Tobajara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Και πάλι, πολλά δεν τα λες. Έτσι κι αλλιώς όσοι θέλαμε να ξεκλειδώσουμε κάποια παιχνίδια δίναμε πάνω από το average, που έπαιζε στα 5$. Αυτό που με ενοχλεί είναι η άμεση σύνδεση με το Steam, του οποίου δεν είμαι ο μεγαλύτερος φίλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 απαράδεκτη τακτική. Το θέμα είναι τόσο απλό, πουλάς κάτι για 1 δολάριο, στο δίνω και το αγοράζω. Τι σε νοιάζει τι θα το κάνω εγώ μετά; ασταδιάλα με το νταβατζιλίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που φοβάμαι με το humble είναι ότι έτσι όπως το πάνε, σε λίγο δεν θα είναι το 1$ το χαμηλότερο ποσό για να πάρεις steam keys αλλά θα παίζει στα 3-4$... Το φοβαμαι και εγω αυτο. Σιγα σιγα μας φερνουν τις αλλαγες και τις δεχομαστε. Δεν γινετε και να αντισταθουμε με αυτες τις τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το θέμα είναι τόσο απλό, πουλάς κάτι για 1 δολάριο, στο δίνω και το αγοράζω. Τι σε νοιάζει τι θα το κάνω εγώ μετά; Απαράδεκτη ή όχι η τακτική, απο την στιγμή που χρησιμοποίησες την υπηρεσία, συμφώνησες με τους όρους χρήσης της, οι οποίοι δηλώνουν ξεκάθαρα πως τα παιχνίδια είναι καθαρά για προσωπική χρήση: Restrictions. You agree not to engage in any of the following prohibited activities: * * * * (xiii) except as otherwise specifically set forth in a licensor’s end user license agreement, as otherwise agreed upon by a licensor in writing or as otherwise allowed under applicable law, distributing, transmitting, copying (other than re-installing software or files previously purchased by you through the Service on computers, mobile or tablet devices owned by your, or creating backup copies of such software or files for your own personal use) or otherwise exploiting the Products (defined below) in any manner other than for your own private, non-commercial, personal use. Ούτε ανταλλαγές, ούτε μεταπώληση (όπως αυτό το "διαμάντι", επιχειρηματικό δαιμόνιο λέμε, βεβαίως βεβαίως)* ούτε giveaways/αγγελίες/προμοτάρω το κανάλι μου στο YouTube και μοιράζω x50 τέτοια αγορασμένα στο 0,001% της αξίας τους. Σχετικό link: Όροι Χρήσης HumbleBundle. *Σκόπευα να βρώ το παράδειγμα με το Dead Space 3 που αναφέρθηκε μερικά post πιο πίσω, αλλά με το που άνοιξα τις αγγελίες μόνο η πρώτη σελίδα ήταν αρκετή για να συμφωνήσω 100% με την νέα πολιτική του HiB... Αν ψάχνατε λόγο που μπήκε τέτοιος κανονισμός, δείτε και θαυμάστε: Κομπλέ με τις "ενδεικτικές τιμές" του κάθε παιχνιδιού, μελετημένη κομπίνα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Πολύ σωστά το κάνουν αυτό με τον λογαριασμό. Αυτό έπρεπε να κάνουν εξαρχής γιατί αργά η γρήγορα θα εμφανίζονταν τα παραπάνω περιστατικά. Και η τιμή που ζητάνε είναι εξευτελιστική για τα παιχνίδια που δίνουν ακόμα και αν ανέβει στα 2-3 ευρώ. Μέχρι πριν 1 χρόνο ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα φανταζόμασταν κάτι τέτοιο και τώρα γκρινιάζουμε; Αδηφάγο όν ο άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Βρε παιδιά όταν οι ανθρωποι δινουν τέτοιες παιχνιδαρες τζάμπα λογικό ήταν να το εκμεταλευτουν πολλοί. Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου που δεν δίνει πια κωδικούς. Όταν πληρώνω full price τότε έχω απαιτησεις όταν δινω λιγότερα απο 1 ευρω τί να πω; Και μόνο που παίρνω τα games ευχαριστώ λέω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Και εγώ συμφωνώ ότι από το να έχεις κόπανους που να το εκμεταλλεύονται καλύτερα έτσι. Απλά εμένα με ενοχλεί λίγο το ότι πρέπει αν περάσεις όλα τα παιχνίδια του bundle στο steam και γεμίζει το library σαβουρα. Φτάνεις να έχει το 40% σαβούρα που δε θα κάνεις ποτέ install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι ότι πιάνουν και χώρο στον δίσκο σου Νομίζω μπορείς να τα κάνεις hide από την βιβλιοθήκη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ετοιμάζεται το Groupees Be Mine X! Εδώ το teaser: http://groupees.com/bmx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ετοιμάζεται το Groupees Be Mine X! Εδώ το teaser: http://groupees.com/bmx Για να δουμε! Τελευταια η Groupees βγαζει δυνατα πακετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ορίστε και το trailer http://www.youtube.com/watch?v=LW2vHzGkkx8 * Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως δουλεύουν τα be mine γιατί τα μπερδεύω με τα build a bundle?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Περίπου όπως και το Humble Bundle. Έχουν ένα ελάχιστο (νομίζω $1+) που σου εξασφαλίζει το βασικό πακέτο, και αν πληρώσεις πάνω από ένα (προκαθορισμένο -νομίζω δεν είναι ο μέσος όρος, αλλά κάτι σαν $5+) ποσό, παίρνεις και ένα δεύτερο πακέτο από παιχνίδια. Από εκεί και έπειτα έχουν και bonus τίτλους που προσθέτουν όσο διαρκεί το bundle, όταν φτάνουν συγκεκριμένους στόχους (από τις συνολικές αγορές). Αυτά, βάσει του πώς λειτούργησαν στα περασμένα be mine 8 και be mine 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Άψογα! Αυτά είναι τα αγαπημένα μου bundles από Groupees Τα άλλα που βγάζει (build a bundle) με 0.75$ το παιχνίδι και συνήθως ελάχιστο όριο τα 2 παιχνίδια συνήθως δεν πολυαξίζουν (αν και δεν με χάλασε πριν λίγο καιρό που πήρα train simulator 2013 με μισό ευρώ ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ωρε παλικάρια των bundles...μπήκε και το Bundle stars στο παιχνίδι με το Majestic indie Bundle Enclave, Rune Και Knights and mercenaries για όσους αγαπάτε τα παλιά καλά games Ορίστε και το trailer http://www.youtube.com/watch?v=LW2vHzGkkx8 * Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως δουλεύουν τα be mine γιατί τα μπερδεύω με τα build a bundle?? Φτου και νόμιζα η περικεφαλαία είναι Castle crushers 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καινούριο Humble Bundle με 2 αλλαγές προς το καλύτερο αυτή τη φορά : 1) Μας δίνει τη δυνατότητα να δωρίσουμε παιχνίδια αλλά δεν δίνει κλειδιά (κακά μαντάτα για τα κοράκια ) 2) Δεν αναφέρει (όπως έκανε στα 2 τελευταία πακέτα) ότι πρέπει να έχεις περάσει τον μέσο όρο για να πάρεις τα bonus της 2ης εβδομάδας!! Μάλλον ο κόσμος τους έδωσε γερό χαστούκι μέσα από τα social networks και τους συνέφερε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα