Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι καλοί, αλλά συνήθως πληρώνεις το όνομα. Με 1000 στήνεις ένα ΤΟΥΜΠΑΝΟ μηχάνημα και του βάζεις ό,τι θες. Εκτός κι αν θες μόνο laptop. 

• Like 1
Δημοσ.

Kοιτα δν εχω προβλημα και με σταθερο pc,απλα(πειτε με τρελό :P) έχω κώλυμα με τα alienware!

Θα ηθελα να ακουσω προτασεις για laptop alienware!

''Απο Ελλαδα και χιλιαρικο για alienware λαπτοπ δεν παιζει!  :P'' 

Ειχα βρει ενα με 600$ αλλα δν μου εκανε και πολυ ''click''

Δημοσ.

Σε καταλαβαινω τα alienware τα σπανε! Πολυ εφε! Αλλα που ειδες εσυ με 1000 ευρω λαπτοπ? Ξερω απο 1.500 και πανω ξεκινανε! Διορθωστε με αν κανω λαθος!

Δημοσ.

Και εγώ έχω τρελό κόλλημα με Alienware, αλλά είδα στην πορεία πως δεν αξίζει. Ναι μεν καλά μηχανήματα, αλλά να δώσω 1000 ευρώ για ένα μηχάνημα με 15αρα οθόνη, ε είναι κοροϊδία. Με τα ίδια λεφτά στήνω ένα πολύ καλύτερο, με μια οθόνη ΝΑ, να του αλλάζω ό,τι θέλω αν χαλάει κάτι και γεια σας. Το πολύ πολύ κολλάω αυτοκόλλητα Alienware και ησυχάζω :P 

Δημοσ.

''Σε καταλαβαινω τα alienware τα σπανε! Πολυ εφε! Αλλα που ειδες εσυ με 1000 ευρω λαπτοπ? Ξερω απο 1.500 και πανω ξεκινανε! Διορθωστε με αν κανω λαθος!''

Kοιτα εγω ειχα βρει απο 600 εως 1200(χωρις μεταφορικα)...μετα ειναι κατι τρελα με 2000-3000$ και δν λεει :P 

Δημοσ.

Γινετε να παρω κουτι alienware και να του χωσω μεσα οτι θελω? :P

Δεν νομιζω! Στειλε μας τι βρηκες να σου πουμε αν αξιζει!

Δημοσ.

Γινετε να παρω κουτι alienware και να του χωσω μεσα οτι θελω? :P

Αν γινοταν αυτο θα ειχε κλεισει η εταιρια(καλυτερα για μενα)

Kοιτα δν εχω προβλημα και με σταθερο pc,απλα(πειτε με τρελό :P) έχω κώλυμα με τα alienware!

Θα ηθελα να ακουσω προτασεις για laptop alienware!

''Απο Ελλαδα και χιλιαρικο για alienware λαπτοπ δεν παιζει!  :P'' 

Ειχα βρει ενα με 600$ αλλα δν μου εκανε και πολυ ''click''

Αφου δεν εχεις προβλημα με σταθερο Pc τοτε κοιτα και ενα προσφατο και στα λεφτα σου topic http://www.insomnia.gr/topic/504461-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-gaming-pc-%CE%B5%CF%89%CF%82-1200-euro/. Σχεδιαστικα και μενα μου αρεσουν τα Alienware(φενεται λιγο και απο το κουτι που αγορασα :P ). Οι διαφορες στα λεφτα αυτα μεταξυ laptop και Desktop ειναι η μερα με τη νυχτα.

Κουτια που μπορω να πω οτι μοιαζουν καπως στα Alienware ειναι τα http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=phantom .

Δημοσ.

CPU:AMD 8350(4.0GHz,8pyrinos)
GPU:AΜD Shaphire 3GB 7970 Με boostaki!

MotherBoard:Amd μοντελο τωρα δν θυμαμε αλλα ταιριαζει τελεια με τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων.

Σκληρο:1-2TB

Case:-

Τροφοδοτικο:-

Υδροψυξη:H100i

Ram: 8GB η 16...

Ειμαι λιγο στοκος σε θεμα με pc :P

WOW διαστημικα τα κουτακια Fulgore1 :P

Δημοσ.

CPU:AMD 8350(4.0GHz,8pyrinos)

GPU:AΜD Shaphire 3GB 7970 Με boostaki!

MotherBoard:Amd μοντελο τωρα δν θυμαμε αλλα ταιριαζει τελεια με τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων.

Σκληρο:1-2TB

Case:-

Τροφοδοτικο:-

Υδροψυξη:H100i

Ram: 8GB η 16...

Ειμαι λιγο στοκος σε θεμα με pc :P

WOW διαστημικα τα κουτακια Fulgore1 :P

Αν ενδιαφερεσαι για Desktop φτιαξε ενα νεο topic στο τμημα των νεων συστηματων οπως στο link που εβαλα και συμπληρωσε και αυτη την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ (και ανεφερε στο τελος αν σε ενδιαφερει το Oc Και αν εχεις καποια προσωπικη προτιμηση σε καποια εταιρια(πχ μονο amd κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...