Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις με τα χαρακτηριστικά του Alienware έναν MSI από Γερμανία στα 800 ευρώ.

Ψάξτο λίγο παραπάνω.

link.

Δημοσ.

Ιδού..
http://www.ebay.co.uk/itm/MSI-Gaming-Notebook-GE60-i750M245FD-39-6-cm-15-6-Laptop-Intel-i7-4700MQ-/111177618261?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_Notebooks&hash=item19e2b3d355

Edit: Κακώς το έβαλα γιατί θα ξυπνήσω το δαιμόνιο του ελληνάρα πάλι και θα αρχίσουν να ξεφυτρώνουν αγγελίες σε κάνα 15ήμερο κλασσικά.. τεσπα..

Δημοσ.

Απο την στιγμη που παιρνεις τουμπανο Gaming Desktop με οθονη μαζι στα 1100-1200ευρο,ολα τα αλλα gaming laptop ειναι μονο για γελια.Και αυτο που λεω το λεω και με Benchmarks,οταν στο Desktop σε Ultra θα παιζεις στα λεφτα αυτα το BF4 με 60+fps,στο laptop θα εισαι σε medium-high και με πολυ λιγα fps.

Δημοσ.

αν δεν ειχα το θεμα της μεταφορας δεν θα το σκεφτομουν καν..θα πηγαινα κατευθειαν για σταθερο αλλα προς το παρων δεν ξερω ακομα..

Δημοσ.

αν δεν ειχα το θεμα της μεταφορας δεν θα το σκεφτομουν καν..θα πηγαινα κατευθειαν για σταθερο αλλα προς το παρων δεν ξερω ακομα..

Τι εννοεις οταν λες οτι εχεις θεμα μεταφορας???

Δημοσ.

απλα επειδη ειμαι φοιτητης εκτος πολης θα προτιμουσα να παρω ενα καλο λαπτοπ για το παιρνω μαζι μου οποτε φευγω..

αυτο ..

Δημοσ.

Τι εννοεις οταν λες οτι εχεις θεμα μεταφορας???

οτι ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη κ δεν θελω να παρω ενα δυνατο pc το οποιο θα πρεπει να το ξεσυνδεω καθε φορα που θα φευγω.......

Δημοσ.

Ναι κοιτα να δεις και εγω πχ ξερω ατομα που μενουν Αθηνα και περασανε πχ Χαλκιδα και Λαμια και κατεβαινανε Αθηνα παρασκευη απογευμα μεχρι Κυριακη αλλα το κεντρικο pc το ειχανε για αυτο το λογο στο σπιτι που ενοικιαζανε στην Χαλκιδα-Λαμια.Τωρα αν εισαι πιο μακρυα και οντως πηγαινοερχεσαι αρκετα συχνα και θελεις να παιζεις αρκετα και στο σπιτι τοτε ναι κοιταζεις για laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...