Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν πάσει περιπτώσει, ξέρετε τί σας θυμίζει αυτή η σκουπιδομασκότ που σιχαίνεστε και ενοχλείστε πολύ;

post-271225-0-70336900-1383513244_thumb.png

Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ TROLL!!!

Ο πιο σιχαμένος και ενοχλητικός τύπος της Ελληνικής Διαφήμισης, αυτός που καταστρέφει τόσο την ίδια την Ελληνική Διαφήμιση, όσο και τον ίδιο μας τον τόπο, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!!

Και επειδή ο ίδιος είναι σκουπιδομασκότ του έχω ένα δωράκι:

post-271225-0-08115500-1383515575_thumb.jpeg

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικώς δεν θα με ενοχλούσαν και τόσο οι διαφημίσεις τους αν δεν ήταν οι εν λόγω εταιρείες σκλαβοπάζαρα και γαλέρες που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τους εργαζόμενούς τους.

Δημοσ.

Νομίζω (χωρίς να ειμαι σίγουρος) πως η διαφήμιση του τζαμπαμαν της Mediamarkt δεν ειναι καν Ελληνική (Μαλλον Γερμανική ειναι και την αναπαράγουμε με Ελληνικές ατάκες)

Δημοσ.

Νομίζω (χωρίς να ειμαι σίγουρος) πως η διαφήμιση του τζαμπαμαν της Mediamarkt δεν ειναι καν Ελληνική (Μαλλον Γερμανική ειναι και την αναπαράγουμε με Ελληνικές ατάκες)

Κι επειδή είναι κάπως γερμανική, εγώ τους λέω ένα πράγμα: "ΨΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!"

Δημοσ.

egerthitos, ηρέμησε.

Δεν χρειάζονται κεφαλαία, bold, χρώματα, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς κ.λ.π γιατί κουράζουν στην ανάγνωση.

Επίσης, δεν χρειάζονται άλλες ευχές για ψόφους και καρκίνους για όσους συσχετίζονται με κακές διαφημίσεις.

Και εμάς μας σπάνε τα νεύρα, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Προσπάθησε να το πάρεις λίγο πιο ψύχραιμα.

Plz & thx.

• Like 5
Δημοσ.

egerthitos, ηρέμησε.

Δεν χρειάζονται κεφαλαία, bold, χρώματα, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς κ.λ.π γιατί κουράζουν στην ανάγνωση.

Επίσης, δεν χρειάζονται άλλες ευχές για ψόφους και καρκίνους για όσους συσχετίζονται με κακές διαφημίσεις.

Και εμάς μας σπάνε τα νεύρα, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Προσπάθησε να το πάρεις λίγο πιο ψύχραιμα.

Plz & thx.

Καλά ό,τι πεις εσύ κύριε moderator.

Δημοσ.

egerthitos, μπορεις να μου πεις ποιο μέρος του:

δεν κατάλαβες?

(στην τρίτη καίγεσαι)

Δημοσ.

Κι επειδή είναι κάπως γερμανική, εγώ τους λέω ένα πράγμα: "ΨΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!"

offtopic

Η Μερκελ σου φταιει που ψηφιζες σαν προβατο αυτους που εφεραν τη Μερκελ;

close offtopic

• Like 1
Δημοσ.

offtopic

Η Μερκελ σου φταιει που ψηφιζες σαν προβατο αυτους που εφεραν τη Μερκελ;

close offtopic

Ναι αυτή φταίει, αλλά ακόμα δεν ψήφισα ακόμα, όταν ψηφίσω δεν θα φέρω αυτούς που θέλουν να την κρατήσουν, δηλαδή αυτούς που την έφεραν.

egerthitos, μπορεις να μου πεις ποιο μέρος του:

δεν κατάλαβες?

(στην τρίτη καίγεσαι)

Εντάξει δεν θα βάλω πότε bold, χρώματα και οτιδήποτε άλλο, ποτέ στην ζωή μου, σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...