Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Indie, Charity, Bundles, Digital Stores και Προσφορές - Γενική Συζήτηση

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, EliasKir είπε

Ναι, εννοειται. Απλα συνηθως μετα ανεβαινει λιγο η τιμη του. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις το πρωτο tier με 1 ευρω για να κλειδωσεις την τιμη του δευτερου tier και οταν ξεκλειδωθουν ολα τα παιχνιδια αποφασιζεις.

Αυτο δεν το καταλαβα. Αν δλδ παρω το 1ο tier και η τιμή του 2ου ειναι στα 5€. Αν μετά η τιμή του 2ου πάει στα 10€ τότε εγώ  μπορώ και παλι να το αγορασω με 5?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, GeorgeGK είπε

Αυτο δεν το καταλαβα. Αν δλδ παρω το 1ο tier και η τιμή του 2ου ειναι στα 5€. Αν μετά η τιμή του 2ου πάει στα 10€ τότε εγώ  μπορώ και παλι να το αγορασω με 5?

Ναι, μια χαρα το καταλαβες. Αυτο γινεται επειδη η τιμη του δευτερου Tier ειναι μεταβαλομενη και συνηθως ανεβαινει οσο περναει ο καιρος.

23 ώρες πριν, EliasKir είπε

Ναι, μια χαρα το καταλαβες. Αυτο γινεται επειδη η τιμη του δευτερου Tier ειναι μεταβαλομενη και συνηθως ανεβαινει οσο περναει ο καιρος.

Σίγουρα γίνεται αυτό; Και δεν εννοώ αν μεταβάλλεται η τιμή... Εννοώ αν μπορείς, αγοράζοντας το 1ο tier, να κλειδώσεις τη τιμή του 2ου για μελλοντική αγορά για όσο διαρκεί το bundle....????

• Super Moderators

Το πρώτο και το τρίτο tier έχουν fix τιμή: όποτε και αν τα αγοράσεις, στη διάρκεια του bundle, θα στοιχίζουν σταθερά ένα ποσό (1 και 15 δολάρια, συνήθως)

Το δεύτερο tier έχει μεταβαλλόμενη τιμή, η οποία αυξομειώνεται ανάλογα με το τι αγοράζουν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι (συνήθως ανεβαίνει). Το δέλεαρ για να αγοράσεις νωρίς είναι ότι προλαβαίνεις σε (συνήθως) χαμηλότερη τιμή και όσα παιχνίδια θα προστεθούν στη συνέχεια. Τα οποία μπορεί να σου είναι αδιάφορα ή διαμαντάκια, αλλά αυτό είναι λοταρία.

Αγοράζοντας το 1ο tier δεν κατοχυρώνεις την τιμή του 2ου στο ποσό που ήταν όταν αγόρασες το 1ο...

• Like 2

3 ώρες πριν, Snoob είπε

Το πρώτο και το τρίτο tier έχουν fix τιμή: όποτε και αν τα αγοράσεις, στη διάρκεια του bundle, θα στοιχίζουν σταθερά ένα ποσό (1 και 15 δολάρια, συνήθως)

Το δεύτερο tier έχει μεταβαλλόμενη τιμή, η οποία αυξομειώνεται ανάλογα με το τι αγοράζουν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι (συνήθως ανεβαίνει). Το δέλεαρ για να αγοράσεις νωρίς είναι ότι προλαβαίνεις σε (συνήθως) χαμηλότερη τιμή και όσα παιχνίδια θα προστεθούν στη συνέχεια. Τα οποία μπορεί να σου είναι αδιάφορα ή διαμαντάκια, αλλά αυτό είναι λοταρία.

Αγοράζοντας το 1ο tier δεν κατοχυρώνεις την τιμή του 2ου στο ποσό που ήταν όταν αγόρασες το 1ο...

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα στο reddit ολοι λενε οτι κλειδωνει η τιμη του δευτερου tier.

Μπαινεις στην σελιδα που λεει "purchases" και σου εχει επιλογη να αυξησεις το ποσο σου για να παρεις το δευτερο tier.

Ξαναλεω οτι δεν το εχω δοκιμασει ποτε (συνηθως παιρνω το δευτερο ή και το τριτο tier), απλα λεω τι αναφερουν αλλοι χρηστες.

• Super Moderators
5 λεπτά πριν, EliasKir είπε

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα στο reddit ολοι λενε οτι κλειδωνει η τιμη του δευτερου tier.

Μπαινεις στην σελιδα που λεει "purchases" και σου εχει επιλογη να αυξησεις το ποσο σου για να παρεις το δευτερο tier.

Ξαναλεω οτι δεν το εχω δοκιμασει ποτε (συνηθως παιρνω το δευτερο ή και το τριτο tier), απλα λεω τι αναφερουν αλλοι χρηστες.

Δεν ξέρω τι λένε όλοι στο reddit, δεν συμμετέχω στις συζητήσεις εκεί.

Αυτό που ξέρω είναι πως όποτε αποφάσισα να περάσω από το 1 στο 2, μου ζήτησε την τρέχουσα τιμή, όχι την τιμή που είχε όταν πήγα μπήκα στο tier 1.

24 λεπτά πριν, Snoob είπε

Δεν ξέρω τι λένε όλοι στο reddit, δεν συμμετέχω στις συζητήσεις εκεί.

Αυτό που ξέρω είναι πως όποτε αποφάσισα να περάσω από το 1 στο 2, μου ζήτησε την τρέχουσα τιμή, όχι την τιμή που είχε όταν πήγα μπήκα στο tier 1.

Πήγες από την σελίδα "purchases" να προσθέσεις το ποσό ή από την αρχική? 

• Super Moderators

Αν δώσω 1 δολάριο για το tier 1, μπορώ να περάσω στο tier 2 προσθέτοντας όσα χρήματα χρειάζονται για να πιάσω το average τη δεδομένη στιγμή.

Την τιμή του tier 2 την κλειδώνεις μόνο αν μπεις στο tier 2: από εκεί και μετά, όσα παιχνίδια κι αν προστεθούν, τα παίρνεις αυτόματα (προφανώς και αν έχεις μπει στο tier 3). Το tier 1 δίνει μόνο τα παιχνίδια του tier 1 και δεν εξασφαλίζει κανένα πλεονέκτημα για το 2 (αν εξασφάλιζε, δεν θα υπήρχε λόγος να μπεις στο 2 νωρίς, θα "κλείδωνες" τιμή τη στιγμή που έμπαινες στο 1 και θα περίμενες να δεις αν σου αρέσουν τα επιπλέον παιχνίδια. Πράγμα που θα διέλυε τελείως τη λογική του "μπες νωρίς" που ισχύει τώρα).

Tα εξηγούν και εδώ. Υπόψη, για να "θυμάται" το site ότι μπήκες στο tier 1 (και άρα να δώσεις 1 δολάριο λιγότερο για να πιάσεις το τρέχον BTA και να πάρεις και τα παιχνίδια του level 2) θα πρέπει η αγορά να έχει γίνει τις τελευταίες 7 ημέρες (το γράφουν εδώ).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Snoob είπε

Αν δώσω 1 δολάριο για το tier 1, μπορώ να περάσω στο tier 2 προσθέτοντας όσα χρήματα χρειάζονται για να πιάσω το average τη δεδομένη στιγμή.

Την τιμή του tier 2 την κλειδώνεις μόνο αν μπεις στο tier 2: από εκεί και μετά, όσα παιχνίδια κι αν προστεθούν, τα παίρνεις αυτόματα (προφανώς και αν έχεις μπει στο tier 3). Το tier 1 δίνει μόνο τα παιχνίδια του tier 1 και δεν εξασφαλίζει κανένα πλεονέκτημα για το 2 (αν εξασφάλιζε, δεν θα υπήρχε λόγος να μπεις στο 2 νωρίς, θα "κλείδωνες" τιμή τη στιγμή που έμπαινες στο 1 και θα περίμενες να δεις αν σου αρέσουν τα επιπλέον παιχνίδια. Πράγμα που θα διέλυε τελείως τη λογική του "μπες νωρίς" που ισχύει τώρα).

Tα εξηγούν και εδώ. Υπόψη, για να "θυμάται" το site ότι μπήκες στο tier 1 (και άρα να δώσεις 1 δολάριο λιγότερο για να πιάσεις το τρέχον BTA και να πάρεις και τα παιχνίδια του level 2) θα πρέπει η αγορά να έχει γίνει τις τελευταίες 7 ημέρες (το γράφουν εδώ).

Συγχωρα με αλλα μπερδευτηκα. 

τι κερδιζεις αμα πιασεις το average τη δεδομενη στιγμη στο tier2; τοτε κλειδωνεις τη τιμη του tier2 και δε ανησυχεις αμα ανεβει αργοτερα; δε καταλαβα. :)

Υ.Γ: Αν καποιος μπορει να δωσει παραδειγμα θα το εκτιμουσα.

Επεξ/σία από Sartiv

34 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Συγχωρα με αλλα μπερδευτηκα. 

τι κερδιζεις αμα πιασεις το average τη δεδομενη στιγμη στο tier2; τοτε κλειδωνεις τη τιμη του tier2 και δε ανησυχεις αμα ανεβει αργοτερα; δε καταλαβα. :)

Υ.Γ: Αν καποιος μπορει να δωσει παραδειγμα θα το εκτιμουσα.

Το μονο που κερδίζεις ειναι οτι αν ανέβει η τιμή δεν σε απασχολεί. Θεωρητικά αν μπουν κι αλλα παιχνιδια θα αυξηθεί η τιμή οποτε αν το εχεις αγορασει εσύ απο πριν δεν σε απασχολεί οσο και να ανεβει. Δεν κερδίζεις κατι γιατι αν για παράδειγμα πεσει η τιμή εσύ εχεις δώσει παράνω. Απλά απο την στιγμή που θα αγορασεις το 2ο tier εχεις ολα τα παιχνιδια μεχρι το tier 2  οποτε δεν σε απασχολεί αν στο μελλον ανέβει ή πεσει η τιμή.

• Thanks 1

Αυτο με το κλειδωμα της τιμης του tier 2 στην τιμη που ειχε οταν αγοραζες το tier 1 γινοταν σιγουρα παλιοτερα. Δηλαδη αν το tier 2 ειχε 5 ευρω την στιγμη που αγοραζες το tier 1, μπορουσες αργοτερα να πας απο την σελιδα αγορας του και να δωσεις αλλα 4 ευρω και να παρεις το tier 2 και ας ειχε αυξηθει η τιμη του. Σε καποια φαση εβγαλαν bundles που ελεγαν συγκεκριμενα οτι δεν ισχυει αυτο. Δεν το εχω κοιταξει τον τελευταιο καιρο αλλα πιθανοτατα πλεον δεν ισχυει σε κανενα bundle. 

• Like 1
  • Thanks 1

Αξίζει αυτό το monthly στο HB, κατά τη γνώμη σας;
Έχει 3 παιχνίδια βέβαια, οπότε τα επιπλέον που θα δίνει θα είναι λίγα και πατάτες, λογικά.
Το God Eater δε με ενδιαφέρει καθόλου.
Επίσης αν θυμάμαι καλά, όλη η σειρά Deus Ex δόθηκε πρόσφατα σε παρεμφερές κόστος στο steam και εκτός απροόπτου θα ξαναμπεί.

• 6 μήνες μετά...

Στο Humble bundle έχουν αρχίσει ***.
Έχω ακυρώσει για ένα μήνα στις 23 τη συνδρομή μου, και μου ήρθε και το σχετικό μέιλ.
Πριν από λίγο μου στέλνουν νέο μέιλ για όλα τα πλεονεκτήματα του να είσαι συνδρομητής. 
Μπαίνω, και διαπιστώνω ότι έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή από μόνη της, χωρίς ειδοποίηση, χωρίς τίποτα.
Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια του Οκτώβρη καλού κακού ας το ελέγξει, χρεώνει αύριο στις 30/9.

• Like 1

4 ώρες πριν, G.TH. είπε

Έχω ακυρώσει για ένα μήνα στις 23 τη συνδρομή μου, και μου ήρθε και το σχετικό μέιλ.
Πριν από λίγο μου στέλνουν νέο μέιλ για όλα τα πλεονεκτήματα του να είσαι συνδρομητής. 
Μπαίνω, και διαπιστώνω ότι έχει ενεργοποιηθεί η συνδρομή από μόνη της, χωρίς ειδοποίηση, χωρίς τίποτα.
Όποιος δεν ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια του Οκτώβρη καλού κακού ας το ελέγξει, χρεώνει αύριο στις 30/9.

ετυχε χθες και μπηκα το πρωι στο humble bundle, ενω ειχα κανει παυση τον μηνα αυτο ξαφνικα βλεπω επομενη χρεωση 28sept 2018. ισα που προλαβα να κανω παυση ξανα για 2η φορα στον ιδιο μηνα. τι φαση?

10 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

ετυχε χθες και μπηκα το πρωι στο humble bundle, ενω ειχα κανει παυση τον μηνα αυτο ξαφνικα βλεπω επομενη χρεωση 28sept 2018. ισα που προλαβα να κανω παυση ξανα για 2η φορα στον ιδιο μηνα. τι φαση?

ωω σοβαρα κι εδω τα ιδια. νομιζω ηρθε η ωρα για

%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...