Gorbatsof Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, gavros10 είπε Μήπως σου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμα τα dlc που δίνουν; Εμένα μου λέει "We're sorry, the Call of Duty Endowment Fear Not Pack and Call of Duty Endowment Bravery Pack are not available in your region." Όταν βάζω τον κωδικό στο steam για ενεργοποίηση μου το γράφει.Εν τω μεταξύ δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο ticket οι τύποι.Για Δευτέρα με βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, gavros10 είπε Μήπως σου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμα τα dlc που δίνουν; Εμένα μου λέει "We're sorry, the Call of Duty Endowment Fear Not Pack and Call of Duty Endowment Bravery Pack are not available in your region." Packs only available in the US and UK. το γραφει κατω απο το Additional content που δινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αδιανόητο αυτό που μου απάντησαν.Μου έγραψαν ότι όταν έκανα την ετήσια συνδρομή,η διεύθυνσή μου φαίνεται από Τουρκία στην οποία δεν επιτρέπεται το παιχνίδι????,με ευχαρίστησαν και δεν έγραψαν τίποτα άλλο.Τους απάντησα ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει vpn και ότι έχω πληρώσει για κάτι το οποίο δε μου δουλεύει.Δε ξέρω τι απάντηση θα πάρω αλλά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Gorbatsof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Αδιανόητο αυτό που μου απάντησαν.Μου έγραψαν ότι όταν έκανα την ετήσια συνδρομή,η διεύθυνσή μου φαίνεται από Τουρκία στην οποία δεν επιτρέπεται το παιχνίδι????,με ευχαρίστησαν και δεν έγραψαν τίποτα άλλο.Τους απάντησα ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει vpn και ότι έχω πληρώσει για κάτι το οποίο δε μου δουλεύει.Δε ξέρω τι απάντηση θα πάρω αλλά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Μα δεν πάει με την τρέχουσα διεύθυνση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δε ξέρω τι να σου πω,έχω πάθει πλάκα.Περιμενω μπας και απαντήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Τελικά μου έδωσαν άλλο.Ούτε εγώ κατάλαβα τι έγινε ούτε αυτοί.Φερθηκαν άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε Τελικά μου έδωσαν άλλο.Ούτε εγώ κατάλαβα τι έγινε ούτε αυτοί.Φερθηκαν άψογα. Δεν έχω διαβάσει ποτέ ουσιαστικό πρόβλημα που να μη λύθηκε στο Humblebundle. Πριν κάτι μήνες αγόρασα από εκεί το GTA V και αφηρημένος δεν είδα ότι ήταν για το Social Club και όχι για το Steam. Τους ανέφερα το ζήτημα και επειδή δεν έτρεφα ελπίδες τους έγραψα τουλάχιστον αν μπορούν να μου τα κάνουν credits για το store τους. Αμέσως μου έκαναν κατάθεση στην τράπεζα τα λεφτά. Άψογοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) για το humble monthly οι αλλαγες θα ερθουν απο 6/12 Spoiler για το ποια ειναι τα νεα tiers γιαυτους που ειναι unsubscribed, kai θα κανουν ξανα subscribe απο τoν δεκεμβρη, τα εχω γραψει -- τα ξαναλινκαρω κι εδω-- ολα τα παιχνιδια θα ειναι ανοιχτα απ την αρχη πλεον, οποτε το classic φαινεται να ειναι καλη φαση. η σ αρεσουν και τα παιρνεις η κανεις pause για το μηνα. και τα 10 παιχνιδια φαινεται πως θα ειναι εγγυημενα. https://www.humblebundle.com/monthly/classic για αυτους που δεν θα εχουν classic ομως τα νεα tiers ειναι @@. οποτε imo κρατηστε τα subs σας αν μπορειτε. οποιος κανει unsub στο εξης θα χασει το classic και θα γυριζει σε choice οταν θα ξανακανει subscription. pause οπως ανεφερα συνεχιζει να υπαρχει. A few common questions for the switch to Choice How will I know if I’m getting the Classic plan? Keep your subscription active before December 6 at 10:00 am Pacific time and you will get the Classic plan. We’ll email you before December 6 to confirm you are still eligible for the Classic plan. How will I get my December Monthly content? On December 6 at 10:00 am Pacific time, you will receive an email with a link to all of your December Monthly games. You will also receive a link to check out games for Humble Choice’s first month. All games for Choice are revealed upfront! Are there any changes to billing? Just like with Humble Monthly, you will be billed on the last Friday of the month. You can also pay early to unlock your games immediately. Can I pause and keep my Classic plan? Yes. The only way a subscriber will lose access to the Classic plan is to cancel. A subscriber may pause at any time. It also included links to more detailed FAQ and an overview page for Classic. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από rofl 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δηλ. στην πραξη ετσι οπως το πανε, συμφερει να μεινουμε subscribed και να κανουμε pause ανα πασα μηνα επ'αοριστον? Επισης χανουμε προσφορες τυπου 1-2 μηνες δωρο απ τους 12 μηνες, που κλασσικα εκαναν καθε Χριστουγεννα... Προσοχη τι θα βγαλουν στο BF, γιατι ειναι η τελευταια ευκαιρια πριν την αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosp59 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, nek4d είπε Δηλ. στην πραξη ετσι οπως το πανε, συμφερει να μεινουμε subscribed και να κανουμε pause ανα πασα μηνα επ'αοριστον? Επισης χανουμε προσφορες τυπου 1-2 μηνες δωρο απ τους 12 μηνες, που κλασσικα εκαναν καθε Χριστουγεννα... Προσοχη τι θα βγαλουν στο BF, γιατι ειναι η τελευταια ευκαιρια πριν την αλλαγη. Ναι ουσιαστικα αυτο μονο αξιζει, αλλα ειναι το μονο που εχουν κανει να αξιζει επιτηδες, ουσιαστικα σε αναγκαζουν να μεινεις subscribed αν θες ποτε στο μελλον να αξιζουν τα λεφτα σου, και αν ξεχασεις να κανεις pause αντιο. Ειναι οτι πιο scummy εχω δει και θα προτεινα να μην τους κανετε την χαρη και να μην εγγραφείτε σαν αντιδραση μπας και καταλαβουν τι κανουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Πέρα από όλα εμένα μου άρεσε πολύ η φάση με τα κρυφά παιχνίδια, να μπαίνεις και να βλέπεις ότι ξαφνικά έχεις τα Shenmue 1+2 που θέλεις να παίξεις κοντά 2 δεκαετίες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Και τώρα ξαφνικά θα τα βλέπεις. Απλά, αντί να τα βλέπεις στο τέλος του μήνα θα τα βλέπεις στην αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι φαση μια φορα ειπα και γω να γραφτω humble μετα τοσα χρονια και τσουπ mail αλλαζουμε την πολιτικη μας βαζελινη Πολλοι φαίνεται εκαναν hit and run συνεχεια . Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, nek4d είπε Δηλ. στην πραξη ετσι οπως το πανε, συμφερει να μεινουμε subscribed και να κανουμε pause ανα πασα μηνα επ'αοριστον? Επισης χανουμε προσφορες τυπου 1-2 μηνες δωρο απ τους 12 μηνες, που κλασσικα εκαναν καθε Χριστουγεννα... Προσοχη τι θα βγαλουν στο BF, γιατι ειναι η τελευταια ευκαιρια πριν την αλλαγη. τωρα σε καποιους εχει σκασει mailακι για 12 μηνες @$99. οχι σε μενα παντως. πιεση ειναι για να μη γινεται unsbubcribe. τουλαχιστον το pause διατηρειται. απλα θα πρεπει να ασχολειστε με το monthly και να το κοιτατε καθε μηνα και οχι περιστασιακα. με τα νεα tiers δεν υπαρχει και καποια αλλη επιλογη. αν κανετε unsub στην ουσια ξεχνατε το humble monthly οπως το ξερατε. στα καλα οτι θα βλεπεις αμεσα τα παιχνιδια. η τα θες και τα παιρνς η κανεις pause και παμε για το επομενο. και οτι πλεον θα ειναι 10 ακατεβατα. αν και ο εκβιασμος δεν μ αρεσει και ολοι εχουν ριξει το κραξιμο της αρκουδας γιαυτον το εκβιασμο, εγω με pause δουλευα ετσι κι αλλιως, και το χτυπαγα 6-7 μηνες το χρονο, οποτε δεν χανω κατι απ την αλλαγη, τουλαχιστον στα χαρτια φαινεται πως θα ναι βελτιωμενο για τους classic. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2019 από rofl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Πέρα από όλα εμένα μου άρεσε πολύ η φάση με τα κρυφά παιχνίδια, να μπαίνεις και να βλέπεις ότι ξαφνικά έχεις τα Shenmue 1+2 που θέλεις να παίξεις κοντά 2 δεκαετίες... Τα οποια Shenmue 1+2 μπορεις να τα παιξεις φυσικα και στο Game Pass με 1-2ευρω.Τις περισσοτερες φορες παντως τα κρυφα παιχνιδια του Humble ειναι αρκετα αδιαφοροι''indie''συνηθως τιτλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα