gavros10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εχω ενα bug μεχρι τωρα. Ενεργοποιησα μονο το fear 2 project origin, απο οτι λεει μπηκε στον λογαριασμο μου αλλα δεν το βλεπω στο library. Απο το store ομως λεει οτι το εχω ηδη αλλα οταν παταω play now δεν το κατεβαζει και κανει refresh την σελιδα. Φανταζομαι θα λυθει σε λιγο αλλα ετσι για να λεμε Αν προκειται να δινεις κλειδια σε φιλους, σε giveaways νομιζω οτι γινεται κανονικα τωρα. Απλα δινεις το καινουργιο λινκ του δωρου. Μονο τα μαγαζια που τα μεταπουλαγαν χτυπανε ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καινούριο Humble Bundle με 2 αλλαγές προς το καλύτερο αυτή τη φορά : 1) Μας δίνει τη δυνατότητα να δωρίσουμε παιχνίδια αλλά δεν δίνει κλειδιά (κακά μαντάτα για τα κοράκια ) 2) Δεν αναφέρει (όπως έκανε στα 2 τελευταία πακέτα) ότι πρέπει να έχεις περάσει τον μέσο όρο για να πάρεις τα bonus της 2ης εβδομάδας!! Μάλλον ο κόσμος τους έδωσε γερό χαστούκι μέσα από τα social networks και τους συνέφερε Για να καταλάβω, μπορούμε να κάνουμε trade τα διπλά μας παιχνίδια με άλλους (γνωστούς και αγνώστους) όπως παλιά απλά δίνοντας link αντί για key? Ποιά η διαφορά με πρίν? (αναφέρομαι στα κοράκια που είπες). Μήπως παίζει κανένα σκηνικό / τίποτα ψιλά γράμματα? Το λέω επειδή μέχρι προσφάτως τόνιζαν οτι τα κλειδιά είναι αυστηρά για personal use και υποτίθεται λαθραία ανταλλάζαμε steam keys οπότε η ξαφνική ελευθερία μου φαίνεται κάπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 νομίζω ότι το μόνο που έχει να κάνει ο άλλος για να απoδεχθεί το δώρο είναι να δώσει ένα email στη humble bundle ώστε να του στείλει το link με το δώρο του. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσουν πιθανούς πελάτες τους. Τις όλες αλλαγές τις βρίσκω θετικές γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 τι έγινε ρε παλικάρια; αφού ήταν τόσο σωστό και δίκαιο το, κατ' εμέ αποτυχημένο αυταρχικό και νταβατζιλίδικο σύστημα που έκανε κουμάντο στα φράγκα μας, γιατί το αλλάξανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ξέρουμε τι bonus παιχνίδια θα έχει το humble για την 2η εβδομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 γινεται να πληρωσω ενα Bundle με paysafecard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 γινεται να πληρωσω ενα Bundle με paysafecard? Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 και εγώ πρώτη φορά ακούω για χρέωση με κάθε συναλλαγή. Παρεμπιπτόντως, πολύ καλό το καινούριο indiegala όπως αναφέρθηκε και στο άλλο νήμα. Περιμένω με αγωνία και κρυφή ελπίδα το secret περιεχόμενο την άλλη εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Τα offtopic μηνύματα με τη συζήτηση για προπληρωμένες κάρτες μεταφέρθηκαν στο κλειδωμένο thread εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Πέταξαν από το Humble Bundle το Google Wallet? Γιατί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Τα προηγουμενα humble bundle που εδιναν keys συνεχιζουν να ενεργοποιουνται με τον παλιο τροπο σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 από όσο έχω δει, τα κλειδιά για τα παλια bundle ισχύουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GameShopper.gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Στα νέα sale του bundle store στο αμέρικα δίνουν Far Cry 3 Blood Dragon και Guild Wars 2, ενώ σε εμάς εδώ στην Ευρώπη αυτά δεν φαίνονται πουθενά... Και regional locks ρε Humble; Μάλλον μας πήρε τα μυαλά το χρήμα bundle πρέπει να αρχίσετε να λέγεστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καινούριο bundle stars με τίτλους για τους φανατικούς του FPS The Bundle Includes:The Ship: Complete Pack, Legendary, Shattered Horizon, Section 8, Dino D-Day, Sniper: Ghost Warrior Gold Edition Κοίτα να δεις που έχω 4 από τα 6... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Θυμαστε αν το bundle stars προσθετει και αλλα παιχνιδια πιο μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα