Alexandros-E- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν έκανε ενα πολύ άσχημο θόρυβο το ανεμιστηράκι οποτε παρήγγειλα ένα άλλο και το άλλαξα. Έχω ανοίξει πολλές φορές τη κάρτα γραφικών μου για να τη καθαρίσω και να ανανεώσω την πάστα της. Αυτη τη φορά άλλαξα το ανεμιστηράκι έβαλα τη πάστα τη συνδεσα και τώρα ανάβοντας τον υπολογιστή δεν βρίσκει την οθόνη. Έβαλα λοιπόν την δεύτερη οθόνη μου στην embedded GPU που προσφέρει η motherboard και μπαίνοντας στη BIOS της ΑSRock z77 Extreme4 σου δινει τη δυνατότητα να δεις τι βλέπει σαν ενεργό η μητρική ειδα πως δεν βλέπει τίποτα στη θυρα της καρτας γραφικών. Εν ολίγοις δεν βλέπει καθόλου την κάρτα γραφικών. Ξανανοιξα τη καρτα για να δω μηπως επεσε τίποτα επάνω, μηπως εχει καποιο βραχυκύκλωμα αλλά δεν βλέπω κάτι το ύποπτο. Εχει κανεις καμια καλή ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ παιδιά
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καινούρια κάρτα γραφικών είναι η λύση. Αν ήταν μες στην εγγύηση θα μπορούσες να την στείλεις πισω.
Alexandros-E- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και εγω προς τα εκει σκέφτομαι. Λέω για την Sapphire HD 7950. Πως σου φαίνεται;
aetos1988 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 'Αν είναι να πάρεις καινούργια δες αυτή http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/gigabyte-radeon-r9-280x-3gb-gddr5-gv-r928xoc-3gd.html Δοκίμασες στην άλλη θύρα dvi της κάρτας ;
Alexandros-E- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αετε ειναι καλυτερη αυτη απο τη saphire? H motherboard μου ειναι η ASRock Z77 Extreme4, θα εχω καποιο προβλημα συμβατότητας; Δοκιμασα όλες τις θυρες και το HDMI, και τίποτα. Ειναι δθνατον να χαλασα κάτι καθώς αλλαζα το ανεμιστηράκι; Ολα φαινονται ανέγγιχτα!
aetos1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εγώ την Gigabyte θα έπαιρνα επειδή έχει πού καλό σύστημα ψύξης και 3 χρόνια εγγύηση . Θέμα συμβατότητας δεν υπάρχει θα παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα . Γενικά η R9 280X είναι ταχύτερη από την 7950 , ουσιαστικά είναι μια 7970GHz
Alexandros-E- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Την πήρα! Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αν τωρα εχει κανεις άλλος καμια ιδεα για την άλλη καρτα, πως θα την τεσταρω να βρω τι επαθε, πως θα την επισκευασω κτλ ας ρίξει μια δυο γραμμες!
aetos1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εγώ λέω να χαρείς την κάρτα που πήρες . Ποιόν επεξεργαστή έχεις ; Αλλα κρίνοντας απο την μητρική που έχεις θα ''σηκώσει'' άνετα την κάρτα γραφικών .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα