να το κάνουν.Γιαυτό του προτείνουν και τον άλλο που έχει 80ευρώ.

Αν τα κακάρώνε το πρώτο 2-3μηνο κάτι θα έκαναν ,τώρα μάλλον θα του πουν περίμενε να τον φέρουμε

Δημοσ.

Μωρέ εγώ συμφωνώ μαζί σου και μακάρι να του δώσουν πιστωτικού του παιδιού.

Αλλά επειδή πέρασε και ένας χρόνος (σε μια κατηγορία προιόντος με σημαντική πτώση στις τιμές) ,το θεωρώ απίθανο να το κάνουν.Γιαυτό του προτείνουν και τον άλλο που έχει 80ευρώ.

Αν τα κακάρώνε το πρώτο 2-3μηνο κάτι θα έκαναν ,τώρα μάλλον θα του πουν περίμενε να τον φέρουμε

Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα,το τι πιστεύουν.

Αυτο που με απασχολεί,ειναι να μου δώσουν τον ίδιο δίσκο ή πιστωτικό ΑΚΡΙΒΩΣ της ιδίας αξίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...