Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Indie, Charity, Bundles, Digital Stores και Προσφορές - Γενική Συζήτηση

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το νέο σύστημα με τα gift links του humble bundle πως δουλεύει?

Δίνεις το link ston φίλο σου, βάζει τα στοιχεία του στην σελίδα που του ανοίγει (όνομα, mail), του γράφει success και μετά τον πετάει στην κεντρική σελίδα του humble bundle. Μετά τι?

Μήπως πρέπει να έχει acount στο humble bundle? (δεν έχει)

Στην steam library του δεν φαίνεται το παιχνίδι πάντως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους.

Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα. Αγορασα ένα πακετο από humble bundle και μου εστειλαν με mail τους κωδικούς για ενεργοποιηση μεσω steam. Όταν όμως παταω στο link για να κανω redeem τους κωδικούς, ενώ βαζω κανονικα username-password, μου λεει ότι προσπαθω να εισέλθω από νέο υπολογιστη οποτε και μου στελνει ένα verification code στο mail μου το οποιο στη συνεχεια δν λειτουργει με αποτέλεσμα να μην μπορω να παρω τα Keys από τα παιχνίδια.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Επεξ/σία από LionHurt1982

Καλημερα σε ολους.

Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα. Αγορασα ένα πακετο από humble bundle και μου εστειλαν με mail τους κωδικούς για ενεργοποιηση μεσω steam. Όταν όμως παταω στο link για να κανω redeem τους κωδικούς, ενώ βαζω κανονικα username-password, μου λεει ότι προσπαθω να εισέλθω από νέο υπολογιστη οποτε και μου στελνει ένα verification code στο mail μου το οποιο στη συνεχεια δν λειτουργει με αποτέλεσμα να μην μπορω να παρω τα Keys από τα παιχνίδια.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

1. εξαφανισε την εικονα.....μπορει καποιος να την χρησιμοποιησει

2.στην εισαγωγη φιλικου ονοματος βαλε ενα ονομα με πανω απο 6 γραμματα και πατα "ελαβα το μήνυμα"

γρηγορα

Βαλτο χειροκίνητα μην το βάλεις με copy paste και δες μηπως εχει καταλάθος ελληνικά, Αμα κανεις και καλα την σύνδεση απο την σελίδα γίνεται (ενοω τον παίρνει τον κωδικό) η στο βγάζει μονο στο πρόγραμμα το πρόβλημα ?

Διορθωθηκε! Επρεπε να βαλω ένα ονομα το κωδικο και μετα να πατησω ελαβα μηνυμα. Επισης το εβαλα χειροκίνητα. Σας ευχαριστω πολύ και τους δυο!

Να κανω άλλη μια ερωτηση μιας και είμαι καινούριος στη κοινοτητα steam? Τωρα αυτά τα παιχνιδακια μου τα εμφανιζει ετοιμα για εγκατασταση όταν κανω login στο steam. Εγω ηθελα απλα να κρατησω τα keys τους. Μηπως ενεργοποιηθηκαν τωρα-αχρηστευτηκαν και δν μπορω να τα ανταλλαξω-χαρισω?

Ευχαριστω κ παλι και συγνωμη αν η ερωτηση είναι αφελης

εαν πατησες το κουμπι που λεει redeem in steam που μαλλον το πατησες και γιαυτο ειναι ετοιμα για εγκατασταση τοτε μπηκαν στο λογαριασμο σου και δε μπορεις να τα ανταλλαξεις - χαρισεις.

για να μπορεις να τα χαρισεις θα πρεπει να μη τα περασεις στο steam και να πατησεις το κουμπι που λεει "gift"

• Like 1

• 8 μήνες μετά...

Σε περίπτωση που το σάιτ αυτό κλείνει ή σταματάει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, τα παιχνίδια που έχει αγοράσει κάποιος χάνονται όπως αν γίνει κάτι παρόμοιο στο Steam ή είναι "ψηφιακή" ιδιοκτησία σου;

• Moderators

Άρα προτιμότερο να αγοράσω από Hundle Bundle παρά από steam με βάση αυτά τα δεδομένα έτσι;

Τα DRM-free παιχνίδια που δίνουν (δεν δίνουν πάντα DRM-free τίτλους πλέον), μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα έχεις όσο θέλεις. Αν πάψει να υφίσταται το Humble Store και εφόσον δεν έχουν κάποια λύση για να διατηρήσουν server από όπου θα κατεβάζεις τα παιχνίδια, τότε δεν θα μπορείς κατεβάσεις όσα δεν έχεις τοπικά αποθηκευμένα. Λογικά -αλλά όχι απαραίτητα-, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα δώσουν κάποια προειδοποίηση/ανακοίνωση και μια περίοδο που θα μπορείς να κατεβάσεις τα παιχνίδια που αγόρασες πριν κλείσουν οριστικά.

*. Αν θυμάται κανείς την marketing πατάτα που έκανε το Gog πριν μερικά χρόνια, εκεί "έκλεισαν" απότομα και περιμέναμε μέρες για να μάθουμε τι συνέβη (ή τι σκόπευαν να κάνουν με όσους δεν είχαν τοπικό backup από παιχνίδια που είχαν αγοράσει). Πιο σωστά, αυτό που έλεγαν επίσημα ότι συνέβη ήταν ότι "λυπούμαστε, χρειάστηκε να κλείσουμε, αντίο". Μερικοί ακόμα φυσάμε το γιαούρτι.

Οι υπόλοιποι μη DRM-free τίτλοι (όσα ενεργοποιούνται μόνο σε Steam ή Desura ή κάτι άλλο) δεν χάνονται αν έχουν ενεργοποιηθεί στην αντίστοιχη πλατφόρμα (δεδομένου ότι η αντίστοιχη πλατφόρμα έχει επιβιώσει...)

Το Humble Bundle ή το Humble Store είναι συνήθως προτιμητέο σε σχέση με Steam ή gog.com σε όσους τίτλους α) έχει χαμηλότερη τιμη συγκριτικά, β) προσφέρει DRM-free έκδοση μαζί με Steam key.

Τα DRM-free παιχνίδια που δίνουν (δεν δίνουν πάντα DRM-free τίτλους πλέον), μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα έχεις όσο θέλεις. Αν πάψει να υφίσταται το Humble Store και εφόσον δεν έχουν κάποια λύση για να διατηρήσουν server από όπου θα κατεβάζεις τα παιχνίδια, τότε δεν θα μπορείς κατεβάσεις όσα δεν έχεις τοπικά αποθηκευμένα. Λογικά -αλλά όχι απαραίτητα-, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα δώσουν κάποια προειδοποίηση/ανακοίνωση και μια περίοδο που θα μπορείς να κατεβάσεις τα παιχνίδια που αγόρασες πριν κλείσουν οριστικά.

*. Αν θυμάται κανείς την marketing πατάτα που έκανε το Gog πριν μερικά χρόνια, εκεί "έκλεισαν" απότομα και περιμέναμε μέρες για να μάθουμε τι συνέβη (ή τι σκόπευαν να κάνουν με όσους δεν είχαν τοπικό backup από παιχνίδια που είχαν αγοράσει). Πιο σωστά, αυτό που έλεγαν επίσημα ότι συνέβη ήταν ότι "λυπούμαστε, χρειάστηκε να κλείσουμε, αντίο". Μερικοί ακόμα φυσάμε το γιαούρτι.

Οι υπόλοιποι μη DRM-free τίτλοι (όσα ενεργοποιούνται μόνο σε Steam ή Desura ή κάτι άλλο) δεν χάνονται αν έχουν ενεργοποιηθεί στην αντίστοιχη πλατφόρμα (δεδομένου ότι η αντίστοιχη πλατφόρμα έχει επιβιώσει...)

Το Humble Bundle ή το Humble Store είναι συνήθως προτιμητέο σε σχέση με Steam ή gog.com σε όσους τίτλους α) έχει χαμηλότερη τιμη συγκριτικά, β) προσφέρει DRM-free έκδοση μαζί με Steam key.

Συμφωνώ για DRMfree τα οποία σπάνια βλέπω ή έχω στην κατοχή μου. Οπότε για Steam και origin μείνε ήσυχος..

Τι μου θύμισες τώρα με το GOG.... κλαίγαμε τα games τότε

@Praetorian χθες παρατήρησα σε μια φευγαλέα σκηνή απο που έχεις το avatar B) nice

• Like 1

• Moderators

Σήμερα πρόσεξα ότι στο Humble Bundle "My Library" έχουν προσθέσει ένα τμήμα "Unredeemed Keys" (κάτω-κάτω) όπου συνοψίζουν όλα τα μη χρησιμοποιημένα κλειδιά για παιχνίδια που έχουμε αγοράσει. 

Πολύ βολικό! Πριν μερικές εβδομάδες χρειάστηκε να ψάξω σχεδόν όλες τις αγορές μου για να δω ποια ήταν αχρησιμοποίητα (βοήθησε το ότι είχα κρατήσει μερικές σημειώσεις κατά καιρούς, αλλά και πάλι φαίνεται ότι μου ξέφυγαν μερικά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...