Plug Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Οπως ολοι οσοι έχουμε παραθύρια 8,μου έβγαλε κι εμενα την ειδοποίηση για αναβάθμιση. Την κατέβασα λοιπόν,άρχισε να γίνεται η εγκατάσταση,ωσπου σε κάποια φάση μου ζήτησε να κάνει επανεκκίνηση. Ε κι εγω,πάτησα οκ και ξαφνικά........insert boot media η οτι λέει τεσπα... Για κάποιο λογο η ενημέρωση μου σκότωσε τον vertex IV 128gb,δοκίμασα να τον βάλω μόνο του,δοκίμασα ο,τι ρύθμιση μπορούσα να φανταστώ στο bioς(ahci ήταν από default),έβαλα τον δίσκο σε 3 διαφορετικά πισι,άφαντος ο δίσκος...... αλήθεια να μου τον καθάρισε; Οχι τπτ αλλο,αλλά πάει το save του skyrim 150 ωρών ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ!!!!!!!!!
MauMaus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δυστυχως παιζει να πεις αντιο στον σκληρο σου (και στις 150 ωρες λιωσιματος σου ...)
looneygeorge Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ωπα ωπα δλδ δεν τον βλέπει ούτε το bios? γτ αν απλα εχει παιξει κανενα μπερδεμα και δεν διαβαζεις τον δίσκο απο windows καααατι γινεται, αλλα αν δεν βλέπεις καν το hardware τοτε πρεπει να μιλήσεις με ειδικούς του ειδους..
~mxls~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ωπα ωπα δλδ δεν τον βλέπει ούτε το bios.. Αυτό ακριβώς. Υπάρχει εκεί; Αν ναι το πιθανότερο να έχει χαλάσει το σύστημα αρχείων.
MauMaus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 έβαλα τον δίσκο σε 3 διαφορετικά πισι,άφαντος ο δίσκος...... r.i.p.
~mxls~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ας ελπίσουμε να'ναι σε τίποτα raw κατάσταση.
Plug Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 οχι παιδιά,δε φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ.. Εκει που ολα ηταν μια χαρά,μου ζήτησε επανεκκίνηση και γεια σας.... πάει το σκυριμ ε; κατάρα εχω μ'αυτα τα elderscrolls....
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε να bootαρεις μια live διανομη linux (usb ή cd) και δες αμα φαινεται ο δισκος απο κει μεσα https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82/%CE%A0%CF%89%CF%82_%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E_%CE%BD%CE%B1_%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%89_%CF%84%CE%BF_Linux;
looneygeorge Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε να bootαρεις μια live διανομη linux (usb ή cd) και δες αμα φαινεται ο δισκος απο κει μεσα https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82/%CE%A0%CF%89%CF%82_%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E_%CE%BD%CE%B1_%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%89_%CF%84%CE%BF_Linux; και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλα αμα δεν το βλέπει ουτε το bios... μαλλον μιλαμε για bye bye hard disk... Plug πριν προβεις παντως σε ακραιες κινήσεις (βαψιμο με μπλε μπογια και πεταμα στην θαλασσα- πεταμα σε τοιχο να δεις αν κανει γκελ κλπ) περιμενε να δεις μπας και κανενας πιο εμπειρος μπορεσει να σε βοηθήσει.. εχουν δει πολλά τα ματια μου απο κατι τρελους επιστήμονες που σου λύνουν τον δισκο να δουν τι εχει μέσα...
Plug Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Θα περιμένω... Μα κι αυτός, κάνα χρόνο τον έχω και δε του είχα κάνει ούτε καν δεύτερο φορματ... Τόσο φόλα αυτοί οι ssd;
poihths Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 βαλτον σε καμια εξωτερικη θηκη δεν ειναι φολα μαλιστα εχουν πολυ μεγλυτερη διαρκεια ζωης απ τους hdd... ειναι να μην πεσεις σε σκαρτο μοντελο καποτε ειχα αλλαξει 3 ocz σε μια βδομαδα γτ τους εκαιγε ο controller του λαπτοπ δες αν εχει φωτακι ο ssd μερικοι οταν βγαινουν off αναβει ενα led κοκκινο
Plug Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι κ θα τον στείλω πίσω. Από vision studio τον είχα πάρει.
stelrp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 φιλος φαν των ssd εχει αλλαξει μεχρι τωρα τεσσερις. ολοι αποδημουσανε ξαφνικα ευτυχως εντος εγγυησης παντα μετα απο ρεσταρτ η στο πρωτο αναμμα του πιαι....
benign Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 φιλος φαν των ssd εχει αλλαξει μεχρι τωρα τεσσερις. ολοι αποδημουσανε ξαφνικα ευτυχως εντος εγγυησης παντα μετα απο ρεσταρτ η στο πρωτο αναμμα του πιαι.... Τρομερα περιεργο σπανιο και ασυνηθιστο.Κατι τρεχει με το pc του,κατι δεν παει καλα.Ουτε σε εναν γνωστο μου δεν εχει χαλασει ssd δισκος και μιλαω για πανω απο 15 ατομα τεχνολαγνους,που μιλαμε πολυ συχνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα