Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με internet radio στο galaxy s

kukukali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το galaxy s στην έκδοση 2.3 σαν internet radio .Συνέδεσα ένα καλώδιο 3.5 pin σε RCA στον ενισχυτή .Όλα καλα παίζει αλλά το πρόβλημα είναι ότι κάνει συνεχείς διακοπές.Το δοκίμασα με galaxy s3 και δεν έχει καθόλου διακοπές.Στο s είναι χωρίς έξτρα εφαρμογές ενώ το s3 έχει κοντά στις 40 έξτρα.Και τα 2 είναι με στοκ rom.Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το galaxy s στην έκδοση 2.3 σαν internet radio .Συνέδεσα ένα καλώδιο 3.5 pin σε RCA στον ενισχυτή .Όλα καλα παίζει αλλά το πρόβλημα είναι ότι κάνει συνεχείς διακοπές.Το δοκίμασα με galaxy s3 και δεν έχει καθόλου διακοπές.Στο s είναι χωρίς έξτρα εφαρμογές ενώ το s3 έχει κοντά στις 40 έξτρα.Και τα 2 είναι με στοκ rom.Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;;;;

Οπως λεει και ο φιλος ειναι θεοαργο το S αλλα κ εγω που το εχω δεν ειχα τετοιο προβλημα. Εχω βεβαια custom rom

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η στοκ Rom?(του έχω κάνει και hard reset).Και πάλι όσο αργό και να είναι πόσο να το επηρεάζει, δεν είναι τόσο απαιτητικό το internet radio

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η στοκ Rom?(του έχω κάνει και hard reset).Και πάλι όσο αργό και να είναι πόσο να το επηρεάζει, δεν είναι τόσο απαιτητικό το internet radio

Κατι αλλο παιζει φιλε μου

Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλη εφαρμογή ράδιο;

Ότι το Galaxy S είναι θεόαργο μπορεί να φταίει.

αποκλείεται.Δηλαδή λες οτι ένα κινητό με λογισμικού της εποχής του,δεν μπορεί να ακούσει ράδιο;

Τελικα μαλλον εχει να κανει με το google play και το wifi.Απενεργοποιησα τον συγχρονισμό στον λογαριασμο μου (google play) και εκλεισα την σαρωση για νεα δικτυα (wifi).Μεχρι στιγμης ολα καλα.Βεβαια απο την αλλη , το οτι δεν επηρεαζεται το S3 απο αυτα παρα μονο το S ειναι αξιο αποριας....αβυσσος η ψυχη του android!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...