Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που λες δεν υπάρχει πάτος, έρχονται διαφημίσεις σαν τους "πράκτορες του τσάμπα" και σε διαψεύδουν....έλεος.

Ωραία, το μαρτύριο με τον Τζάμπα τελείωσε, τώρα που ελάφρυναν και τα κιτς της MediaMarkt, ήρθαν αυτές οι 3 κουκλάρες (η ψιλή, η λεπτή, και η χοντρή), για να συναγωνιστούν τους άγγελους του Κωτσόβολου (θυμόμαστε και τους Άγγελους του Τσάρλι), καθώς και την πουτάνα την Πετρούλα της Ηλεκτρονικής (το νέο καρακιτσαριό), όποτε συμπεραίνουμε ότι τα γκομενάκια μας έχουν γίνει μόδα στις διαφημίσεις ηλεκτρικών ειδών, σαν να αρχίζουμε να βλέπουμε λοιπόν, και λίγη τσόντα. Και ρωτάω εγώ, που πήγαν βρε παιδιά το ανθρωπάκι - πρίζα του Κωτσόβολου, ο Αλέκος της Ηλεκτρονικής, και το κουμπιουτεράκι του Ράδιο Κορασίδη;

κοιτα να δεις που υπαρχει και πιο σπαστικος τυπος απο τον τζαμπα...

Τώρα πια, τελείωσε και αυτή η υπόθεση, είμαι πολύ χαρούμενος που ο πιο σιχαμένος και ενοχλητικός τύπος της Ελληνικής Διαφήμισης, όπως αναφέρει και ο τίτλος, δεν υπάρχει πια, και αντικαταστάθηκαν από 3 γυναίκες, τις "Πράκτορες του Τζάμπα", προφανώς αντιγραφή από τους Άγγελους του Τσάρλι. Εγώ έφτιαξα αυτή την σελίδα, πριν ακόμη αντικατασταθεί η μασκότ αυτή, τώρα που εφύγε κι αυτή, δεν μας ενοχλεί τίποτα.

Δημοσ.
Τώρα πια, τελείωσε και αυτή η υπόθεση, είμαι πολύ χαρούμενος που ο πιο σιχαμένος και ενοχλητικός τύπος της Ελληνικής Διαφήμισης, όπως αναφέρει και ο τίτλος, δεν υπάρχει πια, και αντικαταστάθηκαν από 3 γυναίκες, τις "Πράκτορες του Τζάμπα", προφανώς αντιγραφή από τους Άγγελους του Τσάρλι. Εγώ έφτιαξα αυτή την σελίδα, πριν ακόμη αντικατασταθεί η μασκότ αυτή, τώρα που εφύγε κι αυτή, δεν μας ενοχλεί τίποτα.

Προβλήματα που έχει ο κόσμος όμως, ε?

• Like 3
Δημοσ.

Τοσο χαϊβάνι κοροϊδο που ειναι ο βλακονεοέλληνας, πρωτα του στελνουν τον τσαμπα(και τη μανα του ,το βοδι της κατσαρολας),  για να τον γελιοποιήσουν , να του δειξουν ποσο 'φραγκοkiller' ειναι και ποσο τσαμπατζοχιμπατζής ειναι, και αφου ΄τον βαρεθηκε΄ του στελνει τις γκομενες, του γραικολυγουρη να ξερογλυφεται να αφησει και τα τελευταια του λεφτακια ο ΄στερημενος' , λες και θα του δωσουν τα 'ρεστα τους' αυτες στα ταμεια.

Δημοσ.

Τοσο χαϊβάνι κοροϊδο που ειναι ο βλακονεοέλληνας, πρωτα του στελνουν τον τσαμπα(και τη μανα του ,το βοδι της κατσαρολας),  για να τον γελιοποιήσουν , να του δειξουν ποσο 'φραγκοkiller' ειναι και ποσο τσαμπατζοχιμπατζής ειναι, και αφου ΄τον βαρεθηκε΄ του στελνει τις γκομενες, του γραικολυγουρη να ξερογλυφεται να αφησει και τα τελευταια του λεφτακια ο ΄στερημενος' , λες και θα του δωσουν τα 'ρεστα τους' αυτες στα ταμεια.

Και γι' αυτό του ευχόμουν αυτό:

post-271225-0-21190700-1385584719_thumb.png

Έτσι κι έγινε!!!

Ήρθαν τώρα άνθρωποι, προφανώς αντιγραφή από τους Άγγελους του Τσάρλι, μιλάω φυσικά για τις

"Πράκτορες του Τζάμπα", την έχετε δει αυτή την διαφήμιση;

Δημοσ.

Και ρωτάω εγώ, που πήγαν βρε παιδιά το ανθρωπάκι - πρίζα του Κωτσόβολου, ο Αλέκος της Ηλεκτρονικής, και το κουμπιουτεράκι του Ράδιο Κορασίδη;

Αααχ..

Ωραία χρόνια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...