Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι ειμαι λιγο AMDakias η αληθεια ειναι.Απλα θα ηθελα να δω αν υπαρχει περιπτωση(απλα ρωταω) να παρω 1 καλο alienware λαπτοπ στα 1000$.

Στα 1000$ ισως, αν εχεις κονε στην Αμερικη. Στα 1000€ λιγο δυσκολο. 

Δημοσ.

Απο κανενα UK?Παλι πληρωνω μεταφορικα?Εχω βρει κοντα στα 1000$....αλλα αν ειναι να πληροσω 200$ που διαβασα σε ενα αλλο topic καλύτερα να παω για ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΟ στα8ερο......

Δημοσ.

Χμμμ ισως να παω προς τον σταθερο...αν ειναι να κολησω και κανενα αυτοκολιτο τις AlienWare όπως λεει και ο φιλος απο πανω...κοβλε :P

χαχαχαχα!!!

Δημοσ.

Χμμμ ισως να παω προς τον σταθερο...αν ειναι να κολησω και κανενα αυτοκολιτο τις AlienWare όπως λεει και ο φιλος απο πανω...κοβλε :P

Περαν της πλακας,ελπιζω να καταλαβαινεις οτι τα Alienware ειναι πεταμενα λεφτα σχεδον οπως τα ετοιμα Pc απο μαγαζια.Ναι μεν εχουν καλα πραγματα μεσα αλλα τα υπερκοστολογουν και στην ουσια πληρωνεις μια περιουσια μονο και μονο για το σχεδιασμο του κουτιου και το ονομα.

• Like 1
Δημοσ.

ακομα και απο εξωτερικο δυσκολα να βρεις m17x,m18x κατω απο 1000$..πας για κουτι τερμα..ανοιξε θεμα οπως ειπαν τα παιδια

Δημοσ.

Θεωρείς οτι το MSI δεν έχει style?? Είναι πολύ όμορφα και πολύ καλής ποιότητας.

Με 800ευρώ θα έχεις 4th generation i7 και την 750Μ.. Στην Ελλάδα με τέτοια τιμή δε βρίσκεις ούτε Turbo-x..
Και μιλάμε για 500 ολόκληρα ευρώ σε σχέση με τον alienware.. Τώρα αν τα έχεις και θες οπωσδήποτε alienware πάρτον.

Δημοσ.
PantaExwProblima, on 26 Oct 2013 - 7:48 PM, said:

Ειμαι λιγο και του ''style'' δλδ πως θα φενετε και το pc,αλλα ναι ειναι πολλα λευτα για laptop.

MSI-GT70-Dragon-Edition-2-17.3-inch-lapt

NVIDIA GeForce GTX780M και multiple SSD's on RAID. Sayyyy whaaaat????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...