egerthitos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Εν πάσει περιπτώσει, ξέρετε τί σας θυμίζει αυτή η σκουπιδομασκότ που σιχαίνεστε και ενοχλείστε πολύ; Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ TROLL!!! Ο πιο σιχαμένος και ενοχλητικός τύπος της Ελληνικής Διαφήμισης, αυτός που καταστρέφει τόσο την ίδια την Ελληνική Διαφήμιση, όσο και τον ίδιο μας τον τόπο, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!! Και επειδή ο ίδιος είναι σκουπιδομασκότ του έχω ένα δωράκι:
egerthitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Don't do drugs, kids. Εγώ δεν πήρα ναρκωτικά για να φτιάξω αυτό το θέμα, αλλά τέλος πάντων, λέω την αλήθεια.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γενικώς δεν θα με ενοχλούσαν και τόσο οι διαφημίσεις τους αν δεν ήταν οι εν λόγω εταιρείες σκλαβοπάζαρα και γαλέρες που εκμεταλλεύονται στο έπακρο τους εργαζόμενούς τους.
stamatisj1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω (χωρίς να ειμαι σίγουρος) πως η διαφήμιση του τζαμπαμαν της Mediamarkt δεν ειναι καν Ελληνική (Μαλλον Γερμανική ειναι και την αναπαράγουμε με Ελληνικές ατάκες)
egerthitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω (χωρίς να ειμαι σίγουρος) πως η διαφήμιση του τζαμπαμαν της Mediamarkt δεν ειναι καν Ελληνική (Μαλλον Γερμανική ειναι και την αναπαράγουμε με Ελληνικές ατάκες) Κι επειδή είναι κάπως γερμανική, εγώ τους λέω ένα πράγμα: "ΨΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!"
Sellers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 egerthitos, ηρέμησε. Δεν χρειάζονται κεφαλαία, bold, χρώματα, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς κ.λ.π γιατί κουράζουν στην ανάγνωση. Επίσης, δεν χρειάζονται άλλες ευχές για ψόφους και καρκίνους για όσους συσχετίζονται με κακές διαφημίσεις. Και εμάς μας σπάνε τα νεύρα, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Προσπάθησε να το πάρεις λίγο πιο ψύχραιμα. Plz & thx. 5
egerthitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 egerthitos, ηρέμησε. Δεν χρειάζονται κεφαλαία, bold, χρώματα, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς κ.λ.π γιατί κουράζουν στην ανάγνωση. Επίσης, δεν χρειάζονται άλλες ευχές για ψόφους και καρκίνους για όσους συσχετίζονται με κακές διαφημίσεις. Και εμάς μας σπάνε τα νεύρα, αλλά δεν κάνουμε έτσι. Προσπάθησε να το πάρεις λίγο πιο ψύχραιμα. Plz & thx. Καλά ό,τι πεις εσύ κύριε moderator.
egerthitos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ωραία λοιπόν, άκουσα λοιπόν τον κύριο Moderator, αλλά τέλος πάντων, πάντως εύχομαι στον Τζάμπα αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=h6OEKsLp0YE
egerthitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Τέλος πάντων, τις αρνητικές αντιδράσεις τις θυμόμαστε, ενώ για το ποστ της εταιρείας τί έχετε να πείτε; http://www.inewsgr.com/117/to-post-tis-Media-Markt-gia-tis-antidraseis-me-ton-tzaba.htm
ZAKKWYLDE Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Εκεί που λες δεν υπάρχει πάτος, έρχονται διαφημίσεις σαν τους "πράκτορες του τσάμπα" και σε διαψεύδουν....έλεος.
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 egerthitos, μπορεις να μου πεις ποιο μέρος του: Δεν χρειάζονται κεφαλαία, bold, χρώματα, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς κ.λ.π γιατί κουράζουν στην ανάγνωση. δεν κατάλαβες? (στην τρίτη καίγεσαι)
thephotoshoped Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Κι επειδή είναι κάπως γερμανική, εγώ τους λέω ένα πράγμα: "ΨΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!" offtopic Η Μερκελ σου φταιει που ψηφιζες σαν προβατο αυτους που εφεραν τη Μερκελ; close offtopic 1
egerthitos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 offtopic Η Μερκελ σου φταιει που ψηφιζες σαν προβατο αυτους που εφεραν τη Μερκελ; close offtopic Ναι αυτή φταίει, αλλά ακόμα δεν ψήφισα ακόμα, όταν ψηφίσω δεν θα φέρω αυτούς που θέλουν να την κρατήσουν, δηλαδή αυτούς που την έφεραν. egerthitos, μπορεις να μου πεις ποιο μέρος του: δεν κατάλαβες? (στην τρίτη καίγεσαι) Εντάξει δεν θα βάλω πότε bold, χρώματα και οτιδήποτε άλλο, ποτέ στην ζωή μου, σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις