Kostassz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα . Θελω να αγορασω ενα gaming λαπτοπ και διαθετω μεχρι 1200 το πολυ 1500 ευρω ..νομιζω πως με αυτα τα χρηματα μπορω να αγορασω κατι πολυ καλο ...δεν γνωριζω και πολλα αλλα με λιγο ψαξιμο εφτασα σε καποια λαπτοπ της σειρας alienware ..βεβαια μου φανηκαν αρκετα τα χρηματα για τις δυνατοτητες του..μπορει να με βοηθησει καποιος ?
looneygeorge Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 υποθέτω μιλάς για αυτο: Dell Alienware 14, το οποίο ειναι οντως καλό απλα η γνώμη μου είναι οτι είναι πολλά τα λεφτά.. Για δες και αυτό: HP 4540s.
Kostassz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ναι για το συγκεκριμενο alienware αλλα και για το 17αρι ..... οσο για το HP που μου εστειλες μου φενεται καλο απλα δεν ξερω αν η τιμη του θα αντεπεξελθει σε αυτο που ψαχνω εγω και αυτο γιατι δεν ξερω πολλα απο λαπτοπ ..απλα θελω να παιζω παιχνιδια σε φουλ αναλυση αν αυτο γινεται στα χρηματα που ψαχνω...
driverpit Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3564921/Asus-G750JW-DB71-i7-4700HQ-12GB-1TB.html δες και αυτό 1
Fulgore1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το ενδεχομενο για gaming Desktop με 1000-1050ευρο και ενα laptop με 350ευρο το εχεις σιγουρα διαγραψει?? 3
Kostassz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 φενεται δυνατο ... σε αυτη την τιμη θα ηταν καλυτερο απο το alienware ? Το ενδεχομενο για gaming Desktop με 1000-1050ευρο και ενα laptop με 350ευρο το εχεις σιγουρα διαγραψει?? οχι , απλα επειδη ειμαι φοιτητης εκτος πολης θα προτιμουσα να παρω ενα καλο λαπτοπ για το παιρνω μαζι μου οποτε φευγω...ασε που το μονο ετοιμο pc που βρηκα ηταν ενα turbo-x για τα οποια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια..
Fulgore1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 φενεται δυνατο ... σε αυτη την τιμη θα ηταν καλυτερο απο το alienware ? οχι , απλα επειδη ειμαι φοιτητης εκτος πολης θα προτιμουσα να παρω ενα καλο λαπτοπ για το παιρνω μαζι μου οποτε φευγω...ασε που το μονο ετοιμο pc που βρηκα ηταν ενα turbo-x για τα οποια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια.. Αφου δεν εχεις αποκλεισει το ενδεχομενο για gaming desktop για παιχνιδια και laptop για τις δουλειες σου,ριξε μια ματια και σε αυτο το topic για gaming desktop http://www.insomnia.gr/topic/504461-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-gaming-pc-%CE%B5%CF%89%CF%82-1200-euro/. Ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με gaming laptop.
Kostassz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αφου δεν εχεις αποκλεισει το ενδεχομενο για gaming desktop για παιχνιδια και laptop για τις δουλειες σου,ριξε μια ματια και σε αυτο το topic για gaming desktop http://www.insomnia.gr/topic/504461-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-gaming-pc-%CE%B5%CF%89%CF%82-1200-euro/. Ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με gaming laptop. σε ευχαριστω....απλα το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω τοσα πολλα απο υπολογιστες οποτε θα προτιμουσα κατι ετοιμο αν υπαρχει.. εσυ δηλαδη μου προτεινεις να επιλεξω σταθερο καλυτερα ε ?
MauMaus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 στο προτεινει αυτος και ολοι οι αλλοι εδω ! αν μπορεις να λυσεις το προβλημα της μεταφορας τοτε δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι καν .. 1
Kostassz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 στο προτεινει αυτος και ολοι οι αλλοι εδω ! αν μπορεις να λυσεις το προβλημα της μεταφορας τοτε δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι καν .. δυσκολα αλλα θα το σκεφτω...προς το παρων ειμαι ακομη στην αναζητηση λαπτοπ...
Fulgore1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τα πιο πολλα καταστηματα απο οτι ξερω κανουν δωρεαν την συναρμολογηση αν τα αγορασεις ολα απο ενα καταστημα και υπαρχουν και καταστηματα οπως το Digitalmaster που στελνει με δωρεαν μεταφορικα. Και ο λογος που επιμενω για Desktop ειναι γιατι ειναι πολλες φορες καλυτερο.Οσο για τα ετοιμα Pc Οπως αναφερθηκε μην τα πλησιασεις ποτε.Και ενα παραδειγμα για να γινω κατανοητος στο τι κοροιδια ειναι τα ετοιμα Pc http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4550.htm#tabCharacteristics 1)Εγγυηση μονο 2 χρονια,ενω αν τα αγορασεις ξεχωριστα εχεις στα περισσοτερα τουλαχιστον 3 χρονια. 2)Κακιστο τροφοδοτικο(αν ειναι Turbo X) 3)ram με χαμηλη ταχυτητα 4)μικρος ssd Και το σημαντικοτερο σε Gaming PC καρτα γραφικων των 110ευρο ,οταν χωραει ανετα καρτα των 300ευρο .. Γιαυτο λεμε μακρυα απο Ετοιμα Pc.Οσο για τα gaming laptop πολυ ακριβα για το τιποτα για μενα στα λεφτα αυτα. Φυσικα οτι θελεις διαλεγεις προτασεις εχουν γινει,τα βαζεις κατω και αγοραζεις αυτο που σε βολευει/θες.
Kostassz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τα πιο πολλα καταστηματα απο οτι ξερω κανουν δωρεαν την συναρμολογηση αν τα αγορασεις ολα απο ενα καταστημα και υπαρχουν και καταστηματα οπως το Digitalmaster που στελνει με δωρεαν μεταφορικα. Και ο λογος που επιμενω για Desktop ειναι γιατι ειναι πολλες φορες καλυτερο.Οσο για τα ετοιμα Pc Οπως αναφερθηκε μην τα πλησιασεις ποτε.Και ενα παραδειγμα για να γινω κατανοητος στο τι κοροιδια ειναι τα ετοιμα Pc http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Atlas-F4550.htm#tabCharacteristics 1)Εγγυηση μονο 2 χρονια,ενω αν τα αγορασεις ξεχωριστα εχεις στα περισσοτερα τουλαχιστον 3 χρονια. 2)Κακιστο τροφοδοτικο(αν ειναι Turbo X) 3)ram με χαμηλη ταχυτητα 4)μικρος ssd Και το σημαντικοτερο σε Gaming PC καρτα γραφικων των 110ευρο ,οταν χωραει ανετα καρτα των 300ευρο .. Γιαυτο λεμε μακρυα απο Ετοιμα Pc.Οσο για τα gaming laptop πολυ ακριβα για το τιποτα για μενα στα λεφτα αυτα. Φυσικα οτι θελεις διαλεγεις προτασεις εχουν γινει,τα βαζεις κατω και αγοραζεις αυτο που σε βολευει/θες. οκ φιλε ευχαριστω...θα το σκεφτω..
jimmyhofa Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δες το lenovo ideapad y510http://www.skroutz.gr/s/3753784/Lenovo-IdeaPad-Y510p-i7-4700MQ-8GB-1TB-2xGT-750M-SLI.html?keyphrase=y510p
Kostassz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δες το lenovo ideapad y510http://www.skroutz.gr/s/3753784/Lenovo-IdeaPad-Y510p-i7-4700MQ-8GB-1TB-2xGT-750M-SLI.html?keyphrase=y510p ειμαι αναμεσα σε αυτο κ στο alienware 14...αλλιως μετα θα κοιταξω για σταθερο
looneygeorge Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 ο σταθερός είναι η καλύτερη επιλογή πάντως αφου συζητάς για παιχνίδια απο πάρα πολλες απόψεις. 1. Οι γραφικών που θα βάλεις. Καμία γραφικών laptop δεν συγκρίνεται με τις αντίστοιχης τεχνολογίας γραφικών desktop. 2. Οθόνη. Οπως και να το κάνουμε αλλο 14-15 αντε ισως 17 ιντσες και αλλο 22-23 μην σου πω 27-32 ιντσες. 3. Ολο το σύστημα του laptop είναι στημμένο με απώτερο σκοπό τις επιδόσεις σε λειτουργία με μπαταρία (εστω και για λίγη ωρα) ενω το desktop ειναι φτιαγμένο για επιδόσεις σκέτο. κλπ... κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα